Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Samsung Beyaz Eşya Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yasinnahmettd

Meraklı
Meraklı
Bütçe
100000
Marka Model Bilgisi
samsung
Eylülde düğünüm var, şuan beyaz eşya bakıyorum. Beyaz eşya ve ankastre set için toplam bütçem maks 100.000 TL. Samsung marka beyaz eşyalara bakıyorum. Ankastre seti başka marka da olabilir. Önerileriniz nelerdir, hangi model bu bütçelerde kullanışlı olur. Veya samsung değil şu markayı tercih et dediğiniz markalar var mıdır

Eylülde düğünüm var, şuan beyaz eşya bakıyorum. Beyaz eşya ve ankastre set için toplam bütçem maks 100.000 TL. Samsung marka beyaz eşyalara bakıyorum. Ankastre seti başka marka da olabilir. Önerileriniz nelerdir, hangi model bu bütçelerde kullanışlı olur. Veya samsung değil şu markayı tercih et dediğiniz markalar var mıdır
@Murat ALA Bey cevap vermeniz mümkün müdür? Bugün yarın almayı düşünüyorum. Sizlerin yorumları benim için çok önemli. Samsung marka ile ilgili @Adem Helvacı abinin de yorumunu merak ediyorum açıkcası.

Samsung RT53K603PWW Buzdolabı
Samsung WW90CGC04DAEAH Çamaşır Makinesi
Samsung DW60M6072FW Bulaşık Makinesi

Ankastre için bütçeniz dahilinde Arçelik, Silverline modellerine bakabilirsiniz.

Merhabalar,

Öncelikle beyaz eşyadan kastınız bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabı mıdır yoksa harici olarak kurutma makinesi de alacak mısınız? Bunlar dışında buzdolabında en önemli kısaslardan biri hacmidir. 375L 2 kişi için ideal olsa da 421 L ve üstü çekirdek bir aile için daha uygundur. Soğutma sistemi olarak No-Frost almanızı tavsiye ederim. Bunun dışında eğer bayilere gidecekseniz değişen enerji standartı konusunda dikkat etmenizi öneririm. Maalesef bazı satıcılar bu durumdan yararlanmaktadır. Çamaşır makinesi için önemli olan kısımlar ise genel olarak; kg olarak kapasitesi, devir, program sayısı ve dB'dir. dB ksımında 2 farklı değer görebilirsiniz bu sıkma ve normal çalışma durumudur. Kurutma makinası alacaksanız da bazı makinalarda hem çamaşır hem de kurutma makinesi özelliği vardır (min. 25.000 Tl iyi bir marka) ancak bunlarında verimliliği genellikle sorundur. Maalesef bulaşık makinesi konusunda çok bir bilgim yok. Ben de daha yeni buzdolabı ve çamaşır makinesi aldım ve şuanlık gayet memnunum. Çamaşır makinesi olarak Samsung WW80T4020CE/AH aldım (8 kg benim için yeterliydi) ve buzdolabı olarak Beko 966375 ES aldım. Özellikle buzdolabında beyaz renk sevmediğim için ya Inox ya da Uniglass baktığım için ve bütçeyi maks 15.000 TL olarak koyduğum seçeneklerim azdı. Ancak buzdolabını yaklaşık 14k ve çamaşır makinesini de 13.5k civarında aldım. Dediğim gibi sizin ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre daha uygun ürünler de çıkabilir. Son olarak marka olarak ise beyaz eşya da BSH, Beko, Siemens ve LG bence önceliklidir. Bunlar dışında Arçelik, Vestel, Altus, Profilo da seçilebilir ancak evlilik için bence ilk söylediğim markalar daha uygun olacaktır.

Samsung RT53K603PWW Buzdolabı
Samsung WW90CGC04DAEAH Çamaşır Makinesi
Samsung DW60M6072FW Bulaşık Makinesi

Ankastre için bütçeniz dahilinde Arçelik, Silverline modellerine bakabilirsiniz.
Murat Bey samsung buzdolabını alttan donduruculu almak istiyorum ama @Adem Helvacı abi samsungun alttan buzluklu dolaplarının kompresörlerinin vestel tarafından yapıldığını söylemişti. Bugün samsung bayisinde bunu sordum eski modellerinin o şekilde olduğunu artık samsungun kendi fabrikasında ürünleri yaptığını söylediler. rb50dg601eww modelini çok beğendim, kompresörü de gerçekten samsunga ait ise almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Gerçekten artık kompresörleri samsunga mı ait, yoksa bayidekiler bilmiyorlar mı?

Murat Bey samsung buzdolabını alttan donduruculu almak istiyorum ama @Adem Helvacı abi samsungun alttan buzluklu dolaplarının kompresörlerinin vestel tarafından yapıldığını söylemişti. Bugün samsung bayisinde bunu sordum eski modellerinin o şekilde olduğunu artık samsungun kendi fabrikasında ürünleri yaptığını söylediler. rb50dg601eww modelini çok beğendim, kompresörü de gerçekten samsunga ait ise almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Gerçekten artık kompresörleri samsunga mı ait, yoksa bayidekiler bilmiyorlar mı?
RB kodlu üretimler Vestel üretimidir. Kompresör markaları değişiklik gösterebilir onu bilemem ama orijinal modeller varken neden bunlara yönelelim?

RB kodlu üretimler Vestel üretimidir. Kompresör markaları değişiklik gösterebilir onu bilemem ama orijinal modeller varken neden bunlara yönelelim?
Pandemi döneminde o şekildeymiş ama şuan kendi fabrikasına geçmiş söylediklerine göre. Eski üretimler vestel şuankiler samsungmuş. RB tercih etmemin sebebi de alttan buzluklu istemem

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri