Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Çözüldü Sıfır daire için klima önerilerinizi rica ediyorum.(SİGMA EXCLUSİVE 18.000 ALINDI)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pkts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Pkts

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
.
Selamlar, yeni taşınacağımız site içerisinde bulunan(bu detayı dış ünitenin balkona montaj zorunluluğu olduğu için veriyorum) yeni dairemiz için önerilerinize ihtiyacım var. Biliyorum yüzlerce hatta binlerce bu şekilde konu var direkt daire krokisine göre önerilerinizi bekliyorum. Tekirdağ/Çerkezköy’de yaşıyoruz burada servisler nasıl bilmiyorum ama marka/model önerilerinize göre araştırma yapacağım(marka takıntımız yok). Daire oldukça küçük sabah saatlerinden öğlen 12-1 saatleri arasında güneş alıyor sonrasında güneş yok. Dış ünite bu saatler arasında direkt güneş alacak. Tüm elektronik aletleri siyah aldığımız için klima da siyah ya da antrasit olursa fena olmaz diye düşünüyoruz, bu detayı da göz önünde bulundurursak çok memnun olurum.
Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 557d1473-d633-4ef1-97cd-f394ba9da304.jpeg
    557d1473-d633-4ef1-97cd-f394ba9da304.jpeg
    80.2 KB · Görüntüleme: 39
Beklentilerinizi şu ürün karşılar demek bu koşullarda biraz zoır çünkü tüm evi mi yoksa bir yaşam alanını mı etki altına almak istiyorsunuz kısmı belirsiz.

Tüm evi için düşünüyorsanız bütçe yetersiz kalır. Kendinize bir yaşam alanı oluşturup ''Şu kısım kapalı kalsa da olur'' şeklinde bir alan daraltması yaparsanız BTU değerini de düşürmüş olursunuz ve bütçeye ürün sığdırma olanağımız ortaya çıkar.

Beklentilerinizi şu ürün karşılar demek bu koşullarda biraz zoır çünkü tüm evi mi yoksa bir yaşam alanını mı etki altına almak istiyorsunuz kısmı belirsiz.

Tüm evi için düşünüyorsanız bütçe yetersiz kalır. Kendinize bir yaşam alanı oluşturup ''Şu kısım kapalı kalsa da olur'' şeklinde bir alan daraltması yaparsanız BTU değerini de düşürmüş olursunuz ve bütçeye ürün sığdırma olanağımız ortaya çıkar.
Bütçemiz 55 bin civarı heralde bi 5-10 bin daha yukarı çıkabilirim abi. Tüm evin havasını kırsa yeter ama çocuk odası genelde kapalı kalacak.

Ben de tcl’in hava temizlemeli modelini çok beğendim aslında ama servis konusunda çekincelerim var. Aklımda olan bir diğer model de 18.000btu lg artcool ama Adem abinin lg konusunda ki yorumlarından dolayı kenara attım onu da :)

Ben de tcl’in hava temizlemeli modelini çok beğendim aslında ama servis konusunda çekincelerim var. Aklımda olan bir diğer model de 18.000btu lg artcool ama Adem abinin lg konusunda ki yorumlarından dolayı kenara attım onu da :)
TCL televizyonlarındaki kaliteden dolayı sevdiğim bir firma ama ne servisiyle muhattap oldum daha önce ne de klima performansını biliyorum.

Abi LG ile ürün anlamında değil sorunum, SSH politikaları ve hatta servislere yaklaşımı, tüketicilere dayattıkları vs vs yoksa ürünlerine lafım yok, beğeniyorsan satın alabilirsin, neticede Arçelikten bir tık iyiler :)

TCL televizyonlarındaki kaliteden dolayı sevdiğim bir firma ama ne servisiyle muhattap oldum daha önce ne de klima performansını biliyorum.
TCL ne zaman ki servis yapılanmasını ve politikasını değiştirir, o zaman TCL anlatmaya ve insanlara aldırmaya devam ederim aksi durumda kimsenin başını derde sokmak istemem.

Ayrıca şu hava temizleme konusu tartışmaya açık bakın Midea GAIA modeli de var, ama bu işleri profesyonel yapan tek klima Daikin Ururu Sarara modelidir. Onun dışında bir pimaş boru ve 1-2 pervane vs koyup saatte bilmem kaç dakika ve ancak belli koşullar oluşunca dışarıdan içeriye tzae hava verecek bir alete ne diyue para vereyim abi oturduğum yerden kalkıp 10 dakika pencereyi açsam da aynı iş zaten :kiskis
50 lik pimaşın bana 1 saatte 5 dakika vereceği havayı ne yapayım? :kop

Yani klima sadece klima olarak işini yapsın, özellik mözellik önemli değil dersen 2 adet Airfel 12 lik klima ile çok rahat alan hakimiyeti sağlayabilirisn, içeride çok rahat yaşarsın ama BUZ GİBİ olmaz.

Yani klima sadece klima olarak işini yapsın, özellik mözellik önemli değil dersen 2 adet Airfel 12 lik klima ile çok rahat alan hakimiyeti sağlayabilirisn, içeride çok rahat yaşarsın ama BUZ GİBİ olmaz.
Tek klima istiyorum abi. Şu gerçekten 18.000 btu verir buz gibi yapmaz ama tüm evin havasını kırar dediğin bir önerin varsa geçeceğim siparişi hemen.

Tek klima istiyorum abi. Şu gerçekten 18.000 btu verir buz gibi yapmaz ama tüm evin havasını kırar dediğin bir önerin varsa geçeceğim siparişi hemen.
Yani kabaca 70m2 BÖLÜMLENMİŞ alan için tek 18 lik klima, tek noktadan hava sirkülasyonu konusu seni üzer ama öyle istiyorsan Gree Fairy klima hem işini görür hem de bütçene uygun olur.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri