Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Tcl c835 sound bar bağlama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nr07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Nr07

Meraklı
Yeni Üye
Tv nın yanında hediye edilen tcl soundbari bağlamaya çalışıyorum hdmı arc ile bağladım ses gelmiyor , Bluetooth ile bağlıyorum cızırtı ve 1 an geçikme sorunu yaşıyorum ,hiç yaşayan oldu mu

Tv nın yanında hediye edilen tcl soundbari bağlamaya çalışıyorum hdmı arc ile bağladım ses gelmiyor , Bluetooth ile bağlıyorum cızırtı ve 1 an geçikme sorunu yaşıyorum ,hiç yaşayan oldu mu
Aynı model tv kullanıyoruz tv genel görüntüsünden memnunmusunuz özelikle türksat HD kanallarda kafamda soru işareti var sizin yorumunuz nedir

TV'nin güncellemesi varsa yapın daha sonra arc ile bağlayın ayarlar kısmın ses çıkışı seçeneklerini kontrol edin. Soundbar üzerinde eğer giriş kanalı seçme seçeneği varsa HDMI ı seçin

TV'nin güncellemesi varsa yapın daha sonra arc ile bağlayın ayarlar kısmın ses çıkışı seçeneklerini kontrol edin. Soundbar üzerinde eğer giriş kanalı seçme seçeneği varsa HDMI ı seçin
Teşekkür ediyorum bılgılendırme ıcın , sistem güncel , sound bar arc modunda ,ses çıkışı arc modunda ses açmaya basıyorum gelmıyo ses

Aynı model tv kullanıyoruz tv genel görüntüsünden memnunmusunuz özelikle türksat HD kanallarda kafamda soru işareti var sizin yorumunuz nedir
Ben hepsınde memnunum ,uyduda bile net görüntü var bi önceki tv de 2021 model bi tv idi p5 motorlu çok kötü idi ama bunda güzel , maç izlerken takılma film izlerken takılma yok,

Bir süredir sağlık problemleri ile uğraşmaktan zaman ayıramadım. Android televizyonlarda ses çıkışı ayarlarından ARC'ye aktarılması gerekiyor. Zamanında kullandığım 55C715'te ARC ile bile aktarsam sesi hoparlörlerden de geliyordu.

Bir süredir sağlık problemleri ile uğraşmaktan zaman ayıramadım. Android televizyonlarda ses çıkışı ayarlarından ARC'ye aktarılması gerekiyor. Zamanında kullandığım 55C715'te ARC ile bile aktarsam sesi hoparlörlerden de geliyordu.
Sadece ses ayarında değil girş ayarlarındanda yapmak gerekiyormuş , çıkışı iki secenekde seçebiliyorsun ikisi bir aradada var sadece soundbarda var

Sadece ses ayarında değil girş ayarlarındanda yapmak gerekiyormuş , çıkışı iki secenekde seçebiliyorsun ikisi bir aradada var sadece soundbarda var
TCL'in menülerini hatırlamıyorum. Lanet ederek kullanıp sonrasında da güç bela kurtulmuştum cihazdan.
Türkçe tercümelerde sıkıntı olabilir.
Android işletim sistemli Sony'de
Ayarlar --> Görüntü ve Ses --> Ses Çıkışı
şeklinde ayarlanıyor. Önce ses çıkışını Kulaklık, TV Hoparlörü ve Ses Sistemi şeklinde ayarlayıp sonrasında da eğer dijital çıkış kullanılacaksa hangi formatta aktarılacağını belirtmek gerekiyor.

Merhaba yeri burası değil. Tcl marka tv miz var. Ayrıca lg soundbar kullanıyorum şöyle bir sorunum var. Önceden philips tv kullanıyordum ve bu lg soundbar optik kabloyla philips tv ye bağlıydı. Soundbarın kumandasını hiç kullanmıyordum tv yi açınca otomatik açılıyordu kapatınca kapanıyordu ayrıca sadece tv nin kumandasından ses kontrolü yapıyordum. Şimdi tcl tv ye geçtim bir türlü yapamadım otomatik açılmıyor tv nin kumandasından soundbarın ses kontrolünü yapamıyorum çift kumandayla uğraşmamak için kaldırdım artık soundbarı. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Merhaba yeri burası değil. Tcl marka tv miz var. Ayrıca lg soundbar kullanıyorum şöyle bir sorunum var. Önceden philips tv kullanıyordum ve bu lg soundbar optik kabloyla philips tv ye bağlıydı. Soundbarın kumandasını hiç kullanmıyordum tv yi açınca otomatik açılıyordu kapatınca kapanıyordu ayrıca sadece tv nin kumandasından ses kontrolü yapıyordum. Şimdi tcl tv ye geçtim bir türlü yapamadım otomatik açılmıyor tv nin kumandasından soundbarın ses kontrolünü yapamıyorum çift kumandayla uğraşmamak için kaldırdım artık soundbarı. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Soundbarınızın modeli nedir?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri