- Bütçe
- 35000
- Marka Model Bilgisi
- Samsung QE65LS01D
2010 yılından bu yana Samsung LE40C650 kullanmaktayım. Televizyon artık miadını doldurdu ve yeni bir televizyon arayışına girmiştim. Geçen hafta Vatan Bilgisayarda Samsung markasının Lifestyle sınıfından The Serif serisini 65LS01D (QE65LS01DAUXTK) modelini 36.799 TL'ye 3 taksit satın aldım. Duvara monte edilemiyor. TV standına koyacağım veya kendi ayakları var, onunla kullanacağım.
The Serif, The Frame özel bir seri olduğu için kaliteli olacağı kanaatindeyim fakat televizyonu aldıktan sonra aydınlatmanın Edge LED olduğunu, panelin gerçek 10 bit olmadığını öğrendim.
Aslında Anti Glare kaplaması olması ve Mat ekrana sahip olmasını göz sağlığı için önemsiyorum. Yüksek parlaklıkta hiç bir şey kullanmıyorum. (TV, PC, Telefon vs...)
Fiyat performans ile ilgili yorumlarınız ve görüşleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
The Serif, The Frame özel bir seri olduğu için kaliteli olacağı kanaatindeyim fakat televizyonu aldıktan sonra aydınlatmanın Edge LED olduğunu, panelin gerçek 10 bit olmadığını öğrendim.
Aslında Anti Glare kaplaması olması ve Mat ekrana sahip olmasını göz sağlığı için önemsiyorum. Yüksek parlaklıkta hiç bir şey kullanmıyorum. (TV, PC, Telefon vs...)
Fiyat performans ile ilgili yorumlarınız ve görüşleriniz varsa yazarsanız sevinirim.