Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Samsung FRAME LS03B TELEVIZYON BULUTLANMA

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Drahmet

Yeni Üye
Yeni Üye
Yeni aldığım Samsung frame 2022 75LS03B televizyonda bulutlanma problemi sebebiyle servisi aradım iki tane küçük çocuk eve geldi. Elindeki aletle kırmızı yeşil sarı renkleri açtı bir şey yok dedi. 2 ay önce 30 40 bin tl verip aldığım TV yi aldığımdan beri ağız tadıyla seyredemiyorum. Akşamları film seyredeyim diye büyük ekran TV aldım başımız ağrıdı. Siyahlarda yandan floresan gibi ışıklar ortada bulutlar oluşuyor. Fotoğraflarını paylaştım herkes görsün neyle karşılaşacağını Samsung TV alırken. Samsung alırken bu durumları gözününde bulundurun.. Bir kere para verdikten sonra TV değil dert satin özellikle Servisteki yetkililer hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. İş uzayacak Tüketici Hakem Heyeti aracılı ile TV yı değiştirmeye çalışacağım.

Servisi ikinci kez çağırdığımda eve bile gelmeden kapattilar hizmeti. Tv nizde birsey yok dediler.

Ekli dosyalar

• 20230123_212712.jpg
    20230123_212712.jpg
    20.3 KB · Görüntüleme: 33
  • 20230123_212708.jpg
    20230123_212708.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 35
  • 20230123_212522.jpg
    20230123_212522.jpg
    17.7 KB · Görüntüleme: 33
  • 20230127_013620.jpg
    20230127_013620.jpg
    60.9 KB · Görüntüleme: 34
Servisin ikinci kez gelmeden konuyu kapatmasina dair deliller.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230206_221002_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20230206_221002_Microsoft 365 (Office).jpg
    71.5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20230206_220820_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230206_220820_WhatsApp.jpg
    70.5 KB · Görüntüleme: 28
Yeni aldığım Samsung frame 2022 75LS03B televizyonda bulutlanma problemi sebebiyle servisi aradım iki tane küçük çocuk eve geldi. Elindeki aletle kırmızı yeşil sarı renkleri açtı bir şey yok dedi. 2 ay önce 30 40 bin tl verip aldığım TV yi aldığımdan beri ağız tadıyla seyredemiyorum. Akşamları film seyredeyim diye büyük ekran TV aldım başımız ağrıdı. Siyahlarda yandan floresan gibi ışıklar ortada bulutlar oluşuyor. Fotoğraflarını paylaştım herkes görsün neyle karşılaşacağını Samsung TV alırken. Samsung alırken bu durumları gözününde bulundurun.. Bir kere para verdikten sonra TV değil dert satin özellikle Servisteki yetkililer hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. İş uzayacak Tüketici Hakem Heyeti aracılı ile TV yı değiştirmeye çalışacağım.

Servisi ikinci kez çağırdığımda eve bile gelmeden kapattilar hizmeti. Tv nizde birsey yok dediler.
Servisler bu markaların emir eridir, markanın ''Yapmayacaksın'' dediğini yapamaz ve ''yazmayacaksın'' dediğini yazamazlar.
Samsung, elbette ki söz konusu satış yapılan Ülke Türkiye olduğu için buranın yasa ve yönetmeliğine göre canı istediği gibi gevşek davranmış burada. Samsung Türkiye her ne kadar ithal tv ler içerisinde yine de en iyi hizmeti sunsa da ölü pixel ve bulutlanma gibi sorunlarda bile isteye işi yokuşa sürüyor bunu defalarca gördük ve halen de görüyoruz.

Mat panel isteyenler için önerdiğimiz bir modeldir LS03 ancak her TFT LCD üründe olduğu gibi bulutlanma şikayetleri bu modelde de gelmeye devam ediyor.

Adem abi konuya dair bütün videolarinizi izledim. Samsungtaki yetkili kisiler de dahil olmak üzere serviste ercan denen bir yetkilide siz youtubedan izleyip izleyip geliyorsunuz dediler. Onlara inanmayin tv niz cok sorunsuz çalışıyor dediler.

Sana teşekkür etmeliyim cunku senin bilgilendirmelerinde olmasa kaderimize razi olacagiz neredeyse. Adamlar cok normalmis gibi anlatıyorlar.

Adem abi konuya dair bütün videolarinizi izledim. Samsungtaki yetkili kisiler de dahil olmak üzere serviste ercan denen bir yetkilide siz youtubedan izleyip izleyip geliyorsunuz dediler. Onlara inanmayin tv niz cok sorunsuz çalışıyor dediler.

Sana teşekkür etmeliyim cunku senin bilgilendirmelerinde olmasa kaderimize razi olacagiz neredeyse. Adamlar cok normalmis gibi anlatıyorlar.
Başta Vestel yöneticileri olmak üzere üreticiler (istisna bazı markalar hariç) servisler ve tamirci esnafının çok büyük bölümü benden nefret eder :)

''Youtube dan izleyip izleyip geliyorsunuz'' diyen o terbiye yoksunu için burada hiç çekinmeden açık açık yazıyorum ki bu gün değilse 6 ay sonra EŞŞEK GİBİ gelip o televizyonu değiştirecek merak etmeyin.

Ben emekçi insana her zaman saygı duyar ve onların elinden bir şey gelmeyeceğini, bunların firma baskısı olduğunu belirtir ve genel tepki dolu yaklaşımlarımızdan ayrı tutmaya çalışırım ancak içlerinde böyle, firma babasının markasıymış gibi markaya aşık olup anlamsız saçma sapan savunma yapanlara da tahammül edemiyorum dolayısı ile nezaketi bir kenara bırakıveriyorum.

Sizin yapacağınız şey belli. TV nin AYIPLI MAL olması nedeniyle Hakem Heyetine Müracaat edecek ve sonuçlanana kadar o hali ile tv yi kullanmaya devam edeceksiniz. Farkındayım Dilekçe oluşturmak, sunmak, sisteme girişi, karşı tarafa savunma yollanması, 30 gün beklenmesi, dosyanın gündeme atılması, görüşülmesi, deliller yeterli bulunmaz ise bilirkişi atanması, raporun beklenmesi kararın yazılması tebligatı vs vs vs derken 3 ile 6 ay arası zaman geçiyor ve bu saçma servis elemanları ile satıcılar da tüketicinin bu süreçte yılacağından medet umuyor o nedenle ısrarla işi yokuşa sürüyorlar.

Sizden tek ricam YILMAYINIZ

Dilekçe sürecinde elimden bir husus gelirse biz hep buradayız :ok

Hatta size sözüm olsun, sizin süreç sonuçlandığında HUKUK ZAFERİ olarak bunun videosunu çekip yayınlayacağım kanalımda :ok

Bugun bilgisayarım yanimda degil oyuzden hakem heyetine basvuramadim. Eksiksiz bir şekilde yapmak istiyorum. Bircok video ve fotofrafini cektim tv nin arkasjndaki seri nosunu da iceren bir video cekmeye çalışacağım.
Servisteki yetkili kisi bu sekilde soyledi hocam bosuna uğraşmayın hakem heyetinden birzey cikmayacak diye beni ikna etmeye calisti ama ben uğraşacağım. Tv bence sorunlu. Belli bir seviyeye kadar normal oldugunu kabul ediyorum bu sorunun ama tv yi izlemeye engel olacak seviyede olduguna kalibimi basarim. Adamlar sabah geldiler bikac ekram fotosu alip gittiler ana renklerim fotografini cektiler. aksam gelin dedim kabul etmediler.

Bu arada Adem hocam muhtemelen sizden bahsediyorlardi. Youtube dan izleyip inanmayin onlar dogru degil siz bilmiyorsunuz biz teknigini daha iyi biliyoruz gibi seyler soylediler. Sanki siz sansasyon yaratiyorsunuz gibi davraniyorlar

Ekli dosyalar

• 20230127_002418.jpg
    20230127_002418.jpg
    18.8 KB · Görüntüleme: 20
  • 20230127_002401.jpg
    20230127_002401.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 17
Bugun bilgisayarım yanimda degil oyuzden hakem heyetine basvuramadim. Eksiksiz bir şekilde yapmak istiyorum. Bircok video ve fotofrafini cektim tv nin arkasjndaki seri nosunu da iceren bir video cekmeye çalışacağım.
Servisteki yetkili kisi bu sekilde soyledi hocam bosuna uğraşmayın hakem heyetinden birzey cikmayacak diye beni ikna etmeye calisti ama ben uğraşacağım. Tv bence sorunlu. Belli bir seviyeye kadar normal oldugunu kabul ediyorum bu sorunun ama tv yi izlemeye engel olacak seviyede olduguna kalibimi basarim. Adamlar sabah geldiler bikac ekram fotosu alip gittiler ana renklerim fotografini cektiler. aksam gelin dedim kabul etmediler.

Bu arada Adem hocam muhtemelen sizden bahsediyorlardi. Youtube dan izleyip inanmayin onlar dogru degil siz bilmiyorsunuz biz teknigini daha iyi biliyoruz gibi seyler soylediler. Sanki siz sansasyon yaratiyorsunuz gibi davraniyorlar

Bu biraz ukala bir cevap gibi olabilir ancak benim ömrüm o sizin evinize gelen çoluk çocuğa eğitim vermekle geçti gerek kurumsal gerekse kendi işletmelerimde.

0791.jpg
0790.jpg
0780.jpg
0778.jpg

Bunların boynuna bir yaka kartı verin üstünde Samsung Lg Philips yazsın yeter. Ondan sonra bakın görün, Vali ne ki bunların yanında peeeh :kiskis

Siz canınızı sıkmayın, Çalışma prensibinin teknik detaylarını ve neden ayıplı ürün olduğunu heyete izah edecek bir detay yazarız gerekirse, dilekçenize eklersiniz. Mümkün olduğunda bilirkişiye kalmadan heyetin karar verebilmesi adına delilleri bol ve anlaşılır tutarız.

Teşekkür ederim Adem hocam. Hocam egitim sırasında tv nin sadece ana renklerden oluşmadığını siyah ve beyaz dengelerinin homojenitelerinin olmasi gerektigini vbde anlatiyorsunuzdur umarim. :) Cunku samsung sadece mavi kirmizi vb renklerde sorun varmi diye bakip gitti. Ben samsung servis yetkilisi ile telefonda görüşürken bunu da belirttim bakin dedim siz emir kulusunuz anlıyorum ama allah askina su tv yi sen aksam evde izleyebilir misin diye sordum. Bakin efendim siz gonul rahatligi ile kullanin sorun yok inanin bana vb dedi.
Benzer seyleri wp konusmamizda da soyledi. Bunun gecesi gunduzu yok ki sorun varsa test ekraninda gorunur zaten dedi. Mavi kirmizi gibi ana renklerin fotolarini cekip bunda birsey yok diyorlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230206_225938_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230206_225938_WhatsApp.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 20
50'' üstü tv leri tavsiye etmiyorum 32'' te kullanılan sacı 65'' te kullanıyor sonuç ortada reflektör polarizer cell oturmuyor panel içi taşıyıcı az eski tvlerde polarizer sayısı fazla ve kalındı cell kalındı şimdiki polarizer ler pelur kağıdı gibi celller desen aynı kaportacı ya ekranı gösterin size nerde sehim nerde bombe var göstersin 50'' üstü evinize sokmayın başınıza dert olur Avrupa da bile en çok satılan ekran boyutları 40''-43'' arası

50'' üstü tv leri tavsiye etmiyorum 32'' te kullanılan sacı 65'' te kullanıyor sonuç ortada reflektör polarizer cell oturmuyor panel içi taşıyıcı az eski tvlerde polarizer sayısı fazla ve kalındı cell kalındı şimdiki polarizer ler pelur kağıdı gibi celller desen aynı kaportacı ya ekranı gösterin size nerde sehim nerde bombe var göstersin 50'' üstü evinize sokmayın başınıza dert olur Avrupa da bile en çok satılan ekran boyutları 40''-43'' arası
Ustam nokta atışı tespitler yazmış.

Ortadaki artı şeklinde olan gölgeleme izi arkadaki vesa montaj bölümünün kasaya ve panele olan etkisi gibi geldi. Televizyonu duvardan indirip ayağı üzerinde denediniz mi?

Ortadaki artı şeklinde olan gölgeleme izi arkadaki vesa montaj bölümünün kasaya ve panele olan etkisi gibi geldi. Televizyonu duvardan indirip ayağı üzerinde denediniz mi?
Bu yöntem birkaç tüketicide etkili oldu.

Aslında eski nesil bir üretim ile yeni nesil bir üretim arasındaki uçurum düzeydeki farkları yakın zamanda ele alıp video ile çekip paylaşsak o bile çok iyi olur sanki.

Yeni üretimler neredeyse teneke kasa gibi.

Mühendis ürünün fotoğraflarını görmüş. Herhangi bir sorun yok demiş. Bu şekilde bir geri dönüş sağlandı tarafıma. Samsung TV alırken bir bu ilgisizliği göz önünde bulundurmanızda fayda var. Elimden gelen her mecrada bu mağduriyetimi dile getireceğim. Başınızı ağrıtmak isterseniz Samsung TV alın.

Mühendis ürünün fotoğraflarını görmüş. Herhangi bir sorun yok demiş. Bu şekilde bir geri dönüş sağlandı tarafıma. Samsung TV alırken bir bu ilgisizliği göz önünde bulundurmanızda fayda var. Elimden gelen her mecrada bu mağduriyetimi dile getireceğim. Başınızı ağrıtmak isterseniz Samsung TV alın.
Konu çok eski ancak merak ettim. Netice ne oldu? İnşallah sıkıntı çıkmamıştır.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri