Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Siemens mi Hoover mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alperr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Alperr

Meraklı
Meraklı
Bütçe
Max 30bin
Marka Model Bilgisi
Hoover Siemens

Siemens WM16xMH0TR vs​

Hoover HWP 610 AMBC/1-S​

Özellikler benzer ama fiyatlar yarı yarıya fark ediyor şaşırdım doğrusu ??‍♂️
Ne dersiniz abiler?

Siemens WM16xMH0TR vs​

Hoover HWP 610 AMBC/1-S​

Ne dersiniz abiler?
pahalıysa vardır hikmeti ucuzsa vardır bir illeti derler. direkt aynı kalitedeki ürün yarısı kadar ucuz demek yanlış olur. en başta hoover servis hizmeti konusunda ne noktada ?

Adem hoca geçenlerde çamaşır makinesi üstünde 1 TL düşme testleri yapan arkadaşların makinalarini paylaşmıştı Instagram'da. Onları bı inceleyip bütçenize uyan varsa almanız iyi olabilir. Onun dışında Siemens camasir makinesi var bende kalitesi güzel dandik değil.

Miele e çıkamıyorum galiba Siemens bakicam, şimdi mağazada baktım Hoover pek tok gelmedi..
Hepsiburada yorumları çok iyi.. o kafamı karıştırdı

Miele e çıkamıyorum galiba Siemens bakicam, şimdi mağazada baktım Hoover pek tok gelmedi..
Hepsiburada yorumları çok iyi.. o kafamı karıştırdı
bende siemens var. garanti bitince kazanı kırıldı :) düşün yani. kazan en sağlam parçalardan ve kırıldı. açtım içten dıştan iran yapıştırıcısı sonra dayson topladım. bana kalırsa arçelik beko grundig altus grubundan diz. çok daha uyguna gelir. garantileri uzat. kullanım süren zaten 10 yıl civarı olacak her halukarda.

Siemens WM16xMH0TR vs​

Hoover HWP 610 AMBC/1-S​

Ne dersiniz abiler?
Siemens'in bu modeli güzel. Model Almanya üretimi ve markanın sunduğu destek Hoover'den daha iyi. Ama arada %50 fiyat farkı var. Bütçe mesele değilse Siemens alınabilir. Çok uçmayalım, makineden ziyade herhangi bir sorunda alacağımız destekte iyi olsun derseniz Grundig GPWM 104855 değerlendirilebilir.

Siemens'in bu modeli güzel. Model Almanya üretimi ve markanın sunduğu destek Hoover'den daha iyi. Ama arada %50 fiyat farkı var. Bütçe mesele değilse Siemens alınabilir. Çok uçmayalım, makineden ziyade herhangi bir sorunda alacağımız destekte iyi olsun derseniz Grundig GPWM 104855 değerlendirilebilir.
Sizin başka bir konudaki öneriniz üzerine Siemens in bu modeline bakıyordum zaten.. Almanya üretim vs..

kurutmasini kullanıyorum Grundig in memnunum sesli olsa da .. sessizlik modifiyesi yapmayı planlıyorum hatta ☺️

10 yılı aşmayacak ömür konusunda hemfikir oluyorsak Grundig makul,
Siemens ömürden öne geçmezmi peki ?

bende siemens var. garanti bitince kazanı kırıldı :) düşün yani. kazan en sağlam parçalardan ve kırıldı. açtım içten dıştan iran yapıştırıcısı sonra dayson topladım. bana kalırsa arçelik beko grundig altus grubundan diz. çok daha uyguna gelir. garantileri uzat. kullanım süren zaten 10 yıl civarı olacak her halukarda.
Çelik Kazan ??? (ya da çelik değil artık bu kazanlar)
10 yılı görmeyen kazana da diyecek laf bulamadım ?

Sizin başka bir konudaki öneriniz üzerine Siemens in bu modeline bakıyordum zaten.. Almanya üretim vs..

kurutmasini kullanıyorum Grundig in memnunum sesli olsa da .. sessizlik modifiyesi yapmayı planlıyorum hatta ☺️

10 yılı aşmayacak ömür konusunda hemfikir oluyorsak Grundig makul,
Siemens ömürden öne geçmezmi peki ?
Aradaki fiyat farkına değecek kadar daha fazla uzun ömürlü olur mu bilemem. Ki zaten şu devirde Miele hariç kalan markaların ürünlerine ömür biçenleri anlamıyorum. Alırsınız bir makine 1 aylıkken bozulur aynı modelden bir daha alırsınız şansınız yaver gider 10 yıl kullanırsınız. Beyaz eşya gruplarında şans işi tüketiciden yana gülerse maksimum 10 yıl zaten. O yüzden ek garanti yaptırıp bu 10 yılın 7 yılını güvenceye alın diyorum.

IMG20240117133419.jpg

Grundig mi Siemens mi derken
Bu marka hakkında mağazada Miele ayarında tanıtım fiyatı dediler, varmı bilen gören Haier..
Servisi kendi firmaları veriyormuş
@Murat ALA

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri