Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL C728 & C825 Google TV Yazılımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüklemeyi nasıl yapacağız. Açıklarsanız sevinirim C728 modeli var bende Adem abimin sayesinde ve açıklamalarına istaneden aldım şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Adem abime emeği için teşekkür ederim.

İnternet üzerinden hiç güncelleme geldi mi arada bakıyorum bana gelmiyor

Mrb 01.07.2022 de teknosa üzerinden tcl 55c728 tv aldım 01.08.2023 de ölüp pixel fark ederek 02.09.2023 günü servisi aradım ve değişim istedim ancak garantinin ilk 6 ayı değişim talebi olduğunu sonrasında tamir 21 is gunun de geçerse değişim olduğunu söylendi 25.10.2023 günü TV mi sağlam bir şekilde servise teslim ettim merkeze gönderilmek üzere paneli değişeceği söylendi 03.11.2023 günü servisi tv nin durumu sorduğum da kırık olarak geldiğini ve merkeze çözüm için mail gönderildiği söyledin ben hem onlara hemde müşteri hizmetleri arayarak değişim istediğimi söyledim daha dönüş olmadı bana burda bana servis değişim fişi verse bile ki bunu servisin kendisini değiştirmesi gerekiyor muadil bir model ile yoksa ben fiş ile teknosaya gidip değişim için muadil tv mi istemeliyim ancak ben 55c728 tcl modelin olmadığını biliyorum yüksek ihtimal bana teknosa para iadesi diyecek ben burda nasıl bir yol izlemeliyim sizce tam hakkım nedir hakem heyetine başvuru da yaptım iyi günler

Mrb 01.07.2022 de teknosa üzerinden tcl 55c728 tv aldım 01.08.2023 de ölüp pixel fark ederek 02.09.2023 günü servisi aradım ve değişim istedim ancak garantinin ilk 6 ayı değişim talebi olduğunu sonrasında tamir 21 is gunun de geçerse değişim olduğunu söylendi 25.10.2023 günü TV mi sağlam bir şekilde servise teslim ettim merkeze gönderilmek üzere paneli değişeceği söylendi 03.11.2023 günü servisi tv nin durumu sorduğum da kırık olarak geldiğini ve merkeze çözüm için mail gönderildiği söyledin ben hem onlara hemde müşteri hizmetleri arayarak değişim istediğimi söyledim daha dönüş olmadı bana burda bana servis değişim fişi verse bile ki bunu servisin kendisini değiştirmesi gerekiyor muadil bir model ile yoksa ben fiş ile teknosaya gidip değişim için muadil tv mi istemeliyim ancak ben 55c728 tcl modelin olmadığını biliyorum yüksek ihtimal bana teknosa para iadesi diyecek ben burda nasıl bir yol izlemeliyim sizce tam hakkım nedir hakem heyetine başvuru da yaptım iyi günler
@Adem Helvacı

Demek ki burada tcl kullanıcıları çok ?
75c745 ya da c835 alma arefesindeyim
Tavsiye eden etmeyen olur mu?

herkese merhaba. Konu 2023 gözüküyor. 2024 için güncel bir sürüm var mıdır acaba?

Demek ki burada tcl kullanıcıları çok ?
75c745 ya da c835 alma arefesindeyim
Tavsiye eden etmeyen olur mu?
Ben 65" Sony'den geçtim paneli kırılmıştı. Tavsiye üzerine 65C728 aldım. Sıfır gölge çok iyi memnunum. Tek eksiği 8bit renk olması. Yazılım ile 10bit yükseltiyor ama yalan değil bir Sony olamıyor o konuda. Ama fiyat performans bölersek 2 seneyi geçti ben çok memnunum.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri