Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma samsung 55BU8000-vestel 55UA9090-vestel 55QA9700-vestel 55Q9900

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Engraulis

Gree Fairy 12 Tester
Gold Üye
herkese merhaba. sanırım maddi durumdan dolayı samsung 55Q80B modelinden vazgeçmek üzereyim. çünkü aradaki yaklaşık 10 bin liralık fark ile başka ihtiyacımı karşılarım diye düşünüyorum. başlıktaki dört modele odaklanmış bulunmaktayım. bugün hem samsung hem vestel bayilerini hem de teknosa vatan gibi tekno marketleri gezdim ve görüntüleri fiyatları karşılaştırdım. seçenekler ve izlenimlerim şöyle

Samsung 55BU8000 : öğrenci indirimiyle beraber 13850 civarı fiyatı var. görüntü olarak vestel ua9090 ile önlü arkalıydı ve vestelin renkleri ve görüntüsü daha iyiydi.
Vestel 55UA9090 : vestel bayisi 14600 fiyat verdi hediye olarak tost makinesi veya ütü veriyorlar ayrıca 9 taksit. online sitelerde 12500 civarı fiyat. ütünün ve tost makinesinin fiyatını eklemişler beni 9 taksit olayı cezbetti normalde 4 taksitten fazla yapmıyorlar.
Vestel 55QA9700 : qled olmasına rağmen ua9090 ile aralarında yaklaşık bin lira fark var. o farkı verip qled almak aklımı çeldi.
Vestel 55Q9900 : bunu da az önce adem beyin bir arkadaşa önerdiğini gördüm. bu modelde de benim çekincem android olmaması ve 2021 model olması.

bu bilgiler dahilinde bana daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. bu akşam karar verip yarın birisini almayı düşünüyorum.

herkese merhaba. sanırım maddi durumdan dolayı samsung 55Q80B modelinden vazgeçmek üzereyim. çünkü aradaki yaklaşık 10 bin liralık fark ile başka ihtiyacımı karşılarım diye düşünüyorum. başlıktaki dört modele odaklanmış bulunmaktayım. bugün hem samsung hem vestel bayilerini hem de teknosa vatan gibi tekno marketleri gezdim ve görüntüleri fiyatları karşılaştırdım. seçenekler ve izlenimlerim şöyle

Samsung 55BU8000 : öğrenci indirimiyle beraber 13850 civarı fiyatı var. görüntü olarak vestel ua9090 ile önlü arkalıydı ve vestelin renkleri ve görüntüsü daha iyiydi.
Vestel 55UA9090 : vestel bayisi 14600 fiyat verdi hediye olarak tost makinesi veya ütü veriyorlar ayrıca 9 taksit. online sitelerde 12500 civarı fiyat. ütünün ve tost makinesinin fiyatını eklemişler beni 9 taksit olayı cezbetti normalde 4 taksitten fazla yapmıyorlar.
Vestel 55QA9700 : qled olmasına rağmen ua9090 ile aralarında yaklaşık bin lira fark var. o farkı verip qled almak aklımı çeldi.
Vestel 55Q9900 : bunu da az önce adem beyin bir arkadaşa önerdiğini gördüm. bu modelde de benim çekincem android olmaması ve 2021 model olması.

bu bilgiler dahilinde bana daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. bu akşam karar verip yarın birisini almayı düşünüyorum.
Nacizane tavsiyem 55ua9090 teknosada indirimle 12 13.000 civarı vatanbilgisayar %15 indirimle 12.150 tl ye veriyordu pazar günü bende aldım 55ua9090 daha buqün kuruldu 12.150 ye aldım akım koruma tavsiye etti yetkili servis onunla birlikte 12.500TL ye maal oldu.Görüntü Kalitesi iyi L1 lisanslı Android geniş izleme açılı boe display tekil panel ıps tabanlı daha gelişmişi ads panel 17mb 185m yeni seri anakartlı çift kumandalı şöylede bir model var değerlendir derim
https://www.epey.com/televizyon/toshiba-55qa7d63dt.html 13.500 TL yetkili satıcı vestelin kendi sitesinde 18.800 TL kaçırma derim

Son düzenleme:
Nacizane tavsiyem 55ua9090 teknosada indirimle 12 13.000 civarı vatanbilgisayar %15 indirimle 12.150 tl ye veriyordu pazar günü bende aldım 55ua9090 daha buqün kuruldu 12.150 ye aldım akım koruma tavsiye etti yetkili servis onunla birlikte 12.500TL ye maal oldu.Görüntü Kalitesi iyi L1 lisanslı Android geniş izleme açılı ıps tabanlı daha gelişmişi ads panel boe display 185m g31 yeni seri anakartlı çift kumandalı şöylede bir model var değerlendir derim
https://www.epey.com/televizyon/toshiba-55qa7d63dt.html 13.500 TL yetkili satıcı vestelin kendi sitesinde 18.800 TL kaçırma derim
verdiğin link toshiba nın? zaten teknoloji mağazalarında 55ua9090 fiyat 12-13 arası ama 4 taksit oluyor . vestel bayisi 14600 dedi onlar 9 yapıyor hediyesi var gerçi hediye farkını fiyata yansıtmışlar ama dokuz taksit beni cezbediyor.

Toshiba olsun üretimi vestel sen bilirsin benimki tavsiye kararı verecek olan sensin
verdiğin link toshiba nın? zaten teknoloji mağazalarında 55ua9090 fiyat 12-13 arası ama 4 taksit oluyor . vestel bayisi 14600 dedi onlar 9 yapıyor hediyesi var gerçi hediye farkını fiyata yansıtmışlar ama dokuz taksit beni cezbediyor.
Toshiba = Vestel zaten üretim vestel tarafından gerçekleştiriliyor QLED bir model mukayese sana kalmış dostum

Toshiba olsun üretimi vestel sen bilirsin benimki tavsiye kararı verecek olan sensin

Toshiba = Vestel zaten üretim vestel tarafından gerçekleştiriliyor QLED bir model mukayese sana kalmış dostum
onu biliyorum ya sen vesteli anlatırken toshibaya geçince şaşırdım. mağazada inceledim ama orası yanıltıcı olabiliyor. senin ev izlenimin nasıl? ua9090 dan bahsediyorum. kanal geçişleri, ana menü akışı, internet bağlantısı, programlar arası geçiş vs vs. bir de kaç metreden izliyorsun ve izleme açın nedir? şuan vatan yine %15 indirime girdi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri