Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Taahhütsüz 189TL mi? Taahhütlü 250TL mi?

Ev kullanımı için değecek mi hele @Adem Helvacı çoğunlukla ofiste oluyor. Türk Telekom'un ZTE modemi gayet stabil ekstra masraf etmeye değmez gibime geliyor.
Ben insan değil miyim?? benim de dizilerim var, youtube da izlediğim vıdeolar, netflix Disney ?
Şaka bir yana, 100 yerine 50 hız olsun yeterli. Modem konusunu bilmiyorum tabi.

Taahhütlü bana böyle elimi kolumu bağlıyor gibi geliyor. PoyrazNet'le iyi kötü bir süredir taahhütsüz devam ediyoruz şimdilik taahhütlüden daha uyguna geldi. Geçen yıl 95 TL'ye 16 Mbps Vodafone Net vardı taahhütlü. Fakat ben o zamandan beri Taahhütsüz şekilde 24 Mbps interneti 55 + 80 + 95 TL'ye kullandım. Modemden de pek anlamam ikinci el almıştım. Superonline Huawei HG658 modeli. Damacana kapağından da ayak yapmıştım çünkü modemi ayakta tutan parçası da yoktu. Çalışıyor mu, canavar gibi, çok da kurcalamaya gerek yok. ŞokNet ADSL bağlatacağımda ileride VDSL'e geçerim diye almıştım. 3G modem (Vınn tarzı) desteği de var tabi kullanmasam da. USB üzerinden ftp paylaşım da yapılıyor. Fazlasıyla işimi görüyor yani. Şuanda da bakınca Vodafone Net için 24 Mbps ilk 3 ay 105 sonraki 9 ay 210 TL diyor. TT ve SoL'de 210 TL'den başlıyor. Ben şu anda 95 TL'ye kullanıyorum o da 2 aydır. 6 ayda bir zam gelse de yine uyguna geliyor. Tabi bunu hız / iss / altyapı gibi seçeneklere göre değerlendirmek lazım.
IMG_20230324_135341_381.jpg .IMG_20230324_135913_527.jpg

Son düzenleme:
Ben uzun yıllar TT net kullandım.Taahhüdüm bitince benim gibi 30 yıllık bir aboneye çok yüksek fiyat çektiler,ben de kızıp Netspeed'e geçtim.Önce taahhütsüz dediler,sonra zamlardan etkilenmeyin dediler taahhütlüye geçtik.Taahhüdümüz bitince 3 ay içinde aniden üst üste zam yaptılar,ben de bunun üzerine kızıp İnternet kutusu diye bir firmaya geçiş yaptım.Bu firmaya da tahhütsüz abone oldum,2 ay içinde bunlar da zam yaptı.Yıllık peşin alırsan aynı fiyattan veriyorlar,yoksa her an zamlara hazırlıklı olmak gerekiyor.

IoT cihazları olunca sıkıntı oluyor. Bir de herkeste 2 cihaz var. 1 telefon 1 tablet veya 1 telefon 1 bilgisayar. Bende 3 telefon 2 bilgisayar ?
Wifi üzerinde 3 klima, 4 telefon, 1 robot süpürge, 2 Android box, 1 laptop bağlı. Modem en arka odada, koridorda TP link menzil genişletici var. TV izlerken takılma vs yapmıyorsa gerisi sorun değil, klimalar vs diğerlerine her şekilde bağlantı nasılsa arayüzden kuruluyor.
Ben insan değil miyim?? benim de dizilerim var, youtube da izlediğim vıdeolar, netflix Disney ?
Şaka bir yana, 100 yerine 50 hız olsun yeterli. Modem konusunu bilmiyorum tabi.
Sana Türk Telekomun kendisi feda olsun gız ? :cool:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri