Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Diğer Sorular TCL VoxIn (TAC-12CHSD/UG11I) Wi-Fi Bağlantı ve Sesli Komut Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SpaceX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

SpaceX

Yeni Üye
Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar,

TCL VoxIn (TAC-12CHSD/UG11I) model klimamda iki temel sorun yaşıyorum, benzer durumu yaşayan veya çözümünü bilen varsa destek bekliyorum:

1- Wi-Fi Eşleşme Sorunu (CF Kodu):

Modemim çift bantlı (2.4GHz ve 5GHz). Kurulum için 5GHz'i kapatmama rağmen klima ağı görmüyor. İşin içinden çıkamadığım nokta ise şu: Kumanda üzerindeki fonksiyonları denememe rağmen klima ekranına bir türlü "CF" (bağlantı modu) yazısını getiremedim. Bu modelde eşleşme modunu açmak için özel bir tuş kombinasyonu mu gerekiyor?

2- Sesli Komut Hatası:

"Hey TCL" dediğimde cihaz tepki veriyor ve beni duyduğunu onaylıyor. Ancak hemen arkasından verdiğim "dereceyi düşür" veya "kapat" gibi komutların hiçbirini algılamıyor ve işlem yapmıyor. Cihaz uyanıyor ama komut almıyor.

Denediklerim:

• Modemden 5GHz bandını devre dışı bıraktım.

• Şalteri kapatıp 10 dakika bekleyerek resetleme denedim.

• Kumanda üzerinden çeşitli kombinasyonları zorladım ama "CF" yazısını göremedim.

VoxIn serisinde bu sorunları yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Şu ana kadar denediklerim:
• Yukarı + Mode tuş kombinasyonu.
• Health tuşuna arka arkaya 8 kez basmak
• AI / Eco tuşuna arka arkaya 6 kez basmak.
• Kumanda üzerindeki diğer tüm fonksiyonlar.

Merhaba, sesli komut özelliği bende de çalışmıyor hocam servise 2 kez kayıt açtım ama oralı olmadılar, burdan destek için konu da oluşturdum ama fikir veren olmadı, bende ne yapacağımı bilmiyorum. Bağlantı için telefonunuzda hotspot açıp denemeye çalışın ve kumandayı klimaya çok yakın tutun. Yine olmazsa bir sorun vardır, bende uygulamaya bağlanıyor ama ona rağmen sesli komut yok.

Sizde aynı cihaz mı var ? Nasıl bağladınız ?
Merhaba, sesli komut özelliği bende de çalışmıyor hocam servise 2 kez kayıt açtım ama oralı olmadılar, burdan destek için konu da oluşturdum ama fikir veren olmadı, bende ne yapacağımı bilmiyorum. Bağlantı için telefonunuzda hotspot açıp denemeye çalışın ve kumandayı klimaya çok yakın tutun. Yine olmazsa bir sorun vardır, bende uygulamaya bağlanıyor ama ona rağmen sesli komut yok.

Sizde aynı cihaz mı var ? Nasıl bağladınız ?
Evet aynı cihaz var, uygulama üzerinden bağlandım hocam. Klimanın yanındayken uygulama cihazı gördü, evdeki wifi şifresini uygulamaya girdim ve bağlandı. Daha sonra belki sorunu çözer diye sıfırlama yaparken kumandadan Mode ve yukarı ok tuşuyla wifi sıfırlayıp öyle bağlanmıştım.

Evet aynı cihaz var, uygulama üzerinden bağlandım hocam. Klimanın yanındayken uygulama cihazı gördü, evdeki wifi şifresini uygulamaya girdim ve bağlandı. Daha sonra belki sorunu çözer diye sıfırlama yaparken kumandadan Mode ve yukarı ok tuşuyla wifi sıfırlayıp öyle bağlanmıştım.
Peki ekranda CF yazıyor muydu ?

Benim cihazım CF moduna geçmiyor. Ekranda bir türlü CF yazmıyordu.

Aynı klimaya sahibim. Geçen hafta çalışma odama montajı yapıldı. Wifi eşleşme modunda servis görevlisi kumanda da bir tuşa bastı ama onu göremedim. Sonra bizim evin wifisine bağladım.
wifi konusunda bir sorun yok. Sorunsuz çalışıyor.

Sesli asistanı kullanmıyorum yalnız. Kumanda ve uygulama daha pratik geliyor bana.

Uygulama üzerinden cihaz görünmüyor mu ?
Malesef görünmüyor. Klimayı resetlemenin yolu var mı? Elektrik şalterini indirip 10 dk bekledim yine görmedi. Androidde denedim yine görmedi. Wifi görmediği gibi Hey TCL dediğimde Yes I am desede devamındaki komutu sürdürmüyor. Resetlemeyi bilsem belki çözülür…

Farklı bakış açıcı olsun

Wi-Fi modül kablosu yerine tam oturmamış olabilir mi? Kasasını açıp bir baksanız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

TCL Vox
Farklı bakış açıcı olsun

Wi-Fi modül kablosu yerine tam oturmamış olabilir mi? Kasasını açıp bir baksanız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Farklı bakış açıcı olsun

Kontrol ettim bendekinde böyle birşey yok. Başka bir öneriniz var mı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri