Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Samsung 55Q60D ve 55Q67D

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

epicdriver

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
SAMSUNG 55Q60D, 55Q67D, 55Q70D
İyigünler, 55Q60D VE 55Q67D TV modelleri arasında seçim yapmak istiyorum. Özellik bakımından ikisi de aynı görünüyor. Fakat Samsung Mağaza yetkilisi 55Q67D 'nin ara model olduğunu, ara modellerde daha düşük kalite parça-malzeme kullanılarak üretildiğini, sadece zincir mağazalar ve internet satışı amaçlı üretildiğini söyledi. Samsung mağazalarında ara model satılmıyormuş, sadece 55Q60D var bu seri için.

Bu iki model arasında gerçekten bir fark varmıdır, hangisini tercih etmeliyim? Bu modellerde panel bilgisi biliniyor mu?

Son olarak mağaza 55Q70D yi almamı önerdi. Bu model 120HZ miş. Aradaki fark yaklaşık 5000TL. Bu model içinde ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba,
Bu bütçeye qled den ziyade miniled bakmanız daha mantıklı olur gibi ayrıca mağaza satışı yerine bildiğimiz teknoloji marketlerinin yüzde 8-10 civarı gece indirimleri ve online platformlarda da daha ucuza bulunabiliyor takip edip bu bütçeye daha üst segment cihazlar bulunabilir.

tam olarak aynı modellere bakıyorum. miniled'i qledden daha iyi olduğu için mi önerdin hocam yoksa fiyat olarak avantaj açısından mı?
Merhaba,
Bu bütçeye qled den ziyade miniled bakmanız daha mantıklı olur gibi ayrıca mağaza satışı yerine bildiğimiz teknoloji marketlerinin yüzde 8-10 civarı gece indirimleri ve online platformlarda da daha ucuza bulunabiliyor takip edip bu bütçeye daha üst segment cihazlar bulunabilir.

tam olarak aynı modellere bakıyorum. miniled'i qledden daha iyi olduğu için mi önerdin hocam yoksa fiyat olarak avantaj açısından mı?
Teknik açıdan muazzam bilgiye sahip olmasamda oledden sonra en iyisi miniled deniliyor tabi her ikisininde yine kendi içlerinde avantajı ve dezavantajları olduğunu unutmamak lazım,tcl c755 ve samsung Qn85d arasında gidip gelirken birden olacaksa oled olsun dedim ve samsung oled aldım 2-3 gün oldu kurulalı şuan çok memnunum fakat zaman ilerledikçe göreceğiz iyi mi yaptım yoksa kötü mü :)

Merhaba,
Teşekkürler, malesef Samsung dışında bir seçeneğim şuanda yok. Bütçeyi ortalama verdim. Sanırım bu bütçede Samsung miniled yoktur.

Teşekkürler, malesef Samsung dışında bir seçeneğim şuanda yok. Bütçeyi ortalama verdim. Sanırım bu bütçede Samsung miniled yoktur.
Samsung tek seçenekse Qled serisi dışında pek bir alternatif görünmüyor bu bütçede,farklı markalara yönelebilme ihtimaliniz varsa seçenek artar tabi

İyigünler, 55Q60D VE 55Q67D TV modelleri arasında seçim yapmak istiyorum. Özellik bakımından ikisi de aynı görünüyor. Fakat Samsung Mağaza yetkilisi 55Q67D 'nin ara model olduğunu, ara modellerde daha düşük kalite parça-malzeme kullanılarak üretildiğini, sadece zincir mağazalar ve internet satışı amaçlı üretildiğini söyledi. Samsung mağazalarında ara model satılmıyormuş, sadece 55Q60D var bu seri için.

Bu iki model arasında gerçekten bir fark varmıdır, hangisini tercih etmeliyim? Bu modellerde panel bilgisi biliniyor mu?

Son olarak mağaza 55Q70D yi almamı önerdi. Bu model 120HZ miş. Aradaki fark yaklaşık 5000TL. Bu model içinde ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.
Çok bilgim olmadığından yanıltıcı bilgi vermek istemem. Eğer konsol gibi şeyler bağlanmayacaksa 70D'ye gerek yok sanırım. Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Biz de bakıyoruz. Mağazada görmeyi düşünüyorum. 60 ile 67D arasında yüzeysel baktım çok bir fark yok gibi.

Şu an Amazonda 67D var. 32999 TL muhtemelen onu alacağız. Genel kullanıcı kitlesine yeterli geleceğini düşünüyorum. Ben evde 70A kullanıyorum gayet memnunum. 3 yıl kadar oldu.

Q70d kullanıyorum memnunum renk canlılığı menü akşkanlığı çok iyi
Çıkabildiniz kadar bir üst modeli almakta yarar var

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri