Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
awox'un bitane aldım 309. tl ye çok dandik bi ürün geldi iadee etmek zorunda kaldım.O bütçede tost makinesi biraz zor.
Plakalarına dikkat etmek gerek çabuk çizilebilir
Yıllarca servisliklerini yaptığım o markanın ürününü iade etmekle doğru bir karar vermişsiniz.awox'un bitane aldım 309. tl ye çok dandik bi ürün geldi iadee etmek zorunda kaldım.
Çok müptelaysanız bütçeyi arttırıp iyi birşey almak lazım, değilse döküm tava alın oraya basın gayette lezzetli güzel oluyor hemde çok işlevli. Elektrik yerine ucuz olan gazı kullanırsınız, temizliği kolay, saklanması kolay,farklı yemekler
Evet bu Arçelikin X liraya sattığı malın aynısını Grundig markası olarak Y liraya satması konusu birçok üründe dikkatimi çekiyor.Bütçeyi sorun etmeyecekler için 2 bin tl değerinde olan Grundig CG 7981'i tavsiye ederim.
2 senedir evde kullanıyoruz tasarımı kullanışlı ve kaliteli. İşyerine de aldık.
3 bin tl olan Arçelik TM 9946'nın tamemen aynısı, Beko TM 8946'nın benzeri. Aynı kurumun alt markası olduğu için Grundig daha ugun fiyatta.
Gazella ütü masasında en kaliteli firmadır. Menşei nedir tost makinası nasıldır bilmem ama birinci olduğu sınıf ütü masasıdır.Herkese merhaba. Tost makinesi bakıyorum. Plakaları çift taraflı kullanım olsun istiyorum. Bugün birkaç yere baktım çoğu kalite olarak yerlerde ve fiyat olarak da tavanlarda. Girdiğim zücaciyecide satıcı Gazella markasını önerdi. Karaca, Esman, Tefal, Arzum vs gibi markalar da vardı ama bunu çok övdü. Terzi ütüleri üreten firmaymış. İncelediğimde 2000 lira civarı baktığım markalar içinde en iyisi buydu. Bu markayı kullanan var mı? Önerir misiniz? Arzum ar2001 alayım diye düşünüyordum bu marka da aklıma yattı.
Ütüleme ürünlerinde cidden iyi bir markaymış. Tost makinesinin kılavuzunu okudum üretici Silter İleri Ütüleme sistemleri yazıyor. Görünüşe göre kendi üretiyor.Gazella ütü masasında en kaliteli firmadır. Menşei nedir tost makinası nasıldır bilmem ama birinci olduğu sınıf ütü masasıdır.
Aynen diğer masalar erkenden bozulmalar yaşıyorken gazelle çok dayanıklı ve stabil olarak yıllarca kullanıma devam ediyor. Ben olsam alır denerdim lakin asla piyasada satıcıdan almazdım. Amazonda varsa 2-3 hafta kullanır beğenmezsem iade ederdim.Ütüleme ürünlerinde cidden iyi bir markaymış. Tost makinesinin kılavuzunu okudum üretici Silter İleri Ütüleme sistemleri yazıyor. Görünüşe göre kendi üretiyor.
Diğer markaları incelediğimde almaya niyetlendim. Çünkü ciddi kalite farkı var. Fakat mağazada pahalı. İnternet satıcılarına göre yaklaşık 500 lira daha pahalı. İnoks model e ticaret sitelerinde 1600 lira civarında mağazada 2100 lira. Acelem yok kasım indirimlerine bakacağım. Alıp yorumlayan kişi sayısı az, deneyimleyip göreceğim. Dediğiniz gibi Amazon'dan da alabilirim.Aynen diğer masalar erkenden bozulmalar yaşıyorken gazelle çok dayanıklı ve stabil olarak yıllarca kullanıma devam ediyor. Ben olsam alır denerdim lakin asla piyasada satıcıdan almazdım. Amazonda varsa 2-3 hafta kullanır beğenmezsem iade ederdim.
Merhaba, ürünü aldınız mı? Yorumunuzu merak ettim.Diğer markaları incelediğimde almaya niyetlendim. Çünkü ciddi kalite farkı var. Fakat mağazada pahalı. İnternet satıcılarına göre yaklaşık 500 lira daha pahalı. İnoks model e ticaret sitelerinde 1600 lira civarında mağazada 2100 lira. Acelem yok kasım indirimlerine bakacağım. Alıp yorumlayan kişi sayısı az, deneyimleyip göreceğim. Dediğiniz gibi Amazon'dan da alabilirim.
Merhaba, Grundig TM 4246 K tost makinesini aldım. Arçelik ve Beko'nun birebir aynısı sadece üst kısmında cam kaplama yok. Gazzella güzel bir üründü ama servis durumundan dolayı Grundig tercih ettim.Merhaba, ürünü aldınız mı? Yorumunuzu merak ettim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.