Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynı model tv kullanıyoruz tv genel görüntüsünden memnunmusunuz özelikle türksat HD kanallarda kafamda soru işareti var sizin yorumunuz nedirTv nın yanında hediye edilen tcl soundbari bağlamaya çalışıyorum hdmı arc ile bağladım ses gelmiyor , Bluetooth ile bağlıyorum cızırtı ve 1 an geçikme sorunu yaşıyorum ,hiç yaşayan oldu mu
TV'nin güncellemesi varsa yapın daha sonra arc ile bağlayın ayarlar kısmın ses çıkışı seçeneklerini kontrol edin. Soundbar üzerinde eğer giriş kanalı seçme seçeneği varsa HDMI ı seçinTv nın yanında hediye edilen tcl soundbari bağlamaya çalışıyorum hdmı arc ile bağladım ses gelmiyor , Bluetooth ile bağlıyorum cızırtı ve 1 an geçikme sorunu yaşıyorum ,hiç yaşayan oldu mu
Teşekkür ediyorum bılgılendırme ıcın , sistem güncel , sound bar arc modunda ,ses çıkışı arc modunda ses açmaya basıyorum gelmıyo sesTV'nin güncellemesi varsa yapın daha sonra arc ile bağlayın ayarlar kısmın ses çıkışı seçeneklerini kontrol edin. Soundbar üzerinde eğer giriş kanalı seçme seçeneği varsa HDMI ı seçin
Ben hepsınde memnunum ,uyduda bile net görüntü var bi önceki tv de 2021 model bi tv idi p5 motorlu çok kötü idi ama bunda güzel , maç izlerken takılma film izlerken takılma yok,Aynı model tv kullanıyoruz tv genel görüntüsünden memnunmusunuz özelikle türksat HD kanallarda kafamda soru işareti var sizin yorumunuz nedir
ses çıkış ayarı olması gerek dolby, PCM gibiTeşekkür ediyorum bılgılendırme ıcın , sistem güncel , sound bar arc modunda ,ses çıkışı arc modunda ses açmaya basıyorum gelmıyo ses
Teşekkür ediyorum . Ses ayarlarında değil giriş ayarlarında imiş , çok sağolasınses çıkış ayarı olması gerek dolby, PCM gibi
Rica ederim ezbere yazdığım için ufak değişiklikler olabilir.Teşekkür ediyorum . Ses ayarlarında değil giriş ayarlarında imiş , çok sağolasın
Çözüldü , giriş kısmını farklı birşey zannediyordum hiç tıklamamıstm, ses ayarlarındada arc modunu seçtiğinden sıkıntı var sanıyordum sağolasınRica ederim ezbere yazdığım için ufak değişiklikler olabilir.Sorununuz çözüldü mü?
Sadece ses ayarında değil girş ayarlarındanda yapmak gerekiyormuş , çıkışı iki secenekde seçebiliyorsun ikisi bir aradada var sadece soundbarda varBir süredir sağlık problemleri ile uğraşmaktan zaman ayıramadım. Android televizyonlarda ses çıkışı ayarlarından ARC'ye aktarılması gerekiyor. Zamanında kullandığım 55C715'te ARC ile bile aktarsam sesi hoparlörlerden de geliyordu.
TCL'in menülerini hatırlamıyorum. Lanet ederek kullanıp sonrasında da güç bela kurtulmuştum cihazdan.Sadece ses ayarında değil girş ayarlarındanda yapmak gerekiyormuş , çıkışı iki secenekde seçebiliyorsun ikisi bir aradada var sadece soundbarda var
Soundbarınızın modeli nedir?Merhaba yeri burası değil. Tcl marka tv miz var. Ayrıca lg soundbar kullanıyorum şöyle bir sorunum var. Önceden philips tv kullanıyordum ve bu lg soundbar optik kabloyla philips tv ye bağlıydı. Soundbarın kumandasını hiç kullanmıyordum tv yi açınca otomatik açılıyordu kapatınca kapanıyordu ayrıca sadece tv nin kumandasından ses kontrolü yapıyordum. Şimdi tcl tv ye geçtim bir türlü yapamadım otomatik açılmıyor tv nin kumandasından soundbarın ses kontrolünü yapamıyorum çift kumandayla uğraşmamak için kaldırdım artık soundbarı. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Lg Sj3 SoundbarSoundbarınızın modeli nedir?
kumandanızdaki Night On tuşuna 2 saniye basılı tutun. Bahsettiğiniz özellik, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba, ve Vizio ile olan uyumdan dolayı. Bir şans TCL ile de uyumludur.Lg Sj3 Soundbar
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.