- Marka Model Bilgisi
- 55Q60A
Merhaba Adem Bey Samsung 55Q60A model televizyonumun ekranı kırıldı ve servise gönderdim ekranı değiştiler ama bana geldiğinde kasası yamuktu kurulum esnasında fark etmedim 2 saat sonra gördüm ve kendilerini aradım kendileri bu hatayı kabul etmediler benim yapmış olduğumu söylediler bu konu ile ilgili daha önce sizinle de görüştüm Siz dediniz ki bunu tüketiciler böyle yapamaz. servisten resim istedim servisin bana ve Samsung'a göndermiş olduğu resimler farklıydı bana televizyon ekranının kargodan gelmiş olduğu fotoğrafı gönderdiler Samsung'a ise başka bir fotoğraf göndermişler yani yakından uzaktan alakası yok bu olayın üzerinden 47 gün geçti yani bugün size yazıyorum tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım televizyon bana geldikten 2 gün sonra Samsung a şikayetimi oluşturdum ama sonuç olarak bana sadece indirimli olarak ekran değişimi olacağını söylediler ben de kabul etmedim. Sizden ricam bana bir dilekçe yazabilir misiniz samsung dan şikayetle ilgili bir belge istedim veremeyeceklerini söylediler bu sıkıntı çıkarır mı Şimdiden teşekkür ederim