Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Realme 10.000 mAh Powerbank 2 incelemesi

PCTeknikElektronik

@PCTeknik
İnceleyen Kulüp
Merhaba arkadaşlar Realme 10000 mAh Powerbank 2 incelemesi
Not: cihaz tam kapanmıyor, tam kapanması için üzerindeki butona 10 saniye basılı tutuyoruz

Ürün sarı ve siyah olmak üzere iki renk

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-12.54.06.jpg

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.11-3.jpg

Ürün kutusu ve içeriği

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.10-5.jpg

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.10-2.jpg

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.10-4.jpg

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.12-3.jpg

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.11-6.jpg

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.11-5.jpg

Üründe 1 adet giriş 1 adet çıkış olmak üzere 2 adet USB konnektörü mevcut. Biri Tip C, diğeri Tip A

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.10-1.jpg

Ölçü aleti ile yaptığım ölçümlerde 4.71 Volt

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-12.40.13.jpg

Ampere uygulaması

WhatsApp-Image-2021-03-08-at-14.49.36.jpg

Pil değeri gerçek, üzerinde Polymer Battery var 3.7V@10000mAh & 37Wh Max. cv 4.2 V

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-11.30.12-1.jpg

Sarj devresi arka kısım hızlı sarj protokol devre chip IP5328 1A23. 1CYP

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-14.48.03-4.jpg

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-14.48.03.jpg

WhatsApp-Image-2021-03-03-at-14.48.03-1.jpg

Son düzenleme:
Hoşbulduk Adem abi işleri baya büyütmüşün hayırlı olsun..
Yıldırım diğer mesajlarımda da yazdığım gibi, daha agresif saldırmamız lazım çünkü etkimizin olabilmesi için kitlemizin de büyük olması gerekiyor. :)
Evet halen Youtube da ''Abone olun'' vs demeyi reddediyorum ama daha geniş kitlelere ulaşmanın da yollarını arıyoruz hep beraber :D

:)En sevdiğim inceleme türlerinden, içine dalmak :). Elinize sağlık. Çoğu firma USB şasini devre kartı üzerinde yer olmasına rağmen lehimlemiyor. Tabi amaç belli...
Bu işe aslında 4-5 yaşlarında başlamışım ben, farkında olmadan Oyuncak kamyon araba vs alıyorlarmış içinde adam var deyip içini görmek kırıyormuşum oyuncaklar çöp oluyormuş :kiskis:

Elektronik ilgi alanım içindeki parçaları donanımını işçiliğini detaylarını görmeyi seviyorum elektronik ürünlerin değişik bir hobi gibi :)

Detaylar bazı kullanıcılar için çok önemlidir.

@gazi @TC Yıldırım bizim gibileri üreticiler, satıcılar ve distribütörler sevmez çünkü insanlara güzelleyerek sattıkları ürünlerin içerisinde gerçekte ne olduğunu kimse bilsin istemezler :kiskis:
:). Benim kötü bir huyum var. Elektronik bir ürün mü aldım, içini açar devre kartını inceler hoşuma gitmediyse aynı gün geri iade ederim. Tabi ürünün paketine zarar vermemek şartı ile. Firmaların da kötü bir huyu var, kolay kolay açılamayan paketleme yapıyorlar :)

:). Benim kötü bir huyum var. Elektronik bir ürün mü aldım, içini açar devre kartını inceler hoşuma gitmediyse aynı gün geri iade ederim. Tabi ürünün paketine zarar vermemek şartı ile. Firmaların da kötü bir huyu var, kolay kolay açılamayan paketleme yapıyorlar :)
Üretici, ithalatçı, satıcı, alıcı, şikayeti ve şikayetlere bakan taraf olarak görmediğim, görüşmediğim, içerisine girmediğim, dahil olmadığım taraf kalmadı, şunu öğrendim ki herkes haklı :kiskis:

@gazi @TC Yıldırım bizim gibileri üreticiler, satıcılar ve distribütörler sevmez çünkü insanlara güzelleyerek sattıkları ürünlerin içerisinde gerçekte ne olduğunu kimse bilsin istemezler :kiskis:
Malına güvenmeyen firma inceleme için 2.ye ürün göndermez mesela Adem abi çoğu ürünü cepten alıp incelersin Aslında büyük emek var yapılan işlerde çoğu kullanıcı bunu bilmez. Aynı zamamanda üreticiyi biraz kaliteli mal üretmeye teşvik eder.

Bazende çok abarttığımı düşünüyorum. Ya bir koruma yöntemi var yapabilmek için kırk tane kompanent kullanmak lazım, biliyorsun. Aynı korumayı yaptığını iddia eden cihazı açıyorsun bi bakıyorsun ki bizim çekikler o işi bir tane kompanentle çözmüş. Ne yani işte adamlar basitleştirmişler. Niye beğenmiyorsam! :) İllaki devrenin karma karışık mı olması lazım?

Malına güvenmeyen firma inceleme için 2.ye ürün göndermez mesela Adem abi çoğu ürünü cepten alıp incelersin Aslında büyük emek var yapılan işlerde çoğu kullanıcı bunu bilmez. Aynı zamamanda üreticiyi biraz kaliteli mal üretmeye teşvik eder.
İddia ediyorum, isteyen istediği kadar ukalalık desin, bu Ülkede ürün güzelleyip ceplerini dolduranlar artık bu işin mümkün olmayacağını, para bastırıp ürün güzelletenler de artık tüketicilerin bu tatavalara karnının tok olduğunu öyle veya böyle mutlaka anlayacaklar. Yine iddia ediyorum ki hep birlikte bu sektörde ciddi bir çığır kapısı araladık, (Dikkat edersen yine de açtık demiyorum) ancak dün yaptıklarımız, bugün söylediklerimiz, yarının bize ve sektöre neler getireceğinin basit ve bariz bir göstergesidir.

Bu ülkede bütün sosyal mecralar firmalara yaranmak, ticari ilişki kurabilmek adına hep vatandaşın omuzlarına bindi, harikalar mükemmeller müthişler havalarda uçuştu, hiş kimse nasıl oluyorsa hiçbir üründe hata kusur bulamadı. Gözümle görüp kulaklarımla duyduklarım ise eleştirmiş olmak için kumandanın rengini beğenmemeler, hava da bugün çok sıcaklar yine öyle yalandan söylendi geçildi.

Ürünleri satan firmanın satış sonrası hizmet kalitesinde neler yaptığını veya yapabileceğini kimse vatandaşa söylemedi.

Sonra bir gün bizler çıktık ve ''ne oluyor kardeşim? meydanı boş mu sandınız?'' bakın ürün böyle incelenir, marka böyle yerin dibine sokulur, firmalara böyle parmak sallanır'' dedik.

Biz derken gerçekten BİZ diyorum çünkü sizden aldığım güç olmasa elbette ki ben de o adliye koridorlarında başıma neler geleceğini gayet iyi biliyordum.

Daha yeni A101 avukatları nazik bir dil ile sopalarını gösterdiler. Ben de gayet nazik bir dil ile (Nezaket kıiki taraf için de gerçek) ''biz bunları yemeyiz, yolumuzdan dönmeyiz çünkü haklı olduğumuzu biliyoruz'' dedim.

Arka planda markalar firmalar avukatları ile sürekli tepemizdeler ama kimseye birşey söylemiyoruz.

Her mecrada ürünler güzellenir ve paralar cebe indirilirken biz cebimizden parasını verip ürünleri satın alıp söküp parçalayıp gerçekleri anlatmayı tercih ettik ve bu yoldan hiç sapmadık.

İstedik ki sektörde hakkı ile üretim yapan malını satsın, hakkı ile iş yapan servis parasını kazansın.

Bak sevgili kardeşimiz @The_SreT in son yaşadığı klima konusu mesela. Ben önerdim yetkili servis ile muhatap ol diye, benim önerim yüzünden adamın muhatap olmak zorunda kaldığı servisin yaptıklarını hepiniz gördünüz. Bu dangozları deşifre etmezsek olmaz. Parayı hak eden kazansın dedik temiz bir esnaf kardeşimizi yolladık iş kökünden çözüldü.

Daha ben bunu hafta içi sizlere anlatacağım kamera karşısına geçip.

Bana ürün yollayan X firmasına ''Siz ne demek istiyorsunuz? Ben bu ürünü vatandaşa sizin belirttiğiniz koşullarda anlatmam çünkü bu mal öyle bir mal değil'' dedim, adamlar afalladı kaldı ''Nasıl yani?'' diye, adamlar daha ne sattıklarını bilmiyorlar, dedim ki ''Kardeşim siz ürünü bana X diye yolladınız, vatandaşa da kutusunda X yazıp satıyorsunuz ama bu ürün Y'' Adamlar şok, ''nasıl yani?'' diyorlar. Oturdum anlattım, konunun ne olduğunu anladılar, ürün toplatıldı, kutular değişti, kutuların üstüne Y yazıldı yeniden satışa sunuldu vs vs bakın yine kimsenin haberi yok :D

Yani bazı firmalar ve markalar artık gerçeği fark etti, geleceğin GERÇEK ürün inceleyenlerde olduğunu gördü, şu an halen ayak diretiyorlar ama mecbur kalacaklar ve göreceksiniz bundan sonra ürün incelemeleri çok farklı ele alınacak halk tarafında da.

Ve göreceksiniz ki bizim gibi oluşumlar çıkacak ortaya. Belki de yatırımcı bulacaklar ve benim hayalimi gerçekleştirecekler ''Türkiye'de ilk biz yaptık'' diyecekler kim bilir?

Aslında benim hayalim doğrultusunda biz sevgili @İlteriş Yılmaz ile bir teknoparkta yer de araştırdık hadi onu da söyleyeyim madem.

Bu iş burada kalmayacak dostlar, biz site ve forumu macera olsun diye kurmadık, hayallerimiz çok daha büyük, düşünün ki şu yazdıklarımı daha yönetici arkadaşlarımızın hepsi bile bilmiyor çünkü bazı gelişimler gerçekleşmeden kimseye umut vermek istemedik.

Kesin bildiğim tek şey var, o da BAĞIMSIZ ÜRÜN İNCELEME MERKEZİ mutlaka bizim ülkemizde ARTIK olacak nokta net. Şimdilik biz minik bir pilot ev ile başladık ancak KESİNLİKLE bu işi burada bırakmayacağız.

Nasip olur biz başarırsak mutlu olurum, biz kaynak bulamazsak başkası yaparsa delikanlı gibi yazıyorum yine çok mutlu olurum çünkü vatandaş adına inanılmaz pozitif bir adım atılmış olur.

Bunu başardığımızda ben yine BİZ diyeceğim abi çünkü hakikaten bir şeyler başaracaksak BİZ olarak başaracağız.

Bunun başarılabileceğinin somut işaretleri de geliyor. Mesela eleştirdiğimiz firmalardan ürün geliyor çünkü eleştirilerimizin karalama kasıtlı olmadığını anladılar. Eskiden avukatlar asarım keserim diye yazıyordu, şimdi rica ederek yazıyorlar. Eskiden kimse bizi muhatap almak istemezdi çünkü yaptıkları iş için biz tehlikeli sulardık. Bugün servis toplantılarına, teknoloji fuarlarına davet ediyorlar. Dün biz kendimizi anlatmaya çalışır, incelemek için geçici ürün rica eder alamazdık, bugün firmalar kendileri irtibat kurup KALICI gönderelim demeye başladılar.

Başından beri bu işi PARA İÇİN yapılmasına karşı çıktım, ancak bazı şeyleri başarabilmek için kapital lazım olduğu gerçeğinden hareketle ticari tüm detayları İlterişe bıraktım ben sadece teknik detaylara odaklanıyorum.

vs vs :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri