Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Robot süpürge önerebilir misiniz?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Glorfindel

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba 10bin tl civarı robot süpürge önerebilir misiniz? Bir süredir araştırıyorum kimisinin servisinden memnun olmayan var, kimisinin 1.5 yıl sonra oluşan yazılım hatalarından sikayetci olan var. Karar veremedim.

Bütçe yüksek olsa S8 Sonic önerirdim. 10.000’e Roborock’un hangi serisi gelirse onu alın bence. Ben de çık araştırdım Roborock bu işte en iyisi.
S8 Sonic kullanıyorum.

Arkadaşa katılıyorum. Roborock serisinden hangisine paran yetiyorsa al geç. Diğerleri fasa fiso

Ben kendim de Robocock alacaktım ama o kadar mağdur gördüm ki vazgeçtim. Cihazlar çok iyiye benziyor ama hem çok pahalı hem de satış sonrası destek gördüğüm kadarıyla çok başarısız. Problem yaşarsanız Allah yardımcınız olsun durumu geçerli gibi.

Son düzenleme:
Merhaba 10bin tl civarı robot süpürge önerebilir misiniz? Bir süredir araştırıyorum kimisinin servisinden memnun olmayan var, kimisinin 1.5 yıl sonra oluşan yazılım hatalarından sikayetci olan var. Karar veremedim.
mop özelliğini önemsiyorsanız kesinlikle Xiaomi s10+ alın derim.İş yerlerinde dönen paspas makineleri gibi gerçekten güzel paspas yapıyor. Çünkü neredeyse hepsi süpürmede aynı hatta ped li moplama ile birlikte aynı.

Bu model süpürme özellikleri olsun özellikle paspaslama olsun diğerlerinden farklı.Lazerli sistem sayesinde neredeyse %99 hiç bir yere çarpmıyor.Sarf malzemeleri de ucuz.

Teşekkürler hocam buna yakın fiyata x10 modeli aldım çöp boşaltma istasyonlu olan. Sizce o mu bu model mi? Ona göre iptal edebilirim.
Hayırlısı olsun güle güle kullanın. İkisi de 4000 pascal çekim gücünde.S10+ dediğim gibi döner paspasları ile farklı.X10 modeli gibi sabit ped li paspaslı modellerde paspaslama pek işlevsel değil.Bunun yanında boşaltma olayı çok zor değil.Misal bir haftada 2 kez çalıştırıyoruz neredeyse ayda 1 boşaltma yapıyoruz.Su ekleme malum her paspaslama da koyuyoruz.

Dreame L10s Pro kullanıyorum. Harika bir cihaz. Amaaaa...

Ufak bir arıza yaşadım. Servis rezalet ikidir cihazda hiçbir işlem yapmadan model standartlarında çalışıyor diye yolladı. OUNO servis...

Şimdi thh yolu göründü bana... Cihaz güzel ama servis işi berbat...

selamlar s10+ alırken bunu görseydim kesinlikle bunu alırdım.Paspas kaldırma olayı çok önemli.s10+ kaldırmıyor paspaslama ve süpürme ayrı ayrı yapılıyor .Güzelmiş bu model.
ben aldım 13.000 tl ye düştü güzel cihaz 3 gündür kullanıyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri