Merhaba THH'ye bir iade uyuşmazlığı için tam bir ay önce bugün başvurmuştum. Şikayetci olduğum firma önceki hafta cuma günü yani 23'ünde iade ödemesini hesabıma yaptı. Ben şikayet ettiğim THH'den il olarak uzağım ve ameliyat olduğum için şu an bir yere kıpırdayamıyorum. Hafta sonu THH'nin mail adresine imzalı iptal dilekçesini atmıştım. Bugün THH'yi aradım nasıl iptal ederim diye yine mail atarak iptal edebilirsiniz dediler ben bugün yine mail attım fakat tübis sisteminde bugün gündeme alındı olarak yazıyor. İnternette bir uygulama üzerinden faks olarak da göndermeyi denedim 3 4 kere gönderdim fakat faks cevap gelmedi diyerek dosyamı göndermedi karşı tarafa. Şu anki bu durumda mailden gönderdiğim iptal dilekçemi işleme koymadılar mı ya da bir süre içinde işleme koyarlar mı? Ya da işleme koymayıp süreci ilerletmeleri durumunda şikayetçi olduğum firma ben parasını iade ettim diyerek işlemim bir şey olmadan iptal olur mu? Olmazsa ne olur nasıl ilerler? Hiç bilmediğim için bu konuyu açmak zorunda kaldım forumda tam olarak sorumun cevabını bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.