Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Taahhütsüz 189TL mi? Taahhütlü 250TL mi?

Sizlerle yaptığım istişare sonrası TT de kalacaksam dahi en azından modemi değiştimelerini isteyeceğim. Bari 5ghz destekleyen modem versinler.
FTTH (eve kadar fiber altyapıda) en son Vestel veriyodular. Çok kanser bir cihaz. 2.5 ay kullandım zor bela ZTE ZXHN H298A ya geçtim. Bu cihazdan memnunum stabil çalışıyor.

Sizlerle yaptığım istişare sonrası TT de kalacaksam dahi en azından modemi değiştimelerini isteyeceğim. Bari 5ghz destekleyen modem versinler.
Hocam yeni modem istediğinizde modem için türk telekom faturanıza ek ücret yansıtacaktır. Ve verdikleri modem genelde çok iyi olmuyor, onun yerine dışardan kaliteli bir modem almanızı tavsiye ederim.

Hocam yeni modem istediğinizde modem için türk telekom faturanıza ek ücret yansıtacaktır. Ve verdikleri modem genelde çok iyi olmuyor, onun yerine dışardan kaliteli bir modem almanızı tavsiye ederim.
Peki modem arıza yaptığında nasıl oluyor? Ürün kendilerine ait olduğu için sonuçta sorumluluk da kendilerinin değil mi?

Abi netleştirelim. Ev internetinin mi taahhüdü bitti ofistekinin mi? Ve altyapın nedir Fiber veyahut dsl. Fiberde zorunlu kira alıyor ayda 20 tl.

Peki modem arıza yaptığında nasıl oluyor? Ürün kendilerine ait olduğu için sonuçta sorumluluk da kendilerinin değil mi?
Evet onlar ilgileniyor zaten verdikleri modemlerde marka yerine kendi isimleri Türk telekom yazıyor fakat verdikleri modemler teknoloji ve kalite olarak yetersiz olduğu için genelde (bazı modeller gerçekten kaliteli olabiliyor) sorunlar geçici çözülüyor veyahut bir yerden sonra kullanıcı pes edip dışardan modem alıyor.

Yalın internet olan evdeki taahhüt bitiyor kardeşim.
Altyapı Fiber
Altyapı fiberse her halukarda modem kirası ödeyeceksin. Ha bazı firmalar almıyor tüketiciden kira. Altyapı Telekom olduğu için aralarında mahsuplaşıyolardır muhtemelen. Müşteri hizmetleriyle konuş iptal ettirmeyeceksen modemden memnun değilim değişmesini istiyorum de. ZTE ZXHN H298A yı talep et. Telekomun en stabil cihazıdır şu anda.

Benim evdeki modem ZTE fakat geçen sene bazı kontrollerde anlamıştık, basic modelmiş bu meretler, gerçek ZTE modemlerde olan bazı ayarlar bunlarda yoktu mesela.
O maalesef her iss nin sorunu. Modemin ayarlarını kurcalayıp bozmasınlar diye çoğu ayarını kısıtlattırıyorlar modem firmalarına.

Altyapı fiberse her halukarda modem kirası ödeyeceksin. Ha bazı firmalar almıyor tüketiciden kira. Altyapı Telekom olduğu için aralarında mahsuplaşıyolardır muhtemelen. Müşteri hizmetleriyle konuş iptal ettirmeyeceksen modemden memnun değilim değişmesini istiyorum de. ZTE ZXHN H298A yı talep et. Telekomun en stabil cihazıdır şu anda.
Telekomun açık ara en iyi cihazı H298A (y)

3 gün önce ben de firma değiştirdim millenicom a geçtim kendi modemii kullanmak istediğim için kurulumu kendim yaptım şuan memnunum ama taahhütsüz olmasını aleyhime çevirirlerse 24 ay Türk Telekom a geçerim. Denemesi bedava en azından.
Arkadaşımın kodunu kullandığım için 1 fatura bedavaya geliyor.

Buyur abi cihaz bu.

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    25.7 KB · Görüntüleme: 9

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri