Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TOST MAKİNESİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Oğuzhan Yıldız

Yeni Üye
Yeni Üye
Dostlar merhaba. Tost makinesi arayışı içindeyim ama hepsi kalite olarak birbirine yakın. Hep kötü yorumlar var. Tost makinası tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yapışma sorunu var mı acaba, temizlemesi zor diyorlar. Ben istiyorum ki sanayi tostu gibi olsun
Kaşar eridi yapıştı diyelim kuruduktan sonra tel fırça ile çok basit çıkıyor, sanayi tostu gibi istiyorsanız döküm öncelik vermelisiniz ve dökümlerin özelliği kimyasal ve su ile temizlik olmuyor.

Yapışma sorunu var mı acaba, temizlemesi zor diyorlar. Ben istiyorum ki sanayi tostu gibi olsun
Ocak üstü tost makinesinde pişirmeyi seviyorum. sanayi gibi üstünde takabası oluşmuş 20 senenin bikimi oldumu tadına denecek şey bulunmuyor.

Süngerle sil, temizlik tamamdı.

Sonra asperox ile temizlik nasıldır diye deneyimi yaptım.

Ve pırıl pırıl oldu. 6 aydır tadı kalmadı. :(

Ocak üstü tost makinesinde pişirmeyi seviyorum. sanayi gibi üstünde takabası oluşmuş 20 senenin bikimi oldumu tadına denecek şey bulunmuyor.

Süngerle sil, temizlik tamamdı.

Sonra asperox ile temizlik nasıldır diye deneyimi yaptım.

Ve pırıl pırıl oldu. 6 aydır tadı kalmadı. :(
Şifa ustam şifa :D

İlk aldığın zaman tost makinesini tam ısıtıp ayçiçeği ile sürekli yağlamak gerekiyor. Yani döküm demire iyice yağı yedirmeniz, üstündeki döküm pisliklerini ve üretim aşamasında oluşan madeni yağları temizlemeniz gerekiyor. Asla su (paslanmaya sebebiyet verebiliyor.) veya kimyasal herhangi bir madde ile temizlememeniz gerekiyor. Daha sonra kullandıkça işiniz bitince (ben silikon fırça ile yapıyorum) yine az bir ayçiçek yağı sürerek kaldırırsanız iyi olur. Yanma yapışma olayı öyle ahım şahım olmuyor, her tosttan sonra az bir yağlama yapıp bırakırsanız sorunsuz kullanabilirsiniz. Tostuna gelirsek süper oluyor, kesinlikle dökimixi tavsiye ederim.

Bu yazdıklarım ben ve benim gibi kullanıcı profilleri için geçerli.

Tost makinası tezgahta yer kaplamsı nedeniyle sürekli hareket halinde olması benim için eksidir.

Çok fazla tost yiyen biri değil ama bir heves diye düşünüyorsanız (tost müdavimi değilseniz) döküm bir tava öneririm. Hem yemeklerdede kullanırsınız hemde elektrik değil gaz kullanmış olursunuz. Temizliğide tost makinesine göre çok çok kolay. İlk kullanım öncesi yağ gezdirip iyice ısıtmalısınız, sonra yapışma yapmaz. İncecik tost isterim derseniz biz evde olan et döveceği ile yapmıştık, ütü tost için kulanılan aparattanda alabilirsiniz.

Sanayi tipi diyorsanız asla teflon ve türevli ev tipi makinaları almayın. Arkadaşların dediği Dökümixi çok duydum lakin denemedim. Hep iyi yorumlar gördüm.

Dediğim fiyat hesabı yapıp bütçeniz ve kullanıcı profilinize göre şimdiden hayırlı olsun.

Bu yazdıklarım ben ve benim gibi kullanıcı profilleri için geçerli.

Tost makinası tezgahta yer kaplamsı nedeniyle sürekli hareket halinde olması benim için eksidir.

Çok fazla tost yiyen biri değil ama bir heves diye düşünüyorsanız (tost müdavimi değilseniz) döküm bir tava öneririm. Hem yemeklerdede kullanırsınız hemde elektrik değil gaz kullanmış olursunuz. Temizliğide tost makinesine göre çok çok kolay. İlk kullanım öncesi yağ gezdirip iyice ısıtmalısınız, sonra yapışma yapmaz. İncecik tost isterim derseniz biz evde olan et döveceği ile yapmıştık, ütü tost için kulanılan aparattanda alabilirsiniz.

Sanayi tipi diyorsanız asla teflon ve türevli ev tipi makinaları almayın. Arkadaşların dediği Dökümixi çok duydum lakin denemedim. Hep iyi yorumlar gördüm.

Dediğim fiyat hesabı yapıp bütçeniz ve kullanıcı profilinize göre şimdiden hayırlı olsun.
Çok doyurucu bir cevap olmuş, elinize sağlık. Evet müdavim değilim, elimde döküm tava var ama ızgara şeklinde, yani gaz gezdirsem araya girer. O zaman yol yine dokumix e gidiyor. Teşekkür ederim sağolun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri