Merhabalar, aralarında fiyat farkı olsa da çok kararsız kaldım, önerileriniz için şimdiden tskler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
65 inç istiyorsanız eğer c735 sizi mutsuz etmez iyi bir televizyon 144hz hem de, fakat qn90b yerine 55c835 düşünmenizi tavsiye ederim. Samsung'un kendi sitesinde qn90b yorum ortalaması 2 yıldız dikkatimi çeken diğer bir ayrıntı.Merhabalar, aralarında fiyat farkı olsa da çok kararsız kaldım, önerileriniz için şimdiden tskler
Samsung qn90b panel olarak müthiş. Tcl den cok daha iyi görüntü kalitesi var. Kötü yorumlarin cogu stutter sorunundan dolayı. Ben de deneyimledim bunu ve bu yuzden vazgectim65 inç istiyorsanız eğer c735 sizi mutsuz etmez iyi bir televizyon 144hz hem de, fakat qn90b yerine 55c835 düşünmenizi tavsiye ederim. Samsung'un kendi sitesinde qn90b yorum ortalaması 2 yıldız dikkatimi çeken diğer bir ayrıntı.![]()
65c735 o zaman sizin için daha iyiTelevizyon izleme mesafem 3 metre olacak en az 55 ekran alırsam da küçük geleceğini düşünüyorum
Q85b evet HDMI 2.1 1 tane fakat özellik performans kalite daha yüksekSon bir şey daha, Q80b mi Q85B mi, Q80de 4 tane hdmi 2.1 var, diğerinde 1 tane. Bu kadar para verince insan sorguluyor ister istemez
Yalnız 85b miniled diye biliyorum.yani 80b den üst bir modelSon bir şey daha, Q80b mi Q85B mi, Q80de 4 tane hdmi 2.1 var, diğerinde 1 tane. Bu kadar para verince insan sorguluyor ister istemez
Merhaba, bende QN85 ile philips PML 9507 arasinda kararsız kaldım.Q85b evet HDMI 2.1 1 tane fakat özellik performans kalite
65pml9507 aldim cok memnunum. Deneyimlerimi paylaşacağımMerhaba, bende QN85 ile philips PML 9507 arasinda kararsız kaldım.
PML 9507 hakkında pek bir bilgim yok fakat philips servis konusunda şuanda çok kötü seviyede bu sebepten dolayı TCL ve Samsung grubunu öneriyorum.Merhaba, bende QN85 ile philips PML 9507 arasinda kararsız kaldım.
Görüntü ayarları oturunca paylaşırmısınız 55 olanı aldım 1 hafta önce hâlâ emin olamıyorum deneme yenilme yapmam lazım65pml9507 aldim cok memnunum. Deneyimlerimi paylaşacağım
Ayarlarda cok değişiklik yapmadım. Ama p5 görüntü motorunun nasil stutter sorununu cozdugunu gördüm. Samsungqn90b tcl ler de 120 hz den dolayi takilma vardıGörüntü ayarları oturunca paylaşırmısınız 55 olanı aldım 1 hafta önce hâlâ emin olamıyorum deneme yenilme yapmam lazım![]()
Ben renk ayarını kısmak zorunda kaldım biraz, parlaklık desen MaşAllah gözüme flaş tutulmuş gibi oluyorAyarlarda cok değişiklik yapmadım. Ama p5 görüntü motorunun nasil stutter sorununu cozdugunu gördüm. Samsungqn90b tcl ler de 120 hz den dolayi takilma vardı
Renk 40 a kadar dusurulebilir. Bazen arka isigi 0 yapıyorum göz yormamasi icinBen renk ayarını kısmak zorunda kaldım biraz, parlaklık desen MaşAllah gözüme flaş tutulmuş gibi oluyorShutter i nasıl test edebilirim olmadığını farketmek açısından?
Şuan 65 de takılıyorum. Arka ışık kontrastını mı diyorsunuz o 95 bendeRenk 40 a kadar dusurulebilir. Bazen arka isigi 0 yapıyorum göz yormamasi icintakilma olmadigi icin test edilecek bisey yok
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.