Merhaba aşağıdaki beyaz eşyaları almak istiyorum.Tavsiye eder misiniz yorumlarınız neler.
Yada
Yada
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba ben Samsung’un televizyonlarından memnunum fakat WD10T654DBN1AH model numaralı kurutmalı çamaşır makinesini kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Makineyi daha 1 yıldır kullanıyorum, ilk geldiği günden bu yana sıkmaya geçtiğinde çok gürültülüydü ve zaman zaman hareket ediyordu. Servis gelip bir problem olmadığını söyledi ve gitti ben de kullanmaya devam ettim. Son yıkamada ise ön kapağından su kaçırmaya başladığını fark ettim ve tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Samsung ürün değişimine pek sıcak bakan bir firma değil bu yüzden servis ile uğraşmadım. Daha fazla uzatmadan tavsiyem Samsung beyaz eşya almayın.
Banyo da kullanımda bir tek miele çürümez herhalde diğerlerinin alayında sac inceldi umarım samsungdan memnun kalırsınız sabıkalı çamaşır makinesi tarafında.Ben aldım 3 ayda alt üst çürüdü . resmen çöp hemen sattım kuhtuldum.
3 yıl standart garantisi var. +4 yıl daha uzatarak toplam 7 yıl ürün garantisi veriyorlar. 20 yıl Motor garantisidir.Ayrıca 7 Yıl değil 20 yıl uluslar arası garanti sahip.
![]()
Beyaz Eşya | Samsung Türkiye
Yenilikçi teknolojilere sahip seçili Samsung buzdolabı, çamaşır ve kurutma makineleri şimdi Türkiye'de ilk defa 20 yıl garantili!www.samsung.com
eee tamamda motor sök çöpe at3 yıl standart garantisi var. +4 yıl daha uzatarak toplam 7 yıl ürün garantisi veriyorlar. 20 yıl Motor garantisidir.
Banyo da kullanımda bir tek miele çürümez herhalde diğerlerinin alayında sac inceldi umarım samsungdan memnun kalırsınız sabıkalı çamaşır makinesi tarafında.
Aksine motor en zor bozulan parçadır. Genellikle elektronik kartlar, amortisörler vs. gider.eee tamamda motor sök çöpe atgerisi birşey değilki ?
Motor kendisi önemli olan 2 tane plastik kartın garantisi ne önemi var ?
2 yıl dolar dolmaz motor gümleyen totoş arçelik vestel çok gördüm.
ben onun yerimne kurutma çamaşır birleştirdimMakineleri 200lük çelik dübelle yere sabitleyin, gezemezler![]()
Aksine motor en zor bozulan parçadır. Genellikle elektronik kartlar, amortisörler vs. gider.
Ben de sana bilgisayarda ram arızası yaşayan 5 kişi yollayabilirim ancak servise gelen 5000 kişi içinden 5 kişide arıza veriyorsa ve bunları tanıyorsanız, bu arızanın oluşma sıklığının düşük olduğu gerçeğini değiştirmez.sana 5 kişin telefon yollarımistersen ara konuş 7 gün 8 günde motor duman çıkması ve bozulması
![]()
Tabiki orası öyle ama motor güvenen bir firma sonuç olarakBen de sana bilgisayarda ram arızası yaşayan 5 kişi yollayabilirim ancak servise gelen 5000 kişi içinden 5 kişide arıza veriyorsa ve bunları tanıyorsanız, bu arızanın oluşma sıklığının düşük olduğu gerçeğini değiştirmez.
Aldığınız yeri kontrol etmenizi öneririm. Ben datacenterda çalışırken değişik zamanlarda 35 bin sunucunun gelip gittiğine, 200 bin üzeride ECC ram gelip gittiğine şahit oldum. Ram arızası oranı binde 1 bile değildir.Tabiki orası öyle ama motor güvenen bir firma sonuç olarak
Bu arada biz ram sorunu hemen hemen hergün yaşıyoruz geçen hafta DDR4 ECC ram aldık 900adet 350 tanesi arızalı çıktı yolladık geri![]()
Bu arada adem hoca çok sık kompresör arızalı gördü ve video çekdiAldığınız yeri kontrol etmenizi öneririm. Ben datacenterda çalışırken değişik zamanlarda 35 bin sunucunun gelip gittiğine, 200 bin üzeride ECC ram gelip gittiğine şahit oldum. Ram arızası oranı binde 1 bile değildir.
İşte Arçelik, Hotpoint, Regal gibi markalar bile çamaşır makinelerinde 10 yıl motor garantisi veriyorsa, ne kadar zor bozulduğunu siz düşününBu arada adem hoca çok sık kompresör arızalı gördü ve video çekdiözellikle arçelikde.
Kesinlikle samsung marka beyaz eşya tavsiye etmiyorum 2.5 ay önce samsung çamaşır makinesi aldım kurutmaya geçince çok ses yapıyor içinde parça kopacak gibi vuruyor samsung genel merkez kendi bozuk makinelerini sıfır diye satıyor ve sonrasında arkasında durmuyor amortisör arızalı dediler sıfır makineyi dağıttılar ama sorunuda çözmediler makineyide geri almadılar size arçelik ve profilo markasını tavsiye ediyorum,Merhaba aşağıdaki beyaz eşyaları almak istiyorum.Tavsiye eder misiniz yorumlarınız neler.
Yada
Tüketici Hakem Heyeti'ne verin firmayı neden mağdur olarak kaldınız? Siz uğraşacağınıza devlet uğraşsın.Kesinlikle samsung marka beyaz eşya tavsiye etmiyorum 2.5 ay önce samsung çamaşır makinesi aldım kurutmaya geçince çok ses yapıyor içinde parça kopacak gibi vuruyor samsung genel merkez kendi bozuk makinelerini sıfır diye satıyor ve sonrasında arkasında durmuyor amortisör arızalı dediler sıfır makineyi dağıttılar ama sorunuda çözmediler makineyide geri almadılar size arçelik ve profilo markasını tavsiye ediyorum,
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.