Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

profilo BM4224EG marka bulaşık makinam e09 hatası veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cingibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

cingibi

Yeni Üye
Yeni Üye

profilo BM4224EG marka bulaşık makinam e09 hatası veriyor. ufak bir araştırmayla su ısıtma sorunu olduğunu öğrendim yanlış anlamadıysam ısı pompası motıru parçası değişmesi lazım bunları henüz bir ustaya danışmadım. sizin bilginizi ve fikrinizi sormak için bu konuyu açtım motor internette 3000 tl civarlarında görünüyor işçilikle birlikte 5000 civarı tutara gibi geldi sizce ne kadar tutarsa tamir edilmeli ne kadardan çok tutarasa ucuz yollu 10.000 civarlarına bir alternatif makina baklımalı
şimdiden bilginize ve ilginize teşekkür ederim

Garantisi bittiyse yeni 2-3 programlı bir makine almak daha mantıklı

Makina kaç yıllık? Şimdiye kadar hiç arıza çıkardı mı? Yıkamasından memnun musunuz? Eğer şimdiye kadar bir olumsuzlukla karşılaşmadıysanız ilk arızasından kaldırıp atmak doğru olmaz milli servet sonuçta.

Makina kaç yıllık? Şimdiye kadar hiç arıza çıkardı mı? Yıkamasından memnun musunuz? Eğer şimdiye kadar bir olumsuzlukla karşılaşmadıysanız ilk arızasından kaldırıp atmak doğru olmaz milli servet sonuçta.
makina 10 yaşında sanırım daha önce 1-2 kere sigorta attırmıştı diye hatırlıyorum ama 2-3 yıl önce sorun şu ki servisler arayınca gerçek bilgiliyi vermiyor yada kesin konuşuğ sonra fiyat yükseltmek istemiyor orjinal servis 475 tl arıza tesbit bedeli istiyor ona artı olarak parça bedeli ve onarım bedeli olacak ben netten ısı pompası motoru fiyatına baktım orjinali 3000 civarında buna arıza tesbit ve onarım bedeli eklenince sanki 5000 tl olacak gibi milli servet yazık konusuna katılıyorum ama ya benim olmayan servetim 5000 verip garantisi olmayacak(tamirden sonraki arızalarda ustalar bir yolunu bulup sorunu benim değiştirmediğim parçaya atıyorlar) bir makina ile devammı yoksa 10000 verip sıfır 3 yıl garantili yeni bir makina ile devammı düşüncesi

makina 10 yaşında sanırım daha önce 1-2 kere sigorta attırmıştı diye hatırlıyorum ama 2-3 yıl önce sorun şu ki servisler arayınca gerçek bilgiliyi vermiyor yada kesin konuşuğ sonra fiyat yükseltmek istemiyor orjinal servis 475 tl arıza tesbit bedeli istiyor ona artı olarak parça bedeli ve onarım bedeli olacak ben netten ısı pompası motoru fiyatına baktım orjinali 3000 civarında buna arıza tesbit ve onarım bedeli eklenince sanki 5000 tl olacak gibi milli servet yazık konusuna katılıyorum ama ya benim olmayan servetim 5000 verip garantisi olmayacak(tamirden sonraki arızalarda ustalar bir yolunu bulup sorunu benim değiştirmediğim parçaya atıyorlar) bir makina ile devammı yoksa 10000 verip sıfır 3 yıl garantili yeni bir makina ile devammı düşüncesi
Madem öyle yeni bir makina alın. Bütçenize en uygun gördüğüm cihaz Altus AL 445 NX. Arçelik üretimi ve garantisindedir. Eğer tercih ederseniz yetkili servise +4 yıl ek garanti yaptırmayı ihmal etmeyin. 7 yıl kafanız rahat kullanırsınız.

Ama benim ilk tavsiyem verin arıza tespit ücretlerini yetkili servis gelsin baksın teşhis koysun işçilik dahil fiyatını söylesin (onarım yaptırırsanız arıza tespit ücreti alınmaz) ona göre kararınızı verin. Tabi makinanın yıkamasından falan memnun iseniz. Eğer ondan da şikayetiniz varsa yeni alırsınız.

Ama benim ilk tavsiyem verin arıza tespit ücretlerini yetkili servis gelsin baksın teşhis koysun işçilik dahil fiyatını söylesin (onarım yaptırırsanız arıza tespit ücreti alınmaz) ona göre kararınızı verin. Tabi makinanın yıkamasından falan memnun iseniz. Eğer ondan da şikayetiniz varsa yeni alırsınız.
armut üzerinden bir usta le görüştüm %99 ısı motoru değişmesi gerektiği ama o cihazın 3 tip ısı motoru olduğu ve açmadan sevisin bile bilemeyeceğini söyledi bama 3000-4000-5000 gibi 3 motor için fiyat verdi yetkili servisin 475 tl artı 4000-5000-6000 gibi alacağın söyledi yaklaşık olarak

bu arada model tavsiyeniz için çok teşekkürler hemen araştırıp eve teslim kurulum ve ödeme planı şeklinde en uyugunu bulmaya çalışayım

armut üzerinden bir usta le görüştüm %99 ısı motoru değişmesi gerektiği ama o cihazın 3 tip ısı motoru olduğu ve açmadan sevisin bile bilemeyeceğini söyledi bama 3000-4000-5000 gibi 3 motor için fiyat verdi yetkili servisin 475 tl artı 4000-5000-6000 gibi alacağın söyledi yaklaşık olarak
Siz bilirsiniz alın yeni bir makina o zaman

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri