Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TOSHIBA 55QL5D63DT Televizyon alınır mı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mehmetgedik

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
13.000-15.000
Marka Model Bilgisi
TOSHIBA 55QL5D63DT
selamlar. forumda üzerinde ürün konuyla baya bir arama yaptım fakat istediğim cevaplara ulaşamadım açıkcası. konu tekrarı olduysa şimdiden affola

bu ürünü Adem hocam mayıs ayında ilk incelemesinde panel üreticisi olarak sadece LG nin ips paneli kullanıldığı bilgisini vermişti. yakın zamanlarda alan ve ürünü kullananlardan ya da güncel detaylarından haberi olan varsa eğer ürünün panel üreticisinde bir değişiklik var mı yoksa hala tek LG IPS panel mi kullanılıyor bunu merak ediyorum

birkaç gündür hem vestel yetkili servisiyle hem de bazı satıcılar ile görüşmemde ürünün panel bilgilerini öğrenemedim bir türlü. vestel diyor ürünün seri numarası olmadan bilgi veremem. satıcılar diyor ürünün seri numarasını veremem. ben de açıkçası ne alacağımı bilmek istiyorum. süpriz yumurta olsun istemiyorum. adem hocamın incelemesiyle ürün baya hoşuma gitmişti. uzun zamandır da tekrar a101e gelmesini bekliyordum ama maalesef satışa çıkmadı tekrar.

şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Satın Alma Önerisi TOSHIBA 55QL5D63DT Televizyon alınır mı?

lg ve hkc
ilgili konuda güncelleme yaptım
lg ve hkc
ilgili konuda güncelleme yaptım

Çözüm
çok teşkkür ederim @Fikoloji bey :)

ürünü biraz kullandıktan sonra yorumda bulunmak istedim
yaklaşık trendyol üzerinden aldığım ürünüm LG IPS panel olarak denk geldi.
vestel yetkili servisi geldi kurulum için

ürün android değil smart tv. haliyle kanal geçişleri ya da app geçişleri arasında biraz yavaşlık var bunu bilerek aldım zaten.
ürünün plastik aksamı biraz ucuz geldi gözüme. kasada çok kaliteli bir plastik izlenimi vermedi açıkcası
görüntü olarak yandan bile izlesen cam gibi herhangi bir sıkıntısı yok. kurulumda piksel testi ve lifetime istedim sağolsun vestel çalışanları yardımcı oldular.
panel olarak bildiğim kadarıyla hkc ve lg panel olarak satışta. lg denk getirirseniz 9/10 tavsiye olunur. 1 puanı plastik aksamdan kırdım :D

tavsiye başlığını kendim açtım
ürünü aldım kendim tavsiye yazdım artık işe yarar umarım :bye:bye

hem yan açıdan hem karşı açıdan iki görsel paylaştım ben sinema modunda izliyorum biraz sarı tonlarda bir görüntü sağlıyor telefon ve bilgisayarların gece modu gibi düşünebilirsiniz.
dinamik ve normal diye iki ekran modu daha var sinema moduna ek olarak
dinamik çok parlak ve göz yorucu diye sinema modunda devam ediyoruz. normal mod da yine sinemaya göre parlak kalıyor sarı tonları gidince

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-10-29 saat 14.50.58_095f70a2.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-10-29 saat 14.50.58_095f70a2.jpg
    72.7 KB · Görüntüleme: 48
  • WhatsApp Görsel 2023-10-29 saat 14.50.54_14efb702.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-10-29 saat 14.50.54_14efb702.jpg
    76.1 KB · Görüntüleme: 49
o alıcıyı tv açıkken yemyeşil kapalıyken kıpkırmızı insanın gözüne sokup tv izlerken insanın dikkatini dağıtmasalar olmaz mı yani. başka hiçbir tv de görmedim böyle birşey. hatta başka firmalar gizlemeye çalışıyor. herhalde bu tv yi alanlar bu ışık yüzünden alıyorlar felan mı zannediyorlar. bu mühendisler bu durumun insanı rahatsız edeceğini düşünemeyecek kadar...yani.
bir akrabamda var. izlerken o kadar rahatsız oldum ki gidip siyah elektrik bandı yapıştırdım. ancak kendine geldi.

o alıcıyı tv açıkken yemyeşil kapalıyken kıpkırmızı insanın gözüne sokup tv izlerken insanın dikkatini dağıtmasalar olmaz mı yani. başka hiçbir tv de görmedim böyle birşey. hatta başka firmalar gizlemeye çalışıyor. herhalde bu tv yi alanlar bu ışık yüzünden alıyorlar felan mı zannediyorlar. bu mühendisler bu durumun insanı rahatsız edeceğini düşünemeyecek kadar...yani.
bir akrabamda var. izlerken o kadar rahatsız oldum ki gidip siyah elektrik bandı yapıştırdım. ancak kendine geldi.
Ayarlar diğer ayarlarda güç ışığı seçeneği olması lazım bakarmisin

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri