Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Simens buzdolabı

omerberat

Meraklı
Yeni Üye
Herkese merhaba. Simens buz dolabım var 1.5 yıla yakındır kullanıyorum. Bayramdan geldiğimde dolaptaki hersey erimiş kokmuş suyu akmış ama tekrardan donmuş. Aynı şeyi 2 defa daha yasadim. 2.sinde garantiden bi parça değişmişti. Bu 3. Oldu. Servisi aradım uzun süreli elektrik kesintisi, düşük voltaj, kapağın açık kalması veya dolapta fazla malzeme olması yüzunden olabilir diyorlar ama hiç biri olmadı. Sürekli bunu yaşamaktan bıktım yiyeceklerimiz bozuluyor ev kokuyor ne yapmam lazım. Satıp beko almayı bile düsünüyorum.

Çağırın gelsinler. Hiçbiri olmadıysa tekrar garantiden arızalı parçayı değiştirirler. Önce arıza tespitini yapsınlar siz direkt dolabın değişimini isteyin.

Çağırın gelsinler. Hiçbiri olmadıysa tekrar garantiden arızalı parçayı değiştirirler. Önce arıza tespitini yapsınlar siz direkt dolabın değişimini isteyin.
Şuan çalişiyor ama gelselerde bişey yapacaklarını sanmıyorum biraz öncede servisteki arkadaş denk geldi onada anlattım. Elektrikten kaynaklıdır dedi ama ne hikmetse evdeyken hiç bişey olmuyot. Bir hafta kapak açilmadimi bu durum gerçekleşiyir. İlerleyen zamanlarda yine bit haftalik bi izne gideceğim o zamanda aynisini yaparsa hiç ellemeden servisi çagiracağim

Tüm bunları video çekip şikayetvar’a yazın. Yetkili kişi telefonla dönüş yapıyor. Daha önce onarım yapıldığını sorunun çözülmediğini, değişim istediğinizi söyleyin. Sosyal Medyada paylaşacağınızı söyleyin. Biraz yaygara çıkarın velhasıl. Yardımcı olurlar. Bol bol video fotoğraf almanız lazım.

Tüm bunları video çekip şikayetvar’a yazın. Yetkili kişi telefonla dönüş yapıyor. Daha önce onarım yapıldığını sorunun çözülmediğini, değişim istediğinizi söyleyin. Sosyal Medyada paylaşacağınızı söyleyin. Biraz yaygara çıkarın velhasıl. Yardımcı olurlar. Bol bol video fotoğraf almanız lazım.
Tamamdır. O an aklıma gelmedi. Ama birdahaki sefere kesinlikle videoya cekecem

Bugün aynı arızayı yine yaptı. -6 ya yükselmiş derece alarm ötüyor hafif çözülme baslamıs. Video çektim ama buraya yüklenmiyor. Aradım çarşamba günü servis gelecek bakalım sonuç ne olacak

Ekli dosyalar

• 20240628_172602.jpg
    20240628_172602.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20240628_181926_Gallery.jpg
    Screenshot_20240628_181926_Gallery.jpg
    20.9 KB · Görüntüleme: 12
Bugün aynı arızayı yine yaptı. -6 ya yükselmiş derece alarm ötüyor hafif çözülme baslamıs. Video çektim ama buraya yüklenmiyor. Aradım çarşamba günü servis gelecek bakalım sonuç ne olacak
Dondurucu bölmesinin ayarı kendi kendine mi -18 derece den -6 dereceye iniyor? Evde birinin yanlışlıkla kurcalama ihtimali var mı? Eğer yoksa ve kendiliğinden geliyorsa o dokunmatik alanda bir arıza olabilir kendi kendine ayarın değişmemesi lazım. Çektiğiniz videoyu Youtube'a yükleyip burada link paylaşabilirsiniz.

cihaz modeli nedir , naid1n mi? Eve başka ekip isteyin. Orta sertlikte konuşun. Bir çözüm bulunamazsa şikayet mercilerini kullanacağınızı söyleyin.

bu kadar mağdur edilmişsiniz. birde çarşamba gelecekler neredeyse 1 hafta var yiyecekler ne olacak diye söyleseydiniz. hem aynı arıza sanırım 3. kere yaşanıyor. direk değişim yapılması lazım ayrıca okadar yiyecekte ziyan olma durumuda var.

Hocam seni benden iyi anlayan biri daha asla olamaz. Benim de 2 kez motor değişimi oldu, sonra yine alarmlar hafif çözülmeler derken kavgalar, şikayetler vs.. en üst modelle değişimini yaptırdım çok şükür..

Dondurucu bölmesinin ayarı kendi kendine mi -18 derece den -6 dereceye iniyor? Evde birinin yanlışlıkla kurcalama ihtimali var mı? Eğer yoksa ve kendiliğinden geliyorsa o dokunmatik alanda bir arıza olabilir kendi kendine ayarın değişmemesi lazım. Çektiğiniz videoyu Youtube'a yükleyip burada link paylaşabilirsiniz.
Alarm ötüyor ya dügmeye basinca icerdeki sıcaklık kaç dereceye yükselmis onu gösteriyor. -6 ya yükselmis -18 den biraz önce yine oldu bu sefer -4 de kadar yükselmiş. - 24 de ayarladiğim halde hemde

Alarm ötüyor ya dügmeye basinca icerdeki sıcaklık kaç dereceye yükselmis onu gösteriyor. -6 ya yükselmis -18 den biraz önce yine oldu bu sefer -4 de kadar yükselmiş. - 24 de ayarladiğim halde hemde
Hmm sensörlerde bir problem olabilir o zaman. Benim bildiğim ekranda ayarlanan derece gözükür eğer dediğiniz gibiyse sensör olma ihtimali yüksek. Gelsin baksınlae bakalım. Sizde sürekli kontrol edin her ihtimale karşı -20 -24 ayarlayın ziyan olmasın gıdalar.

bu kadar mağdur edilmişsiniz. birde çarşamba gelecekler neredeyse 1 hafta var yiyecekler ne olacak diye söyleseydiniz. hem aynı arıza sanırım 3. kere yaşanıyor. direk değişim yapılması lazım ayrıca okadar yiyecekte ziyan olma durumuda var.
4. Oldu malesef. Bulunduğum ilçeye sadece çarşamba günleri geliyor servis

Hocam seni benden iyi anlayan biri daha asla olamaz. Benim de 2 kez motor değişimi oldu, sonra yine alarmlar hafif çözülmeler derken kavgalar, şikayetler vs.. en üst modelle değişimini yaptırdım çok şükür..
Valla ust modelide verseler aynı olacak diye korkuyorum

Hmm sensörlerde bir problem olabilir o zaman. Benim bildiğim ekranda ayarlanan derece gözükür eğer dediğiniz gibiyse sensör olma ihtimali yüksek. Gelsin baksınlae bakalım. Sizde sürekli kontrol edin her ihtimale karşı -20 -24 ayarlayın ziyan olmasın gıdalar.
-24 de bakalim dolaptaki yiyecekleri başka birine verdik bosalttık zaten

4. Oldu malesef. Bulunduğum ilçeye sadece çarşamba günleri geliyor servis
O işi hiç sevmem. Bizim köye de Cuma dan Cumaya geliyor bütün markaların servisleri. Eğer Super mod felan varsa Super moda alın. Kaç kere servis geldi baktı bu arada dolaba? Değişim talebi de iletebilirsiniz onarım kabul etmeyip.

O işi hiç sevmem. Bizim köye de Cuma dan Cumaya geliyor bütün markaların servisleri. Eğer Super mod felan varsa Super moda alın. Kaç kere servis geldi baktı bu arada dolaba? Değişim talebi de iletebilirsiniz onarım kabul etmeyip.
Bu 2. Gelişleri olacak daha öncede arayıp hep bilgi verdim ama olusan hatayı bakalim bi gelsinler tamir istemicem zaten. Bi kere icime sinmedi artik içim huzursuz olur surekli

Bu 2. Gelişleri olacak daha öncede arayıp hep bilgi verdim ama olusan hatayı bakalim bi gelsinler tamir istemicem zaten. Bi kere icime sinmedi artik içim huzursuz olur surekli
Bu seferde parça degişimi yaoalım aynı hatayı bir daha yaparsa öyle degişim yapalım dediler. Kabul etmediler değişimi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri