Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dijitsu da simfere ait. Simfer servisleri bu ürünlerle ilgileniyor. Donanım hakkında bilgisi olanlar da donanıma alakalı sizi bilgilendirebilirSimfer 50SFSW6M 4K Ultra HD 50 127 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV bu tv hakkında bilgisi olan var mı?
Neden Simfer ?Simfer 50SFSW6M 4K Ultra HD 50 127 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV bu tv hakkında bilgisi olan var mı?
Özellikleri güzel gibi geldi ama hiç tanıtım yorum vs yok. Merak ettim. Fiyatı da çok abartı değil.Neden Simfer ?
Bunları buldumSimfer 50SFSW6M 4K Ultra HD 50 127 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV bu tv hakkında bilgisi olan var mı?
Vestel üretimi Techwood ürünlerine yönelmeniz daha iyi olur. Hem marka ve güvencesinden hemde genel ürün kalitesinden yana şüphe yok.Simfer 50SFSW6M 4K Ultra HD 50 127 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV bu tv hakkında bilgisi olan var mı?
Katılıyorum. Servisleri bilgisiz tv konusunda. Ama ankastre fırın için öneririm simferiVestel üretimi Techwood ürünlerine yönelmeniz daha iyi olur. Hem marka ve güvencesinden hemde genel ürün kalitesinden yana şüphe yok.
Panelini bilmiyoruzGRUNDIG 55GHU7505B 55inc 139 cm 4K UHD Android Smart TV,Uydu Alıcılı peki bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Allah bilirPanelini bilmiyoruz
Sana iki ürün önerebilirim bence daewoo daha cazip.GRUNDIG 55GHU7505B 55inc 139 cm 4K UHD Android Smart TV,Uydu Alıcılı peki bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Çercevesiz almak istiyorum.Sana iki ürün önerebilirim
TECHWOOD 55TEC9500UA İNÇ UHD ANDROİD TV
DAEWOO 55DE55UA11 55" UHD ANROİD TV
İsteme abi tamiri zor
Çercevesiz almak istiyorum.
Çerçevesinde paneller yapıştırma oluyor ayrıca bu ürünlerin çerçeveleri de gayet ince. Çerçevesiz ürünler neredeyse %50 daha pahalı ve sadece vestelde gördüm ben. Gerek yok.
Çercevesiz almak istiyorum.
1 tık malzeme kalitesi kötü olabilir ama alınabılır bı tvGRUNDIG 55GHU7505B 55inc 139 cm 4K UHD Android Smart TV,Uydu Alıcılı peki bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Önerilerimle kıyaslayınca %50 fiyat farkını açıklayabilecek hiç bir şey yok.1 tık malzeme kalitesi kötü olabilir ama alınabılır bı tv
Servisleri bile bilemiyor çünkü sistemleri Vestel'inki gibi değil. Vestel'de ürünün seri numarasıyla arattığın zaman üründe kullanılan vidaya kadar fotoğrafıyla birlikte tane tane çıkıyor ama Arçelik'te böyle değil. Diyelim bir parça lazım oldu elindeki cihazı açacaksın üzerinden parça kodunu alıp sisteme gireceksin bilgisi öyle geliyor.Allah bilirKoç grubunun bu üretim gücüne rağmen panel bilgileri servislerde bile yok herhalde.
Hocam emeğinize sağlık, Daewoo MB185_G32 anakarta sahip yani 1.5 GB RAM bilginiz olsun.Sana iki ürün önerebilirim bence daewoo daha cazip.
TECHWOOD 55TEC9500UA İNÇ UHD ANDROİD TV 11350TL
1.5 GB ram
8 GB rom
2 YIL GARANTİ
Ücretsiz montaj
DAEWOO 55DE55UA11 55" UHD ANDROİD TV 11500TL
2 GB ram
8 GB rom
3 YIL GARANTİ
Ücretsiz montaj
Ücretsiz askı ayağı
Hocam doğru diyorsun satıcı açıklamasına baktığım içim yanıldım düzelteyim hemen.Hocam emeğinize sağlık, Daewoo MB185_G32 anakarta sahip yani 1.5 GB RAM bilginiz olsun.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.