Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Süpürge önerisi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

arzu

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.
Süpürge almayı düşünüyorum.
Şarjlı Dikey Süpürge mi? Kablolu elektrik süpürgesi mi ve marka olarak tercihiz nedir? hangisini önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar.
Süpürge almayı düşünüyorum.
Şarjlı Dikey Süpürge mi? Kablolu elektrik süpürgesi mi ve marka olarak tercihiz nedir? hangisini önerirsiniz?
Eğer şuanda kablolu bir süpürgeniz yoksa şarjlı dikey süpürge tüm evi süpürme ve çekim gücü konusunda yetersiz kalır.

Şarjlı dikey süpürge olarak bütçenize göre sırayla
Dyson V15 Detect
Philips xC8349/01
Xiaomi G11
Electrolux PUREQ9 PQ91-50MB

Kablolu toz torbalı olarak türkiyede bulabileceğiniz en sessiz süpürgelerden biri olan electrolux'un d8.2 modeline, toz torbasız olarak da pure c9 modeline bakabilirsiniz. Philips toz tobasız olarak da Marathon Ultimate XB9185/07 olabilir.

Eğer şuanda kablolu bir süpürgeniz yoksa şarjlı dikey süpürge tüm evi süpürme ve çekim gücü konusunda yetersiz kalır.

Şarjlı dikey süpürge olarak bütçenize göre sırayla
Dyson V15 Detect
Philips xC8349/01
Xiaomi G11
Electrolux PUREQ9 PQ91-50MB

Kablolu toz torbalı olarak türkiyede bulabileceğiniz en sessiz süpürgelerden biri olan electrolux'un d8.2 modeline, toz torbasız olarak da pure c9 modeline bakabilirsiniz. Philips toz tobasız olarak da Marathon Ultimate XB9185/07 olabilir.
Teşekkür ederim ??

burda kullanım amacınız önemli, pratik basit temizlikçi iseniz dikey, çünkü şarj sorunları oluyor. Misal benim hanıma dayanmaz çünkü turbo modunda vestel s70g yi 30 dk da bitiriyor, çünkü halıyı süpürmek değil, yutturmak amacı :tara temizliği çok sever.

benim favorim klasik toz torbalı süpürgedir.

burda kullanım amacınız önemli, pratik basit temizlikçi iseniz dikey, çünkü şarj sorunları oluyor. Misal benim hanıma dayanmaz çünkü turbo modunda vestel s70g yi 30 dk da bitiriyor, çünkü halıyı süpürmek değil, yutturmak amacı :tara temizliği çok sever.

benim favorim klasik toz torbalı süpürgedir.
şarjlı ve torbasız süpürgeler verimli değil bence

şarjlı olanın pil sorunu, torbasız olanın güç sorunu mevcut

Bu da benim canavar, kendisiyle 2019'da tanıştık, o zamanlar boynu bükük çalışmıyordu tabi, sıfır motor alıp taktım, biraz borusunu tamir ettim şuan bana mısın demiyor. Muhtemelen yaşı bana yakındır. Belki büyük bile olabilir. Ufak bir kaza sonucu kapağını köşeye vurana kadar o kapak çıtçıtı bile sorunsuz çalışıyordu şimdi de kırmızı bantlarla düzgün duruyor. Hüp diye çeker toz bırakmaz affetmez. Öyle bazı süpürgeler gibi çok bağırmaz da.
Düz sünger filtreli, yıka kurut tak son derece pratik. Hatta çıkış filtresini yıkadıktan sonra yumuşatıcı da kullanırsak süpürge yaparken mis gibi koku yayar içeri. Toz torbası vardır öyle hazne boşalt, o sırada çıkan tozlar öksürtsün gibi dertleri de yok. Hazne boşalt yıka kurut derdi de yok. Doldu mu torbası, at çöpe yenisini al, hem torbasız kurudan hem de sulu süpürgeden çok daha pratik. Markette pazarda her yerde bulunur torbası. İsteyene boşaltılabilir torba da var ama ben tek kullanımlık tercih ediyorum. Kağıt torba, bez torba, kumaş torba.. tercihe kalmış. Daha ne olsun, evde gezip kendi kendine temizleyecek değil ya. :D
Belki bilenler vardır, @Adem Helvacı bu makineler ne zaman çıktı, kaç yaşındadır ?
Şimdi var mı böylesi :rock

IMG_20230331_204606_436.jpg

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri