Kesinlikle. Mesela fark ettiğim üzere kurutma programı ilk başladıktan birkaç dakika sonra birden yüksek frekansta çalışıyor ve aralıklı olarak benim makinemin gövdesini de titretiyordu, hızlı aralıklarla zarrr zarrr zarrr zarrr diye, daha sonra biraz daha az sesle çalışıyordu ama program sonlarına doğru ses yine biraz artıyordu, özellikle tambur ters dönecekken iki kere durduğunda tüm ses kesildiği için kompresör sesi daha belirginleşiyor ama dediğim gibi cihazınız normal, kompresör sesi kurutma makinesi olsun buzdolabı olsun her cihazda kendisini belli eder ama az ama çok.
Siz yine şanslısınız benim Regal'deki gövde o kadar titreşiyordu ki hakikaten sanki beynimin içinde çalışıyordu o kompresör

Şimdi bu titreşim/gövde sesi olmayınca çok normal geliyor bu ses. Yeni gelen Vestel'in kapısında çok az bir titreşim sesi var ama çok çok az, ufak bastırınca gene kayboluyor ama kulağı dayamayınca duymazsınız o sesi. Ne diyelim, meşhur bumerang gövde işte

Elektronik ürün her zaman için biraz şans meselesi yine de ben memnunum ve bu cihazların işini hakkıyla yaptığını düşünüyorum. Teknik özellik olarak hem rakiplerine göre eksiksizler (çelik tambur, metal menteşeler, cam kapak vb vb) hem de on numara çalışıyorlar. Ben kapalı balkonda kullanıyorum, buz gibi alan ama narin kurutma da yaptırsam en geç bir iki saate kuruyor çamaşırlar ve çekme yıpranma gibi bir durumla da karşılaşmadım aksine tazelenmiş şekilde çıkıyor çamaşırlar. Ek garanti de yaptırdım 7 yıl kafam rahat.