Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TCL 65T7BG vs Vestel 65QG9840 Vestel 65QA9700

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sasa1907

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
33000
Marka Model Bilgisi
TCL 65T7BG vs Vestel 65QG9840 Vestel 65QA9700
Bu 3 model arasında kaldım çok üst seviye bir model düşünmüyorum ama almışken qled olsun düşüncesindeyim 33 bin ve altında gördüklerim bunlar vestel servis rahatlığı konusunda beni cezbediyor tcl ise kaliteli marka gibi geliyor çok kararsız kaldım sizce hangisi

Ve ayrıca tcl de c645 c755 c745 falan bu modelleri az çok biliyorum fakat bu t7bg nedir iyimidir anlayamadım c645 mi iyi bu mu iyi bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

Ayrıca bu modeller dışında 33 bin ve altı model tavsiyesi olan varsa çok sevinirim

Tcl vestel arasindayim tcl kaliteli gibi geliyor yorumlardan algidan ama vestelinde servis agida agir basmiyor degil yok mu yukardaki tv ler ile ilgili bilgisi olan

Vestelin ram miktarini goremedim siz biliyormusunuz ? Android arayuzunde kasma donma yapiyor mu genel deneyimden memnun musunuz ?
hocam şöyle bir problemim var bu benim kullandığım ürün ilk üretim bandı ve yazılımıyla geldi. belli sorunlar yaşadım. andiroiden çok youtube gibi uygulamalarda 4k işlemede tvnin üst ve alt kısım olarak çizgi çıkıyordu.
yeni üretim kart ve yazılım güncellemesi ile problemim çözüldü ve servis konusunda çok memnunum allah nazar değdirmesin. samimi sıcak tavırları ve çözüm odaklı olmaları hoşuma giden kısmıydı.

yazılımsal ve kart problemleri çözüldüğünü düşünyorum ve akrabalarımda ise 70 ile 55 olanı var onların andiroid sistemleri daha hızlı çalışıyor bu sene içerisinde almıştık. panel konusunda çok memnunum.

sadece ilk başlta bazı otomatik renk ayarları rahatsız edebiliyor. onları kapatıp güzel bir ayar ile kullanımda baya keyifli.

ses olarak 55 olan duvara montajlı idi ve ses duvar montaj olunca 55 de baya boğuldu. 65'in sesindan çok memnunum ses yüksekliği baslar vs dolu dolu(normal sehpada duruyor). 70 olan model ise 65 olana baya yakın ama ses boğukluğu bir tık var. ayarlarından kaynaklı olabilir.

panelde bulutlanma 3 modelde de çoooook dikkat edersek köşe kısımlarda bir miktar vardı ama kesinlikle göze batmıyor.

aklıma gelen bunlar.

Ram miktarı yanlış hatırlamıyorsam 2gb dı. netflix ve blutv disney vs gibi uygulamalarda problem yaşamadım.
aklıma gelmişken şunuda söyleyim eski kumandaları var üstünde mikrofon işaretli google assistan olan. uyku moduna giriyor uyandırmak için bir kere tıklıyorsun sonra bi daha basman gerekiyor gibi hissetiriyor. yeni gelen 55 ve 70 modellerinde gördüğüm kumandalarda bu problem yok.(4 renkli yuvarlaklardan oluşan asistan düğmeli).

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri