Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Samsung UE55CU8000UXTK 55 Tv Alınır mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlperG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

AlperG

Yeni Üye
Yeni Üye
Hemen kurulumunu yapmayacağım. Bir süre bekleyecek evlenince kullanacağım ama fiyatların artma ihtimaline karşılık önce almak istedim. Bu model alınır mı veya bu modelin muadili yine bu fiyatlarda önerebileceğiniz tercihen samsung ürünü var mı ?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

samsung

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni bir televizyon daha teknik bilgilerine rastlamadım ben. Kullanım senaryolarınızı ve izleme açılarınızı yazarsanız nokta atışı ürün önerisinde bulunabiliriz. Samsung olmasında ısrarcı değilsinizdir umarım? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz

Samsung kesinlikle almanızı önermem, ben aldım , sorun çıktı, Samsung iade almadı, sorunu kabul etmiyorlar, şu an Tüketici Hakem Heyetine başvurdum , bekliyorum.

Yeni bir televizyon daha teknik bilgilerine rastlamadım ben. Kullanım senaryolarınızı ve izleme açılarınızı yazarsanız nokta atışı ürün önerisinde bulunabiliriz. Samsung olmasında ısrarcı değilsinizdir umarım? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz

Hocam evlendikten sonra günlük ev kullanımı için düşünüyorum. 55 inch Oyun vb oynanmayacak. Bu fiyatlarda 20 bin TL bandını geçmese uygun olur. Samsung, Lg gibi marka bilinirliği yüksek olan firmalar tercihimdir. Evleneceğim için bu tip bir marka kaygısı ile almayı düşünüyorum hani karşı taraftan bir marka vurgusu ile karşı karşıya kalmamak adına.
Hemen kurulum da yapmayacağım muhtemelen 6-7 ay sonra kurulum yaptıracağım öyle kutu da duracak açıkcası ürün.

LG Türkiye'nin servis hizmetleri kötüdür. Bu kullanım senaryolarında Samsung'a o kadar para vermeye gerek yok. BOE ADS panel ile üretilmiş 3 yıl garantili Vestel 55UA9090 sizin işinizi görecektir.

LG Türkiye'nin servis hizmetleri kötüdür. Bu kullanım senaryolarında Samsung'a o kadar para vermeye gerek yok. BOE ADS panel ile üretilmiş 3 yıl garantili Vestel 55UA9090 sizin işinizi görecektir.
Haklısınız hocam benim için markanın en ufak bir önemi yok da işte şimdi bahsettiğim koşullarda Lg veya Samsung gibi markaları düşünüyorum.

İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim hocam.

Haklısınız hocam benim için markanın en ufak bir önemi yok da işte şimdi bahsettiğim koşullarda Lg veya Samsung gibi markaları düşünüyorum.

İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim hocam.
Seçim sizin. Kimin marka takıntısı varsa onu ikna edin. Sony alsanız da Vestel alsanızda ortalama 5 yıl ömrü olacak. Tabi Sony Tv'ler daha iyidir ama sizin kullanım senaryonuz için para saçmak gereksiz maalesef.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri