Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Toshiba 43ua3d63dt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hazar16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hazar16

Meraklı
Meraklı
Sevgili Adem ustam ve diğer ustalarım geçen hafta Toshiba android 43ua3d63dt Tv'de Amazon Video uygulamasını izlerken özellikle uhd yayınlı diziler veya filmlerde ekran tuhaf oluyor.Videosunu çektim bu durum şimdilik o şekilde yakalabiliyorum resim çekerek olmuyor anlık oluyor acaba sorun uygulama damı yoksa tvdemi? Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

YouTube ye ekleyip link paylaşabilirsiniz ?
Ekranda renklenme mi yapıyor?
Yok renkleme değilde göz kırpma şeklinde oynama vardı ama dün akşam modemi değiştirdim sorun düzeldi gibi.Ondan sonra aynı sıkıntı olmadı.5g destekli bir modemle deneme yaptım sorun çözüldü sanırım dün geceden beridir sıkıntı yapmadı.

Sevgili Adem ustam ve diğer ustalarım geçen hafta Toshiba android 43ua3d63dt Tv'de Amazon Video uygulamasını izlerken özellikle uhd yayınlı diziler veya filmlerde ekran tuhaf oluyor.Videosunu çektim bu durum şimdilik o şekilde yakalabiliyorum resim çekerek olmuyor anlık oluyor acaba sorun uygulama damı yoksa tvdemi? Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.
Merhabalar malesef sorun yine başladı.Modem değişikliğinden sonraki gün sıkıntı yoktu bugün kontrol ettiğimde yine aynı şekilde sorun olduğunu gördüm.Bu sadece Amazon primede oluyor.Kırpma gibi durum var.Videosunu çektim ama burda yüklenemediği için sorunun yükleyemedim.You tube aboneliğimde olmadığından orayada yükleyemedim.Ayrıca Amazon prime video kaldırılmıyor gömülü kaldırıp eski versiyon deneseydim çözüm olurmuydu diye düşünüyorum.

Merhabalar malesef sorun yine başladı.Modem değişikliğinden sonraki gün sıkıntı yoktu bugün kontrol ettiğimde yine aynı şekilde sorun olduğunu gördüm.Bu sadece Amazon primede oluyor.Kırpma gibi durum var.Videosunu çektim ama burda yüklenemediği için sorunun yükleyemedim.You tube aboneliğimde olmadığından orayada yükleyemedim.Ayrıca Amazon prime video kaldırılmıyor gömülü kaldırıp eski versiyon deneseydim çözüm olurmuydu diye düşünüyorum.
Amazon prime kaldırıp apk olarak yükleyip dener misin

Amazon Prime aboneliğim ile birkaç dizi ve film açıp izledim, Samsung 55KU7500 televizyonumda özellikle bazı sahnelerde anlış ışık kırpmaları gözüme çarptı.
Enteresan olan şu ki Netflix de Murder Mystery 2 ye bakarken aynı durum ile yine karşılaştım.
Bun sorunun tv kaynaklı olmadığını düşünüyorum.

Amazon Prime aboneliğim ile birkaç dizi ve film açıp izledim, Samsung 55KU7500 televizyonumda özellikle bazı sahnelerde anlış ışık kırpmaları gözüme çarptı.
Enteresan olan şu ki Netflix de Murder Mystery 2 ye bakarken aynı durum ile yine karşılaştım.
Adem hocam sorun kesinlikle Amazon Primeden kaynaklandığını düşünüyordum son yazılımdan sonra Androit Tvde düzelme var.Bilginize....

Adem hocam sorun kesinlikle Amazon Primeden kaynaklandığını düşünüyordum son yazılımdan sonra Androit Tvde düzelme var.Bilginize....
Adem hocam ve filoloji hocam Amazon prime video düzeldi çok şükür son yazılımdan sonra sıkıntı bitti.Yanlız bu sefer YouTube izlerken ekran bazen ikiye ayrılmış olarak gözüküyor yani ekranın ortasında ikiye ayrılan bölümün üst tarafı alt tarafından biraz ilerde.Adamın kafası vucuduna göre biraz önde gözüküyor.Neden acaba olabilir.

Adem hocam ve filoloji hocam Amazon prime video düzeldi çok şükür son yazılımdan sonra sıkıntı bitti.Yanlız bu sefer YouTube izlerken ekran bazen ikiye ayrılmış olarak gözüküyor yani ekranın ortasında ikiye ayrılan bölümün üst tarafı alt tarafından biraz ilerde.Adamın kafası vucuduna göre biraz önde gözüküyor.Neden acaba olabilir.
Fotoğraf ve video ekleyebilir misiniz acaba

Bence o televizyona en baştan bir yazılım yüklenip sıfırdan kurulum yapın.
Bu yaşadıklarınız olası bir yazılım sıkıntısı kaynaklı da olabilir.

benim dün mü dikkatimi çekti netflixde önceden hdr olarak gördüğüm netflix içerikleri sanki hepsi dolb vision olmuş ? :)

Sevgili hocalarım bu TV de bazı sıkıntılar çıkınca can sıkıntısı yapmaya çalıştı.Kanallar kendi kendine ilerliyor ve durmuyor.Sanki kumanda takılı kalmış gibi halbuki kumanda üzerinden takılı kalan bir tuşta yok.Kumanda ile kontrol edilmedi yani kumanda işlenmiyordu bende mecburen fişi çekmek zorunda kaldım.Daha sonra fişi takınca kendi kendine açılmaya başladı.Normalde kumandadan stanby tuşuna basmadan açılmazdı.Bir kaç sefer fişi çekip aynı yapınca bu sefer uzun süre 20 dk bekledikten sonra tekrar takınca düzeldi.Şuan bir sorun gözükmüyor.Fakat bu sorunun kaynağı ne olabilir kumandamı yoksa başka bir sorunnumu var.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Kusura bakmayın sürekli sorunları dile getiriyorum.

Sevgili hocalarım bu TV de bazı sıkıntılar çıkınca can sıkıntısı yapmaya çalıştı.Kanallar kendi kendine ilerliyor ve durmuyor.Sanki kumanda takılı kalmış gibi halbuki kumanda üzerinden takılı kalan bir tuşta yok.Kumanda ile kontrol edilmedi yani kumanda işlenmiyordu bende mecburen fişi çekmek zorunda kaldım.Daha sonra fişi takınca kendi kendine açılmaya başladı.Normalde kumandadan stanby tuşuna basmadan açılmazdı.Bir kaç sefer fişi çekip aynı yapınca bu sefer uzun süre 20 dk bekledikten sonra tekrar takınca düzeldi.Şuan bir sorun gözükmüyor.Fakat bu sorunun kaynağı ne olabilir kumandamı yoksa başka bir sorunnumu var.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Kusura bakmayın sürekli sorunları dile getiriyorum.
Kanallar kendi kendine değişirse yine kumandanın pilini çıkarın o esnada eğer değişmeye devam ediyorsa başka bir sorun olabilir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri