Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soundcore Flare 2 Ses Gidip Gelme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DESMOND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 Gündür telefondan kullanıyorum ve hiç seste takılma vs hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bunu çözemez miyiz ya. Pc den daha rahat oluyor. Şarkıyı kolayca yönetebiliyorum.
Pek çözüm yok. Anca işte yeni bluetooth 5.4 standardı geniş kapsama alanlı anteni vs iyi olan modellerden birtane alırsın pc için belki o düzgün çalışır. Tabi birde bunu usb uzatmayla takıp masa üstünde bulundurman daha iyi olur. Windowsta malesef bu bluetooth kulaklık speaker falan baya sıkıntılı.

Pek çözüm yok. Anca işte yeni bluetooth 5.4 standardı geniş kapsama alanlı anteni vs iyi olan modellerden birtane alırsın pc için belki o düzgün çalışır. Tabi birde bunu usb uzatmayla takıp masa üstünde bulundurman daha iyi olur. Windowsta malesef bu bluetooth kulaklık speaker falan baya sıkıntılı.
Baktımda standart usb kasaya takmalı bir cihaz. Direk kasaya taksak olmuyor mu. Geniş kapsama alanına sahip bir cihaz alsak. 150M olana denk geldim. Yeterli olmazmı sorunu kökten çözerse alırım. Veya önerdiğiniz ürün varsa.

Baktımda standart usb kasaya takmalı bir cihaz. Direk kasaya taksak olmuyor mu. Geniş kapsama alanına sahip bir cihaz alsak. 150M olana denk geldim. Yeterli olmazmı sorunu kökten çözerse alırım. Veya önerdiğiniz ürün varsa.
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Bluetooth-adaptörü-denetleyici-aralığına/dp/B0CJXZJGVC/ Böyle birşey ise olur. Ama harici anteni yoksa kasadan masaya kadar uzatma kablosu ayarlayıp öyle kullanman çok daha iyi olur.

Bildiğiniz marka model varsa önerin hocam alırım. Ama kesin çözüm olacaksa alayım yurt dışından gelecek kendi ücreti ithaalat ücreti kargosu pahalıya maal olacak
Ugreen güzel markadır. prime.JPG

Ürün kabaca vergisi dahil prime olduğu için kargo da ücretsiz, Sadece vergi alıyor ve fiyat 576 liraya geliyor. https://www.epey.com/bluetooth-adap...ZWwiO2E6MTp7aTowO3M6Nzoic2F0aXN0YSI7fX1fTjs=/ türkiyede pek bir model veya seçenekte yok bu yüzden. Böyle antenli son çıkan 5.4 standardında bir ürün de görünmüyor. Sorununu bu arada büyük bir ihtimal çözer ama kesin çözer mi onu işte kestirmek zor. Çevrendeki 2.4 ghz ağlar kirliyse çoksa yani gene de belki atlama takılma yapabilir. Yani biraz risk malesef.

Ugreen güzel markadır. Ekli dosyayı görüntüle 18850

Ürün kabaca vergisi dahil prime olduğu için kargo da ücretsiz, Sadece vergi alıyor ve fiyat 576 liraya geliyor. https://www.epey.com/bluetooth-adap...ZWwiO2E6MTp7aTowO3M6Nzoic2F0aXN0YSI7fX1fTjs=/ türkiyede pek bir model veya seçenekte yok bu yüzden. Böyle antenli son çıkan 5.4 standardında bir ürün de görünmüyor. Sorununu bu arada büyük bir ihtimal çözer ama kesin çözer mi onu işte kestirmek zor. Çevrendeki 2.4 ghz ağlar kirliyse çoksa yani gene de belki atlama takılma yapabilir. Yani biraz risk malesef.
Çok garip bi olay ya. Bir kaç saat önce hoparlör solumdaydı. Ayağımı kasanın önüne getirdim esnetiyordum ayağımı ses kesildi. Sonra ayağımı tekrar aynı yere götürdüm yine ses kesildi ayağımı çekmedikçe ses gelmiyordu hoparlöre. Bazen sorun yok bazen var. Kesin çözecekse alırım ama çözmezse sıkıntı. Yurt dışından geleceği için iade ile ilgili de işler uzar.

İade konusu m
Çok garip bi olay ya. Bir kaç saat önce hoparlör solumdaydı. Ayağımı kasanın önüne getirdim esnetiyordum ayağımı ses kesildi. Sonra ayağımı tekrar aynı yere götürdüm yine ses kesildi ayağımı çekmedikçe ses gelmiyordu hoparlöre. Bazen sorun yok bazen var. Kesin çözecekse alırım ama çözmezse sıkıntı. Yurt dışından geleceği için iade ile ilgili de işler uzar.
İade konusu muallak. Amazon o durumda sana iade etmeyin size ürünün yarısı kadar bedeli iade verelim ürün sizde kalsın da diyebilir. Dediğim gibi türkiye içinde böyle kaliteli alıcılardan olsa alıp deneyin sorunu çözmezse iade edin derdim ama türkiye içindede yok.

İade konusu m

İade konusu muallak. Amazon o durumda sana iade etmeyin size ürünün yarısı kadar bedeli iade verelim ürün sizde kalsın da diyebilir. Dediğim gibi türkiye içinde böyle kaliteli alıcılardan olsa alıp deneyin sorunu çözmezse iade edin derdim ama türkiye içindede yok.
Bi şekilde çözmemiz gerek bu durumu rahatsız ediyor.

Bende de Anker Soundcore kulaklık var 3 defa Garanti’ye gönderdim kopma sorunu var diye sorun yok diye geri döndüler en son servis kağıdında cihaz bilgisayar ile uyumlu değildir diye bir sonuç yazmışlardı telefonla kullanın diye.

Bende de Anker Soundcore kulaklık var 3 defa Garanti’ye gönderdim kopma sorunu var diye sorun yok diye geri döndüler en son servis kağıdında cihaz bilgisayar ile uyumlu değildir diye bir sonuç yazmışlardı telefonla kullanın diye.
Zaten belli sıkıntı cihazda değil. Telefonda kullandığımda hiç bir sıkıntı yok. Bilgisayar anakartlarında iyi bir bluetooth yapmıyorlar demeki. Anakartım kaliteli bir anakart ben bile bu sorunu yaşıyorum. Çözüm bulmamız gerek

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri