Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TLC 65c825 ile Philips 65pus8807/12 arasında Tercih.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Derqah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Derqah

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15-35
Marka Model Bilgisi
TLC - Philips
TLC 65c825 ile Philips 65pus8807/12 arasında kararsız kaldım. Birde buna 50c835 modeli de ekleyebiliriz.
TLC 65C825 fiyat amazonda 33,500 TL. Ses Sistemi vs cezbetti açıkcası
Philips 65Pus8807 ise 23500 TL.
İşlemci vs özelliklerinde Philips 4 GB Ram ve Dahili 16 Gb a sahip. TLC ise 3 Gb ram ve Storage 32 GB. İşlemci Cortex-A73 işlemci ikisindede. Anlamadığım, teknik özellik yazan sitede çipler aynı yazsada MHz ve bir kaç ufak ayrıntıda farklılık göstermekte. Anlamadım???
Çok kararsız kaldım. TV ye 33,500 TL vermeye değer mi?

selamlar. Adem bey sizden de öneri rica etsek. Bu iki tv arasında kalmış birçok kişi.
bENDE iki tvden birini sipariş ediyorum. kararsızım. lütfen çözün bu dramı: 65 Pus8807 İPS panel : 25 bin tl65 TLCc825 VA panel mini led : 33 bin tl.PHılıps 30 Liradan TLC 44 liradan düstü.

Arkadaşlar dediğim gibi eğer film izleyecekseniz tcl almanız gerek zira philips ıps olduğu için siyah performansı hiç iyi değil. 55pus8807 kullanıyorum. ki bir daha 65 inc mini led bir tv yi 30 bin tl civarına bulamazsınız zaten.

ben oyun oynadığım için philips aldım memnunum ama eğer film izleyecek olsam kesinlikşe tereddütsüz tcl alırdım.

Ben Tv izlemek, sinema izlemek daha çok olacaktır. Oğlan PS4 var, bağlar ise onu bağlar oynamak için. TV izlerken özellikle sinema izlerken, ses kalitesi de önemli benim için. Evde Panasonic lcd var. Yaşlandım herhalde, ses tatmin etmiyor. Arkaya veriyor sesi. Ses başka yöne koyup gidiyor.

Ben Tv izlemek, sinema izlemek daha çok olacaktır. Oğlan PS4 var, bağlar ise onu bağlar oynamak için. TV izlerken özellikle sinema izlerken, ses kalitesi de önemli benim için. Evde Panasonic lcd var. Yaşlandım herhalde, ses tatmin etmiyor. Arkaya veriyor sesi. Ses başka yöne koyup gidiyor.
Düşük cümle için özür dilerim. Yazıp, gönderdikten sonra fark ettim. Düzenleme nasıl bulamadım.

55PUS8807 işinizi görecektir fakat ses konusunda beklentileriniz büyükse ek bir ses sistemi almanız gerekebilir.

selamlar. Adem bey sizden de öneri rica etsek. Bu iki tv arasında kalmış birçok kişi.
bENDE iki tvden birini sipariş ediyorum. kararsızım. lütfen çözün bu dramı: 65 Pus8807 İPS panel : 25 bin tl65 TLCc825 VA panel mini led : 33 bin tl.PHılıps 30 Liradan TLC 44 liradan düstü.
C825 alınabilir

Ses kalitesi hakkında olarak watt vs. tanımlara çok takılmayın. O küçük speakerlar rakamsal karşılığını birebir vermiyor. Ses sistemlerimden biri kocaman sadece "müzik dinlemek" için yapılan Marshall ve 80 watt. Tv im ise 70 watt o kadar söyleyim size. Aynı durum kulaklıklarda da var. Rakamlara çok takılmadan imkan varsa denenip alınmalı. Çünkü bu ses sistemi hikayesinde de Tv firmalarının oyunu var.

Arada 8 bin lira fark var.
siyah başarımı iyi olan,Yapay renkleri patlatarak veren kontrasdengesi bir türlü ayralanmayan ,insan yüzlerini beyaz partalarak gösteren tvleri sevmiyorum.

TCl almak üzereyim

Bende yapay ve parlak görüntüleri sevmiyorum. Daha mat ve doğal renkleri seviyorum.
Ses konusunda ise, @pear ' ın dediği doğru elbette. Ancak yorumlar ve video incelemeler başarılı olduğu konusunda.

Bende yapay ve parlak görüntüleri sevmiyorum. Daha mat ve doğal renkleri seviyorum.
Ses konusunda ise, @pear ' ın dediği doğru elbette. Ancak yorumlar ve video incelemeler başarılı olduğu konusunda.
8807 ve c825 i birebir izledim. Takilma ve kekeleme problemi vardı c825 te 8807 gayet akiciyken. Herkesin önceliği farkli tabiki

Çok önemli bir noktaya değinmişsiniz. Ev sevmediğim husus bu menü geçişlerde takılma, donma veya bekleme olayıdır.

Menü için dememiş arkadas.
Hafif FPS probleminden bahsetmiş.

Ancak bu iki cihaz farklı . Benzememeli.
Philips İps panel.
TLC Va panel.
Philips normal LED TV
TLC mini LED.

Philipsi gördüm.ancak bana olgun olmayan beyaza kaçan bir renk yapısında gözüktü.
65 olan philips ips olduğu için sanirim

Menü için dememiş arkadas.
Hafif FPS probleminden bahsetmiş.

Ancak bu iki cihaz farklı . Benzememeli.
Philips İps panel.
TLC Va panel.
Philips normal LED TV
TLC mini LED.

Philipsi gördüm.ancak bana olgun olmayan beyaza kaçan bir renk yapısında gözüktü.
65 olan philips ips olduğu için sanirim
Evet stutter ve jadder problemi. Eğer 8807 yi mini ledle kiyaslarsan bir tık geride özelllikle renklerde. Ama tek basına degerlendirirsen gayet izlenir. Arti cok daha akıcı görüntüsu vardi c825 e göre. Olay yine f/p ye geliyor ozellikle panellerde çıkabilecek muhtemel bozuklukluklar dikkate alindiginda.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri