Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı Beslenme Tarifleri

Geçen gün fit pankek tarifi ararken bulduğum bu tarifi denedim gerçekten harika oldu

1 ölçek vanilyalı protein tozu
2 yumurta
bir yemek kaşığı badem unu
bir tutam kabartma tozu
bir çay kaşığı vanilin
birkaç yemek kaşığı süt
bir tutam tuz

Yumurta ve protein tozunu karıştırıp çırptım. Ardından badem unu, kabartma tozu, vanilin ve tuzu ekledim. Karışım koyu kıvamlıydı, o yüzden biraz süt ekledim ki daha kolay pişsin. Sonra tavayı ısıttım, biraz hindistancevizi yağı ekledim ve karışımdan dökerek küçük pankekler oluşturdum. Her iki tarafını da altın rengi olana kadar pişirdim.

Gerçekten mükemmel oldu. Hem protein dolu, hem de sağlıklı. Üzerine taze meyvelerle ya da biraz fındık ezmesiyle süsleyerek harika bir kahvaltı yaptım.

protein deposu bir banana bread tarifm var benimde gereçketen tüm tatlı ihtiyacınızı karşılıyor.

2 olgun muz
2 yumurta
1 ölçek vanilyalı protein tozu ben supplementlerin protein tozunu kullanıyorum
1 su bardağı yulaf unu istersen normal un da kullanabilirsiniz
çeyrek su bardağı süt ben alpronun vanilyalı badem sütü ile yaptım
çeyrek su bardağı bal (isteğe bağlı, muzlar yeterince tatlı ama istersen ekleyebilirsin)
1 çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay kaşığı vanilya özü
Bir tutam tuz

Fırını 180°C’ye ısıt, kek kalıbını yağla ya da yağlı kağıt ser. Muzları ezip, yumurtalarla karıştır, ardından süt, vanilya ve balı ekle. Protein tozu, yulaf unu, kabartma tozu ve tuzu da ilave et, karıştır. Karışımı kalıba döküp 35-40 dakika pişir. Kürdan testi yapmayı unutma, kürdan temiz çıkarsa olmuş demektir! Fırından çıkarıp biraz soğut, sonra dilimleyerek yiyebilirsiniz.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri