Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Şarjlı Dikey Süpürge.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Serra

İnce Eleyen
Kadim Üye
Epeydir almayı düşündüğüm ama epeydir salladığım bu ürünü alma zamanı geldi. ?
Şöyle f/p ürünü orta üst seviye iş görür bir marka model öneriniz var

mı?
Not : Özellikle yerli ürün istemiyorum.

Fiyat-performans alınacağına direk paraya acımadan dyson alınıp bırakılmalı bu sevda :) Çünkü fiyat-performansların defoları çok oluyor. En azından kendini kanıtlamış bir ürün var.

Fiyat-performans alınacağına direk paraya acımadan dyson alınıp bırakılmalı bu sevda :) Çünkü fiyat-performansların defoları çok oluyor. En azından kendini kanıtlamış bir ürün var.
Zaten öneriler f/p imiş.
Ben 35.000 TL civarı çıkar diye yazdım.
Yani Ucuzmuş.
Şimdi pil, kullanım, ağırlık olarak bakıyorum.
Eşim hafif kuş gibi bir şey istiyor.

Dyson da olmak üzere hangisi hafif ise onu alacağım.
Birde yedek pil satılıyor o hoşuma gitti.
V15 lere ağır diyordular Influencer hanımlar ama bilemeyeceğim. Teknik özelliklerinde ağırlıkları yazar bakın karşılaştırın hatta mağazalara gidin elinize alın ürünleri inceleyin sonra alın. Ben Dyson almam Bosch Unlimited alırım.

V15 lere ağır diyordular Influencer hanımlar ama bilemeyeceğim. Teknik özelliklerinde ağırlıkları yazar bakın karşılaştırın hatta mağazalara gidin elinize alın ürünleri inceleyin sonra alın. Ben Dyson almam Bosch Unlimited alırım.
Yedek parça olayı bakımından Bosch hoşuma gitti.
Servis evimin üst sokağında.

Zaten öneriler f/p imiş.
Ben 35.000 TL civarı çıkar diye yazdım.
Yani Ucuzmuş.
Şimdi pil, kullanım, ağırlık olarak bakıyorum.
Eşim hafif kuş gibi bir şey istiyor.
Ağırlık göreceli bunun için mediamrkt gezilebilir. Dyson bu konuda en iyisi zaten ama en hafifi demek zor olabilir. Tercih sizin tabi.

Karcher'ın ürünlerine de bakmanızı öneririm, emiş gücü gerçekten çok iyi makinaları var. Tabii fiyat olarak Dyson'la yarışır durumdalar ancak dikey şarjlı süpürgeyi bir kez alın gerçekten iyi birşey alın derim.

Karcher'ın ürünlerine de bakmanızı öneririm, emiş gücü gerçekten çok iyi makinaları var. Tabii fiyat olarak Dyson'la yarışır durumdalar ancak dikey şarjlı süpürgeyi bir kez alın gerçekten iyi birşey alın derim.
19.000 TL ucuz geldi zaten.
Bakacağım.
Alman öncelikli olarak ilerleyeceğim.

Bosch 6 serisinde animal özelliği varmış.
Ama alt seri gibi numara olarak.
8 Serisi üst seri ama animal yok dedi satıcı.

Gördüğüm kadarıyla bulunduğunuz ortamda akülü matkap kullanımı var.

Farklı bakış açısı için;

Dyson gibi en ince tozları almasada günlük kullanımda iş gören

Dyson alırsanız aküsü değişen modeller için adaptörler bulunuyor

Kalite düzeyi yüksek markaların ürünü kullanıyorsanız, çeviricilerle Dyson için de güç sağlayabilirler.
Dewalt, Makita soket sistemli markasız ürünlerinde aküsünü kulanma şansı olur.

Gördüğüm kadarıyla bulunduğunuz ortamda akülü matkap kullanımı var.

Farklı bakış açısı için;

Dyson gibi en ince tozları almasada günlük kullanımda iş gören

Dyson alırsanız aküsü değişen modeller için adaptörler bulunuyor

Kalite düzeyi yüksek markaların ürünü kullanıyorsanız, çeviricilerle Dyson için de güç sağlayabilirler.
Dewalt, Makita soket sistemli markasız ürünlerinde aküsünü kulanma şansı olur.
Hocam bu pek ev kullanıcısının işini görmez. Bosch'un süpürgelerinin bataryaları Bosch'un akülü ürünlerinde (matkap felan) kullanılabiliyor. Keza onların aküleri de süpürgede kullanılabiliyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri