- Bütçe
- 40.000 - 50.000
- Marka Model Bilgisi
- TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I 24000 BTU
İstanbul Kağıthane'de oturuyorum tek cephe bitişik nizam bir apartman dairesinde cephe pencerelerim çift cam PVC ve içeri odaların hiçbirisi güneş almıyor. Güneş gören cepheler de çok fazla almıyor. Ara kat daire yalıtımı oldukça iyi. Geniş salonum var. yeri gelir kapıyı açıp koridoru da serinletmek isteyebilirim. Isı performansıyla ilgilenmiyorum kombi sistemim de aşırı verimli. Soğutma performansı için kullanacağım sadece.
Edit: Şok marketten 39.999TL Fiyata 6 taksit olarak satın aldım. Teslimat süreci ve servis sürecini de yavaş yavaş güncelleyeceğim. Umarım benim bölgeme bakan servis iyi iş yapar. TV servisi samsungla birlikte çalışıyordu. Bakalım ısıtma soğutma sistemleri tarafında hangi firmaya yönlendirecekler.
Edit 2: Kurulum kaydını arkadaşların tavsiyesi üzerine oluşturdum Kağıthane'de oturduğum için Dalpınar Teknik adında bir servis atandı Bilkom tarafından.
TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I 24000 BTU Klima Siyah
7800W soğutma kapasitesi olduğu belirtilmiş. Ne kadar doğrudur. TV vs. gibi ürünler için TCL halihazırda kullanmaktayım ve çok memnunum. Soğutma sistemlerinde nasıldır onay vermeniz durumunda direkt olarak alım yapacağım. Saygılar.Edit: Şok marketten 39.999TL Fiyata 6 taksit olarak satın aldım. Teslimat süreci ve servis sürecini de yavaş yavaş güncelleyeceğim. Umarım benim bölgeme bakan servis iyi iş yapar. TV servisi samsungla birlikte çalışıyordu. Bakalım ısıtma soğutma sistemleri tarafında hangi firmaya yönlendirecekler.
Edit 2: Kurulum kaydını arkadaşların tavsiyesi üzerine oluşturdum Kağıthane'de oturduğum için Dalpınar Teknik adında bir servis atandı Bilkom tarafından.
Son düzenleme: