Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Robot Süpürge Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

SkyCaptain18

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20-25bin
Marka Model Bilgisi
Roborock s8 q8max
Merhabalar, 20-25 bin liralık bütçem var. İyi bir robot süpürge istiyorum.
Roborock s8 sonic modeli ile Q8 max çöp istasyonlu model aynı fiyat.
Çöp istasyonu olmayan modeller için soracak olursam, bu süpürgelerin hazneleri bir süpürmede doluyor mu ? Birde hazne boşaltırken elimizi toza değiyor muyuz? Ben toza dokununca kaşınıyorum. Bu sebepten normal süpürgemde toz torbalı. Bir seferde poşet ile yerinden söküp atıyorum. Çöp istasyonlu bir model mi almalıyım, yoksa normal modellerden mi?
Roborock dışında bir marka mı tavsiye edersiniz ?
2 günde bir evi süpüren insan olduğum için, bu süpürgede güzel çekmeli. Benim yükümü azaltmalı. Sizden yardım istiyorum, robot süpürge konusunda. Şimdiden teşekkür ederim.

Şu an trendyol 30 bin lira ya S8+ çöp istasyonlu modeli satıyor. 5bin lira fazla verip bu modeli almaya değer mi ?

Son düzenleme:

Satın Alma Önerisi Robot Süpürge Önerisi

Öncelikle merhabalar ve foruma hoşgeldiniz.

2.5 senedir Roborock S7 MaxV Ultra kullanan biri olarak (aileme de Q8+ aldırdım) diğer markaları yeremem, ama Roborock'u önerebilirim.

Çöp istasyonu olmayan modellerin hazneleri evinizin büyüklüğüne göre bir-iki süpürmede dolar. Bir de hazneler çok büyük olmadığı için, eğer 2. çalıştırmadan önce boşaltmazsanız çekim gücü azalır. Hazneyi, toza dokunmadan belirli bir yere kadar boşaltabilirsiniz fakat haznenin içinde saç, toz vs. kalacaktır. Yani toza değmeniz gerekecektir. Bence sizin kullanım şeklinize göre çöp istasyonlu bir model almak daha mantıklı.

Fakat aklınızda olsun, istasyon çöp boşaltımı yaparken 10-15 saniye kadar büyük süpürgeler gibi ses çıkartıyor. Q8 max ile S8 arasında...

2.5 senedir Roborock S7 MaxV Ultra kullanan biri olarak (aileme de Q8+ aldırdım) diğer markaları yeremem, ama Roborock'u önerebilirim.

Çöp istasyonu olmayan modellerin hazneleri evinizin büyüklüğüne göre bir-iki süpürmede dolar. Bir de hazneler çok büyük olmadığı için, eğer 2. çalıştırmadan önce boşaltmazsanız çekim gücü azalır. Hazneyi, toza dokunmadan belirli bir yere kadar boşaltabilirsiniz fakat haznenin içinde saç, toz vs. kalacaktır. Yani toza değmeniz gerekecektir. Bence sizin kullanım şeklinize göre çöp istasyonlu bir model almak daha mantıklı.

Fakat aklınızda olsun, istasyon çöp boşaltımı yaparken 10-15 saniye kadar büyük süpürgeler gibi ses çıkartıyor. Q8 max ile S8 arasında temizlik ve navigasyon açısından birkaç fark var. S8 paspas kısmını kaldırıp indirebiliyor, bu şekilde halıları ıslatmıyor. Q8'de böyle bir özellik yok. S8'de daha iyi bir engel algılama sistemi var. Q8'deki engel algılama sistemi de güzel, ama mesela S8 serisi evcil hayvan olan evler için daha iyi. Bir fark görebilir misiniz performans olarak bilmiyorum.

Çözüm

Fakat aklınızda olsun, istasyon çöp boşaltımı yaparken 10-15 saniye kadar büyük süpürgeler gibi ses çıkartıyor. Q8 max ile S8 arasında temizlik ve navigasyon açısından birkaç fark var. S8 paspas kısmını kaldırıp indirebiliyor, bu şekilde halıları ıslatmıyor. Q8'de böyle bir özellik yok. S8'de daha iyi bir engel algılama sistemi var. Q8'deki engel algılama sistemi de güzel, ama mesela S8 serisi evcil hayvan olan evler için daha iyi. Bir fark görebilir misiniz performans olarak bilmiyorum.
Ellerinize sağlık güzel detayları açıklamışsınız. :ok

Hoşbuldum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Evimde evcil hayvan yok. Ben her iki temizlikte bir halıları vileda ile siliyorum. Evimde küçük çocukta yok, seste problem değil benim için.
Çöp istasyonu olan model olarak şu an 24bin liraya Q8+ max ve 30bin liraya S8+ modeli var. Bu fiyat farkına söylediğiniz özellikler değer mi?

Hoşbuldum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Evimde evcil hayvan yok. Ben her iki temizlikte bir halıları vileda ile siliyorum. Evimde küçük çocukta yok, seste problem değil benim için.
Çöp istasyonu olan model olarak şu an 24bin liraya Q8+ max ve 30bin liraya S8+ modeli var. Bu fiyat farkına söylediğiniz özellikler değer mi?
Açıkçası ben arada fazla bir fark göremiyorum sizin kullanımınız için. İki cihaz da sizi mutlu edecektir. Söylemeyi unuttuğum başka bir fark: S8'in paspası hafif titreşim yaparak biraz daha iyi temizliyor. Ama 2 günde bir veya her gün çalıştıracaksanız sizin için büyük bir fark yaratacağını zannetmiyorum.

Açıkçası ben arada fazla bir fark göremiyorum sizin kullanımınız için. İki cihaz da sizi mutlu edecektir. Söylemeyi unuttuğum başka bir fark: S8'in paspası hafif titreşim yaparak biraz daha iyi temizliyor. Ama 2 günde bir veya her gün çalıştıracaksanız sizin için büyük bir fark yaratacağını zannetmiyorum.
Hocam size tekrar, teşekkür ederim. S8+ modelinin siparişini verdim. Almışken S model alayım bari dedim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri