Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL 65C635 Deneyimlerim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Teşekkür ederim @Vesteloji usta. Bu sahne degismeleri sırasında siyaha yakin renk geldiginde belirginlesen balik kılçığı saliniminin nedeni ne olabilir. Bence ışıklı sahnelerde keskinligi bozan da bu salınım olabilir....
bahsettiğiniz dikey banding
1687001606896.png
bunu kast ediyorsunuz sanırım.
Bu panel yapı gereği difizör katmanların incelmesi, kasanın daralması, ısğın homejen dağılamamsı nedeni ile sık karşılaşılan bir durum ve normal sayılır.

bahsettiğiniz dikey banding
Ekli dosyayı görüntüle 5091
bunu kast ediyorsunuz sanırım.
Bu panel yapı gereği difizör katmanların incelmesi, kasanın daralması, ısğın homejen dağılamamsı nedeni ile sık karşılaşılan bir durum ve normal sayılır.
@Vesteloji usta çok teşekkür ediyorum. Forumda verilen bilgiler dogrultusunda renk ve görüntü gözle görülür ölçüde düzeldi.
Bahsettigim olay tuplu televizyonlarda kumlama seklinde cok ince osilasyon cizgileri. Aynı diziyi youtube da yada trtizle den bakinca olmuyor. Sadece uydu yayininda görüntü üzerine kırçıl lama denebilecek cok ince cizgiler oluşturuyor. Oda görüntü netliğinde hafif bir kırçıl lama olusturuyor. Onun disinda tv deki sorunlar bitti diyebilirim. Teşekkür ediyorum. İade asamasindan netlige dogru giden bir çizgi oluştu.

@Vesteloji usta çok teşekkür ediyorum. Forumda verilen bilgiler dogrultusunda renk ve görüntü gözle görülür ölçüde düzeldi.
Bahsettigim olay tuplu televizyonlarda kumlama seklinde cok ince osilasyon cizgileri. Aynı diziyi youtube da yada trtizle den bakinca olmuyor. Sadece uydu yayininda görüntü üzerine kırçıl lama denebilecek cok ince cizgiler oluşturuyor. Oda görüntü netliğinde hafif bir kırçıl lama olusturuyor. Onun disinda tv deki sorunlar bitti diyebilirim. Teşekkür ediyorum. İade asamasindan netlige dogru giden bir çizgi oluştu.
Çıplak gözle gormeden sanırım kastınızı anliyamayacagim.
Ayarlar işe yaradı mı ?
Bı konu açıp görsel ekleyerek sizden sonrakilere miras bırakabilirsiniz

Merhabalar bende bu televizyondan satın aldım, horoz lojistik ile daha ne kadar geç getirilirse o kadar geç getirildi. İzlenimlerimi aktarmam gerekirse televizyon güzel yalnız şöyle bir sorun var gri renklerde resmen arka aydınlatmaları görüyorum, nisan ayından beri televizyon almaya çalışıyorum 2 adet vestel 65ug9630 aldım hiç memnun kalamadım bütçe yükselttim bunu aldım bundanda soğudum.piyasada resmen düzgün televizyon yok çok ilginç.Maç izlerken arkada led noktaları belli oluyor bir gölgelenme olduğu çok bariz. Ne yapmam gerekiyor acaba yarın servis ile konuşacağım. Bilgili olan arkadaşlara görseller atabilirim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri