Trendyol üzerinden bir çamaşır makinesi aldım. Aldıktan sonra firma beni arıyarak efendim ürün kutusunda arıza var (fiyat yükselmesi kaynaklı aslında ) gönderemeyiz iptal edin dedi bende kendilerinin iptal etmesini ilettim. Telefonda biz edersek uzun sürüyor gibi bir yalan söyledi durumu trendyola iletim sorun çıkacagını belirtsemde klasik Trendyol tüketiciyi dinlememe huyu sebebiyle iptal olmadı. işlemde başlamadı.İptal edilen ürünün Cumartesi kargoya verildi mesajı aldım kargoya verilmeyecek diye evde de yoktum ve evde kimse yoktu bende ürün yolladılar diye uzun ugraşlar sonrası bir kişi bulup eve gönderdim teslim alsın diye. Evet kargo geldi boş bir kagıt parçası ilk biz anlamadık dedik herhalde ürün arkada gelecek sabah firmaya yazdım aaaa dedi yanlışlık olmuş beyefendi siz iptal edin biz hemen onaylayalın, belgeyide göndermeyin dedi
ceza yememek için sahte kargo yollamış durumu trendyola ilettim tabiki inanamadı ürün gelir beyefendi arkadan geliyor dedi.
Zaten bu satten sonra koptu trendyola agzımı açtım yumdum gözümü birde arada şey tavsiye ettiler kargoyu tekrar yollayın, dedim kargo kagıt bir parça kagıt neyini kargoya vereyim adam bizle dalga geçiyor sizde ayrı mı dalga geçiyorsunuz dedim.
Firma ise çok pişkin öyle böyle değil bilmiyorum ayagına yatıyor enson tehdit bari büyük harflerle konuşunca tadı kaçtı olayın dedim adresim var buyur gel öyle büyük harfle yazma.Bizimde elimiz armut toplamıyor döndü iş nahoş bir durum tabiki olanlar ve söylemler.
İşin cılkı çıktı ve trendyolda hiç bir şey yapmayacak yapmasınıda düşünmüyorum. Acaba şikayet edecegim bir merci var mı ne yapmam gerek.

Zaten bu satten sonra koptu trendyola agzımı açtım yumdum gözümü birde arada şey tavsiye ettiler kargoyu tekrar yollayın, dedim kargo kagıt bir parça kagıt neyini kargoya vereyim adam bizle dalga geçiyor sizde ayrı mı dalga geçiyorsunuz dedim.
Firma ise çok pişkin öyle böyle değil bilmiyorum ayagına yatıyor enson tehdit bari büyük harflerle konuşunca tadı kaçtı olayın dedim adresim var buyur gel öyle büyük harfle yazma.Bizimde elimiz armut toplamıyor döndü iş nahoş bir durum tabiki olanlar ve söylemler.
İşin cılkı çıktı ve trendyolda hiç bir şey yapmayacak yapmasınıda düşünmüyorum. Acaba şikayet edecegim bir merci var mı ne yapmam gerek.