Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Televizyon Önerisi Acil

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ömer Uzunsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
70000
Marka Model Bilgisi
Tcl
Şimdi YouTube dan filan inceledim ama herkes sponsorluk aldığı için kendisininkini övüyor.Benim Bütçem 70k 80k değişir hani 10k değer ise almaya güzel olur. Aradığım özellikler uzun zaman kullanılacak mesela 15 yıl 10 yıl parasının karşılığını versin ben daha önceden oled aldım görüntüsü çok iyi di ama ekran yanığı oldu bu da çok can sıkıcı bir olay bundan dolayı gittim mediamarkta ve sordum işte almak istiyorum ekran yanığı olur mu diye olmaz dedi artık yenileniyor dedi ekran yanığı olmaz dedi ama bence tüm gün açık olan bir televizyon yanar bence ama bilmiyorum size de örnek olması için aklımdaki modeller örneğin;

TCL 75C755GTV​

Philips 65OLED809​

Öncelikle ne alırsanız alın 15 yıl 10 yıl çalışsın diye beklemeyin. Televizyonlara ortalama 5 yıl diyoruz ömür olarak. Sonrası şans işi ne kadar giderse. Ya ledbarları ya paneli elbet bir yerinden sorun veriyor. OLED Televizyonlarda hala yanma problemi var. Ha ilk OLED'lerdeki gibi değil tabi. Biraz özenli kullanmak lazım, saatlerce açık bırakmamak lazım, sürekli aynı kanalda bırakmamak lazım. OLED isterseniz LG'nin güncel modellerine bakabilirsiniz.

Öncelikle ne alırsanız alın 15 yıl 10 yıl çalışsın diye beklemeyin. Televizyonlara ortalama 5 yıl diyoruz ömür olarak. Sonrası şans işi ne kadar giderse. Ya ledbarları ya paneli elbet bir yerinden sorun veriyor. OLED Televizyonlarda hala yanma problemi var. Ha ilk OLED'lerdeki gibi değil tabi. Biraz özenli kullanmak lazım, saatlerce açık bırakmamak lazım, sürekli aynı kanalda bırakmamak lazım. OLED isterseniz LG'nin güncel modellerine bakabilirsiniz.
Yani dediğim modeller nasıl onlara bakar mısınız oledlerin yanması gerçekten çok büyük bir sorun bir arkadaş yazdı 5 yıl oldu hala yanmadı dedi bir program varmış onu çalıştırınca tazeliyor dedi bir sıkıntı yok dedi bana bütçeme uygun önerir misiniz siz olsaydınız ne alırdınız

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri