Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Split klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cardak_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Cardak_

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
28.000
Marka Model Bilgisi
Baymak elegant plus Kaira Airfel Midea extreme save
Selamın aleyküm aranıza yeni katıldım değerli büyüklerim 23 m2 kuzey cepheli İzmir -Bornova için yatak odasına klima almak istiyorum.
Aklımda olan markalar:
Baymak elegant plus
Kaira
Airfel
Midea extreme save fakat sanal satış sitelerinde fiyatta uçurum makas payı var
Tavsiyelerinize açığım

Selamın aleyküm aranıza yeni katıldım değerli büyüklerim 23 m2 kuzey cepheli İzmir -Bornova için yatak odasına klima almak istiyorum.
Aklımda olan markalar:
Baymak elegant plus
Kaira
Airfel
Midea extreme save fakat sanal satış sitelerinde fiyatta uçurum makas payı var
Tavsiyelerinize açığım
Samsung AR35

Midea kadar uçmaz...
Birazda ithalatına bağlı
Samsung en azından ne sattığınız farkında olup fiyat
Landırma yapıyor
üretici kaliteye göre donanıma göre fiyat biçiyor işte buda bayiden bayie değişiyor.

mümkün olduğunca huyunu suyunu bildiğimiz klimaları tavsiye ediyoruz biz.

tavsiye ederken kendimiz alacakmış gibi bütçeye göre en kaliteli klimayı tavsiye vermeye çalışıyoruz.
kullanıp teyit etmediğimiz bir modeli tavsiye vermeyede çekiniyoruz.

kısacası en azından midea'nın klima ürettiğinin farkındayız hatta bazı Samsung klimalarında midea üretimi olduğunu biliyoruz.

ama hâlâ Samsung kendi donanım klimasını üretirken bence ara sıra sıkmaya geçen "çamaşır makinesi" sattığının farkında değil farkında olsa kronik vuruntu sesi ile geçen yıl meşhur olmazdı.

üretici kaliteye göre donanıma göre fiyat biçiyor işte buda bayiden bayie değişiyor.

mümkün olduğunca huyunu suyunu bildiğimiz klimaları tavsiye ediyoruz biz.

tavsiye ederken kendimiz alacakmış gibi bütçeye göre en kaliteli klimayı tavsiye vermeye çalışıyoruz.
kullanıp teyit etmediğimiz bir modeli tavsiye vermeyede çekiniyoruz.

kısacası en azından midea'nın klima ürettiğinin farkındayız hatta bazı Samsung klimalarında midea üretimi olduğunu biliyoruz.

ama hâlâ Samsung kendi donanım klimasını üretirken bence ara sıra sıkmaya geçen "çamaşır makinesi" sattığının farkında değil farkında olsa kronik vuruntu sesi ile geçen yıl meşhur olmazdı.
Fiyatı çok fahiş artıyor gün geçtikçe fiyatlandırma... demek istediğim bu)

Mideanın ne ürettiğinin hepimiz farkındayız bundada sorun yok
İki üç gün önce villa tarzı bir evde mideacılar hatalı montaj yapıp hem montajda hata hemde duvarlar delik teşikti çözselerdi madem
İstersen miele nin çamaşır makinesini al fabrikasyon ürünlerde sorun çıkabiliyor zaten böyle düşünürsek ne yıkayarak çamaşır makinesi nede soğutacak klima bulabiliriz

Ben karasal iklimde yaşıyorum vuruldu ile samsung kullanan bir çok insan var, şikayet görmedim bu insanların bir kısmı 7/24 kul. Midea danda şikayet görmedim demin yazdığım gibi sorun sadece talep arttıkça rakamı yukarı çekmeleri...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri