Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam abi senin modeli not aldım.Abi muhtemelen farklıdır o. Bendeki cihaz WIFI 5 ve 5GHz destekli gerçekten güzel bir alet.
Donanımhaber candır, gerçekten hepsine selamlar sevgiler.DonanımHaber'de bu konular hakkında gerçekten donanımlı ve yardımsever dostlar var. Orada çok konuşuluyor İNTERNET işleri. Hepsine selamlarımı iletirim.
Hocam eğer modem ücreti yansıtmayacaklarsa öyle bir imkan sunuyorlarsa dışardan kendi modeminizi almayı da düşünün.Tamam abi senin modeli not aldım.
Tatlılıkla değiştirmezlerse (Bu parayı ödüyorsam gelişen teknolojiye ayak sağlamamı da finanse etmek zorundalar) modem arızalı olduğu için (!) mecburen değiştireceklerdir.![]()
@Yelda Helvacı ya aynı senaryoyu kurdum ben de aslında.3 gün önce ben de firma değiştirdim millenicom a geçtim kendi modemii kullanmak istediğim için kurulumu kendim yaptım şuan memnunum ama taahhütsüz olmasını aleyhime çevirirlerse 24 ay Türk Telekom a geçerim. Denemesi bedava en azından.
Arkadaşımın kodunu kullandığım için 1 fatura bedavaya geliyor.
Ben en son Ümit Önal'a (TT CEO) LinkedIn den ulaşarak çözdüm. 2.5 ayda 3 tane Vestel eskittimTamam abi senin modeli not aldım.
Tatlılıkla değiştirmezlerse (Bu parayı ödüyorsam gelişen teknolojiye ayak sağlamamı da finanse etmek zorundalar) modem arızalı olduğu için (!) mecburen değiştireceklerdir.![]()
Bu taktik çoğu zaman işe yaramıştır abi mobil tarife değiştirirken de aynısını yapıyorum yeni gelen avantajlı diye. Zararlı çıkacağın bir durum yok gibi duruyor.@Yelda Helvacı ya aynı senaryoyu kurdum ben de aslında.
TT yeni gelene daha iyi teklif sunuyor. O halde Millenicoma taahhütsüz geçip, yamuk yaparlarsa taahhüt de olmadığı için iade başlatıp Yeni gelen olarak düşük paket ile taahhütlüye geçer böylece yeni modemi de uğraşmadan alırız diye düşündüm.
Adem hocam bende nerdeyse 1 yıldır millenicom kullanıyorum çokta memnunum hatta çevremde bir çok arkadaşı davet ettim.Şimdiye kadar bir şikayet duymadım.Zaten adı üstünde tahhütsüz memnun kalmazsan değiştirirsin.Zaten sizin altyapınızda iyi sorun çıkaracağını sanmıyorum.Hatta tavsiye ederim.Kısa sürede zam gelmez zam geldimmi hepsine geliyor.Ben hiç düşünmeden geçiş yapasınız.Baktınızmı memnun değilsiniz zaten tahhütte yok çıkar gidersiniz.Eğer kabul edersen size kendi arkadaşını getir kampanya kodunu paylaşırım ve altı ay aldığınız internet ücreti 6 aya bölüp indirim sağlarsınız tercih sizin yine saygılar..Geçenlerde @NBKpro nun açtığı internet konusunda bahsettiğim gibi Mart sonunda Türk Telekom ile olan taahhüt süremiz bittiği için internet servis sağlayıcıları ve paket fiyatlarına baktık.
Türk Telekom efendi 100mbit kotasız ve 24 ay taahhütlü şekilde ilk 12 ay 250, ikinci 12 ay 270tl olarak teklif te bulunuyor. GSM operatörleri gibi yine dışarıdan gelenlere daha güzel paketler de sunulabiliyor da neyse konumuz o değil.
Diğer yandan Millenicom 100mbit kotasız ve taahhütsüz TT altyapısını kullanıp 189tl olarak paket sunuyor.
Konunun TT Millenicom farkı dışında kafama bir an ''Yahu 189 iyi güzel de, 6 ay sonra 289 deseler ne diyeceğiz?'' diye düşündüm, sonra da dedim ki taahhüt yok bir şey yok, böyle bir saçmalık yaparlarsa yeni abone diye TT ye gideriz olur biter.
Sizlerin açtığı konulardaki servis sağlayıcılara baktım, bizim burası içingibi bir şey oluyor. Daha altyapı sorgulamasında sınıfta kalıyoruz
Uzun lafın kısası, Millenicom firmasının 189tl lik teklifi makul gelmiş olsa da sizlere de danışmak istedim siz ne düşünüyorsunuz?
(Tabi Millenicom da kurulum ücretsiz dense de bu adamlar da TT gibi kendi modemlerini kendisi kuruyordur sanırım)
Hocam çok uğraşma hiç kasma netgalaksi 12 ay için 89 tl sözleşme 6 ay için sabit fiyat desede mart sonuna kadar yanlış bilmiyorsam sözlü bir 12 ay garanti veriyorlarGeçenlerde @NBKpro nun açtığı internet konusunda bahsettiğim gibi Mart sonunda Türk Telekom ile olan taahhüt süremiz bittiği için internet servis sağlayıcıları ve paket fiyatlarına baktık.
Türk Telekom efendi 100mbit kotasız ve 24 ay taahhütlü şekilde ilk 12 ay 250, ikinci 12 ay 270tl olarak teklif te bulunuyor. GSM operatörleri gibi yine dışarıdan gelenlere daha güzel paketler de sunulabiliyor da neyse konumuz o değil.
Diğer yandan Millenicom 100mbit kotasız ve taahhütsüz TT altyapısını kullanıp 189tl olarak paket sunuyor.
Konunun TT Millenicom farkı dışında kafama bir an ''Yahu 189 iyi güzel de, 6 ay sonra 289 deseler ne diyeceğiz?'' diye düşündüm, sonra da dedim ki taahhüt yok bir şey yok, böyle bir saçmalık yaparlarsa yeni abone diye TT ye gideriz olur biter.
Sizlerin açtığı konulardaki servis sağlayıcılara baktım, bizim burası içingibi bir şey oluyor. Daha altyapı sorgulamasında sınıfta kalıyoruz
Uzun lafın kısası, Millenicom firmasının 189tl lik teklifi makul gelmiş olsa da sizlere de danışmak istedim siz ne düşünüyorsunuz?
(Tabi Millenicom da kurulum ücretsiz dense de bu adamlar da TT gibi kendi modemlerini kendisi kuruyordur sanırım)
Ev kullanımı için değecek mi hele @Adem Helvacı çoğunlukla ofiste oluyor. Türk Telekom'un ZTE modemi gayet stabil ekstra masraf etmeye değmez gibime geliyor.Fiber altyapı için verilen modemi bridge olarak kullanıp, evin tüm network altyapısını düzgün bir router ile karşılamak en mantıklısı. Çoğu cihaz ram ve cpu şiştiği için saçmalıyor. Düzgün bir router alıp modemi network yükünden kurtarınca hemen hemen her modem güzel çalışıyor.
Benim evde 30dan fazla wifi cihazı olduğu için değiyor. ISS'lerin verdiği dandik modemler kafayı yiyor ?Ev kullanımı için değecek mi hele @Adem Helvacı çoğunlukla ofiste oluyor. Türk Telekom'un ZTE modemi gayet stabil ekstra masraf etmeye değmez gibime geliyor.
30 cihazı ben kendime bağlasam bende duman olurumBenim evde 30dan fazla wifi cihazı olduğu için değiyor. ISS'lerin verdiği dandik modemler kafayı yiyor ?
IoT cihazları olunca sıkıntı oluyor. Bir de herkeste 2 cihaz var. 1 telefon 1 tablet veya 1 telefon 1 bilgisayar. Bende 3 telefon 2 bilgisayar ?30 cihazı ben kendime bağlasam bende duman olurumO senaryolarda tabii mantıklı.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.