Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TrendyolExpress kaynaklı ürünün iade sürecine girmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan slewrate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slewrate

Yeni Üye
Yeni Üye
Geçen hafta Trendyol üzerindeki bir satıcıdan bazıları Mega indirim kapsamında annem için yaklaşık 500 liralık takviye edici gıda aldım. Normalde 1000TL tutuyor.

Trendyolexpress kargoyu berlirsiz bir şekilde iki gün boyunca şubede bekletti. Dağıtıma çıkmadı. Bugün mesaj gelmiş lojistik sebeplerle kargonuzu gel-al noktasına bırakmıyoruz adresinizi değiştirin diye. (Daha önce defalarca kullandım aynı gel-al noktasını)

Ben mesajı gördüğümde kargo zaten çoktan gönderici şubeye gitmiş. Adres değiştirmeme imkan vermedi.

Trendyol müşteri hizmetleri özür dileyip geçti. Hazır cevaplar yazdı bir sürü. Bende ya bana aynı fiyattan sipariş hakkı tanıyın ya da siparişimi teslim edin dedim ama çözüm yok.

1 hafta zaman kaybı ve sonuç sıfır, sinirlerim bozuldu.

Merak ettiğim konu tüketici hakları bu konuda bir şey yapar mı, bir şey çıkmaz mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri