- Bütçe
- 1
- Marka Model Bilgisi
- Roborock S8 Sonic
Kasım sonu indirimlerinden aldığım roborock S8 Sonic süperge ile ilgili kullancı deneyimlerimi anlatacağım;
Çevremde çok kişide robot süpürge var hepside normal düzeyde memnun tabi şikayetleride var ama genelde kadınlar memnun ufak tefek şikayetleri saymazsak. Ama bu S8 i nasıl yaptılarsa o ufak tefek şikayetlerde yok sıfır hata
adamlar süpürge sektörünün son noktasına gelmiş bence her köşeyi dip bucak alıyor süpürme gücü çok iyi paspası çok iyi önündeki kamera ve lidar sensörün beraber kullanımı sayesinde ora bura çarpma vurma kırma yok dip temizlik yaparken sıfır dokunarak temizliyor ama önüne engel geldiğinde etrafını sıfır kenardan süpürebiliyor kullanımı temizliği sökülmesi takılması basit yani tek kelimeyle hatasız diyebilirim. Süpürge fırçalarının kenarına saçlar sıkışıyor ayda bir onları temizlemek gerekiyor fotoğraftaki siyah küçük parçayı çekince çıkıyor onu çıkarıp temizleyebilirsiniz. Üretici firma içinde su tutmanızı önermiyor oyüzden tutmuyoruz biz hatta genelde paspas kullanmıyoruz kendimiz yapıyoruz. Aynı zamanda üretici firma ilaç vb şeyleri kullanmanızı önermiyor biz arada mob bezine beyaz sirke döküp öyle temizletiyoruz evi. Haznesi 4-5 süpürmeyi içinde tutabilir gibi duruyor ama biz her 1-2 seferde bir temizliyoruz daha iyi çeker diye düşünüyorum
Hazne içindeki filtreyi bence yıkamayın elektirkli süpürge ile çekin çünkü kağıttan yıkayınca zarar göreceğini düşünüyorum. Robot süpürgeye karşı güçsüz kuvvetsiz diye ön yargım vardı hepsi yıkıldı aşırıcı güçlü emişi. Şarjı çok iyi gidiyor yüzde 40 şarj kullanıyor tüm evi süpürürken şarj konusunda çok test yapmadım ama öyle hatırlıyorum. Ben 16.889₺ ye aldım şuan çok pahalanmış halbuki sadece 2 ay oldu üzücü bu. Alacaklar favoriye eklesin bence bir indirim olur.
Çevremde çok kişide robot süpürge var hepside normal düzeyde memnun tabi şikayetleride var ama genelde kadınlar memnun ufak tefek şikayetleri saymazsak. Ama bu S8 i nasıl yaptılarsa o ufak tefek şikayetlerde yok sıfır hata