Ü
Üye silindi 7205
Misafir
Hayırlı olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
geçen sene temmuz ayında kavrulmuştuk, cok sira var diye bilerek klima almamiştim ama bu sene huzurlu keyifli gecirecegimi tahmin ediyorum.Gönlünüze göre olmasına çok sevindim gerçekten.
Yine de gözümüze ilişenleri yazalım ki bilgi olsun.
Drenaj hortumları neden kroşe ile çakılmamış anlamadım.
''Vibrasyon takozu varmıydı yeaa'' kısmı üzücü olmuş zira bunun var olup olmadığını bilmemeleri de umursamamaları da hoş değil bana göre.
Klimanın kolona montaj yapılmasına bir şey diyemiyorum zir aevlerimizin yapısı öyle enteresan ki kolon kiriş mecburen dübel atılıyor.
Vibrasyon takız vidalarının atılmamş olması saçmalık, kara senaryo yazmak istemem fakat bir deprem vs durumunda öne kapaklanma durumu söz konuzu olabilir. Kendiniz de taksanız oraya bir somun vida vir şey atmaızı en ama en kötü ihtimalle plastik kelepçe atmanızı rica ederim.
Bunlar ufak tefek estetik detaylar.
Ana unsurları yerine getirmişler ellerine sağlık.
Şimdi bir de sizden bu klimanın performans verilerini Temmuz ayında alırsak süper ötesi olur![]()
Amacım yermek değil fakat birçok servis birçok özelliğini kendisi bile bilmiyor ki size anlatabilsin veya tanıtabilsingeçen sene temmuz ayında kavrulmuştuk, cok sira var diye bilerek klima almamiştim ama bu sene huzurlu keyifli gecirecegimi tahmin ediyorum.
Direnaj borularini unuttular diye tahmin ediyordum fakat arka tarafa vida takmadiklarini gorunce bence unutmadilar bilerek takmadilar. İsçiliklerine gercektende cok memnunum fakat 1 vida 1 diranaj borulari için kotulemek istemem cunku bizde insan oğluyuz bizde kusur yapiyoruz real iş tempomuzda. Dediginiz gibi kalın bir cırt takicam arka tarafa borularida kendi imkanlarimla sabitleyicem.
he birde kumanda tanitirken mesela bu sogutma bu ısıtma vs diyip gerisini wifi telefona baglayip ordan yapin dediler hadi ben görevim gereği teknolojiyle haşır neşirim fakat diğer insanlar bunu yaparken zorlanabilir diyr tahmin ediyorum.
Cok haklisiniz, klima servidi konusunda neden turkiyede cok kotu bir problem var anlayamadim. Yalan olmasin dun gece uyuyamadim vakum yapacaklar mi cihaz sorunsuz caliscak mi takozlari takacaklarimi kafamda bin bir soru vardiAmacım yermek değil fakat birçok servis birçok özelliğini kendisi bile bilmiyor ki size anlatabilsin veya tanıtabilsin
Benim idea klimaları takmaya gelen çocukları ben tanıyo9rum ve hatta birisi benim eski teknisyenim ama takmaya geldikleri ürünleri ilk bende görüyorlardı ve bu durum onların hoşuna gidiyordu ''Adem abi ilk sende görüyoruz da sonraki montajlarda rezil olmuyoruz en azından'' diyorlar
Wifi tanıtmak hele ilk Prime modelinde eziyet olmuştu çocuklara, ''Siz bırakın ben hallederim sonraki müşteriye geç kalmayıN'' demiş sonra kendim tanıtmıştım![]()
İşte mücadelemiz de bu yüzden zaten.Cok haklisiniz, klima servidi konusunda neden turkiyede cok kotu bir problem var anlayamadim. Yalan olmasin dun gece uyuyamadim vakum yapacaklar mi cihaz sorunsuz caliscak mi takozlari takacaklarimi kafamda bin bir soru vardi![]()
Tesekkurler tabikideHocam klimanız güzelce montaj lanmış içinize sinmiş gözüküyor bundan sonrası için artık hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın demek düşer bize
Önümüz artık yaza denk geliyor mümkün mertebe ürün çalışma prensibi ve yakıt tüketimi konusunda müsait oldukça yorum yaparsanız çok sevinirim![]()
Bu yaz çok veri gelecek gibi görünüyorHocam klimanız güzelce montaj lanmış içinize sinmiş gözüküyor bundan sonrası için artık hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın demek düşer bize
Önümüz artık yaza denk geliyor mümkün mertebe ürün çalışma prensibi ve yakıt tüketimi konusunda müsait oldukça yorum yaparsanız çok sevinirim![]()
bu arada etrafımdaki 1 kişi daha aynı bendeki modelden aldı. Bayramdan sonra montajını gerçekleştirecek ondaki yorumlarıda merak ediyorumBu yaz çok veri gelecek gibi görünüyor![]()
Adem hocanın youtube de vakum ile ilgili çok değerli konuları var bence izlemelisin videodaki kadar detaylı açıklayamam ama bakır borunun içerisinde hava kalmaması gerekiyor sebebi r32 gazının rahat hareket edip nemlenip borunun içini tıkamaması için.Hayırlı olsun, yaza doğru klima arayışında olan biri olarak, vakum dediğiniz tam olarak nedir.. bilgi verebilirseniz çok sevinirim, yapılmasındaki avantaj, yapılmamasındaki dezavantajlar nelerdir..
bence yaza kalmadan şimdiden düşün fiyatlar yükselicek ve diğer sebep randevu bulamama problemi.Hayırlı olsun, yaza doğru klima arayışında olan biri olarak, vakum dediğiniz tam olarak nedir.. bilgi verebilirseniz çok sevinirim, yapılmasındaki avantaj, yapılmamasındaki dezavantajlar nelerdir..
hocam 25 metre kare salon için (4,5*5,5) bir tavsiyeniz olurmu, marka btu vs..@Karaların Ferdisi lütfen klima satın alma işini yaza bırakmayınız.
Sen bana kullanacağın alan il ilçe bilgilerini yaz, zemin kaplaması, ısıtma için kullanıp kullanmayacağın, günde kaç saat güneş görüyor bilgi ver sana da ECA Airfel LG Kaira veya sana uygun olan ne ürün varsa en ideal olanı istişare edip bulalım. Bir de maksimum bütçe verirsen müthiş olur.hocam 25 metre kare salon için (4,5*5,5) bir tavsiyeniz olurmu, marka btu vs..
Sadece soğutmada kullanacağını ve bölge koşullarının da ağır olmadığını düşünürsek bence maddi anlamda hiç zorlamaya gerek yok.hocam kütahya simav, kuzey doğu bina, kullahılacak salon doğu cepheye bakıyor.. sabah, 9.30-13:00 gibi güneş görüyor, yalıtımlı alttan ısıtmalı, piyasayı bilmediğim için bütçeye bişey diyemiyorum ama, orta yollu sorun çıkarmayacak bişey diyelim.. teşekkürler..
Hocam klima iç ünitesine ısı ölçer koysam dereceyi 16 ya ceksem üfleme derecesi bana ne göstermelidir ?@Karaların Ferdisi lütfen klima satın alma işini yaza bırakmayınız.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.