Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Türk Telekomdan Netspeed İnternet Geçişi

Bende hep tahahhüt yaptırmayan taraftaydım, ailemin telefon faturasız, ev interneti Türknet ama mevcut ekonomide tahahhüt cidden cep kurtarıyor, zamdan koruyor, türk telekom faturalı hattımda tahahhüt bitti yeni tahahhüt başlatmadım aradan 2 hafta geçti bana eski fiyatımdan daha ucuz fiyat verip 1 yıl daha tahahhüt yaptılar, eskiden diretiyorlardı paket bitmeden arayıp dil döküyorlardı şimdi biraz zaman geçtikten sonra teklif veriyorlar
o derdi hiç sormayın 1yil cep faturası taahhüt bitipte son zamanlar gelince sıkıntıya giriyor insan ? ama dediğiniz gibi teklif illa ki geliyor öyle yada böyle

aleyküm selam bende temmuz zamların dan önce kıvranıyor dum arasalarda 2yil daha sözleşme bağlasam diye çünkü 16 temmuzda tt de zam vardı sözleşme 1ay sonra bitecekti içimi okumuşlar gibi 13temmuzda aradılar 12/275 diğer yıl 12/ 285 tl şeklinde anlaştım 75 mps öncesinde 2yil 75mps 148 tl verdim ama şuan hakkaten fazla fiyatlar sözleşmesiz önermiyorum bir bakmışın zam gelmiş sizi arayıp teklifte mi vermediler tt den
Babamı aramışlar hocam fakat anlamadığı için bişi dememiş. Bayi 324tl diyince birde online bakayım dedim. Sanırım şuna geçeceğim.
1692197783760.png

Altyapınız GPON ise Türk Telekom yerine Netspeed'den daha ucuza hizmet alabilirsiniz.

Altyapınız GPON ise Türk Telekom yerine Netspeed'den daha ucuza hizmet alabilirsiniz.
Evet altyapım fiber ve gpon ile modeme fiber geliyor diye biliyorum. Netspeed baktığınız zaman ucuz ama birden zam gelme olayı var. Öyle bir durumda tekrardan başka firmaya geçme uğraşı olacak. Bence attığım paket mantıklı. 24mbps bize yetiyordu zaten. Sanırım modem kötü olduğu için diğer odalarda zor çekiyor. Onun dışında bir sıkıntı yaşamıyorduk o yüzden 50mbps yeter diye düşünüyorum.

Evet altyapım fiber ve gpon ile modeme fiber geliyor diye biliyorum. Netspeed baktığınız zaman ucuz ama birden zam gelme olayı var. Öyle bir durumda tekrardan başka firmaya geçme uğraşı olacak. Bence attığım paket mantıklı. 24mbps bize yetiyordu zaten. Sanırım modem kötü olduğu için diğer odalarda zor çekiyor. Onun dışında bir sıkıntı yaşamıyorduk o yüzden 50mbps yeter diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun. Bu devirde taahhütlü mantıklı zaten. Ben Netspeed'de taahhütlü paket var diye biliyordum demekki yokmuş. Hayırlısı olsun.

Babamı aramışlar hocam fakat anlamadığı için bişi dememiş. Bayi 324tl diyince birde online bakayım dedim. Sanırım şuna geçeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 6486
Arkadaşlar bu kampanya koşullarında mevcut müşterilerimizin 24 ay tahhütü ile kullanılır gibi bir şey yazıyordu. Bunu okuduğumda ben zaten mevcut müşteri kampanyalarına bakıyorum bu da her müşteriye oluyor sanmıştım. Hem bayi hemde müşteri hizmetleri bunu sadece tivibulu müşterilerin kullanacağını söyledi. Dolayısı ile yararlanamıyorum.

Buna geçeceğim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-08-17-02-22-36-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-08-17-02-22-36-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    36.7 KB · Görüntüleme: 14
GSM Dünyasında yaşadığımız ''Mevcut aboneye pahalı, dışarıdan gelene ucuz'' saçma mantığı Türk Telekom internet aboneliğimizde de karşımıza çıkınca ''Hade len, sizinle mi uğraşacağız'' dedik ve biraz araştırınca birçok servis sağlayıcısı içerisinde Netspeed ile irtibat sağladık.

Firmanın yaklaşımı, sundukları, süreç gayet tatmin edici oldu.

TT de 50mbps 132tl olan hattımıza 100mbps için ilk 6 ay bla bla son 18 ay bla bla yani aylık ortalaması 250tl den taahhütlü BİZE ÖZEL tekliflerini sundular. Sonra sitelerine baktık ki zaten yoldan geçen herkese aynı fiyatı veriyorlarmış.

Hatta 200mbps ye dışarıdan gelenlere ilk sene 283tl teklif ediyorlar.

Bir de bu kendisini çok zeki zanneden Türk Telekomun inanılmaz akıllı çalışanları kendilerine dayatılan söylemler kapsamında cümleye şöyle başlıyorlar

''Normal fiyatı 580tl olan paketinizin size özel teklifi bla bla''

Yahu kardeşim yoldan geçene 200 250tl ye 100mbps veriyorsunuz zaten, bu neyin tatavası ''Aslında 500 de saaaa 250 olur'' havaları.?

Neyse bunlarla uğraşmaya gerek görmedik, 159tl 100mbps sınırsız internet üstüne bir de @Vesteloji kardeşimizin indirim kodunu verdik fatura 149TL ye indi, taahhütsüz aylık 149tl den 100mbps internet sahibi olduk.

Telefonla anlaştıktan sonra mail ile sözleşme yolladılar
Sözleşmenin çıktısını aldık
Doldurduk
Wp üzerinden doldurulup imzalanmış halini yolladık
Akşamına işleme alındı sms bilgisi geldi
Ertesi gün karşı taraf ile işlemlerin bittiği bilgisi geldi
Ertesi gün de kullanıcı adı ve şifremiz geldi.

Modem değişikliği olmadı, TT nin verdiği ZTE modem üzerinden Netspeed kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girerek işlemleri bitirdim.

İlk yaptığım testlerde 20 30mbps sonuçlarını almışken ''bekleyelim bakalım'' dedim. Bu akşam da deneyip ''artık konu açayım'' dedim ve baktım aşağıdaki sonuçları aldım hem de modeme menzil genişletici ile bağlıyken ve modemde toplamda 2 telefon, 2 klima 3 Televizyon ve 2 stick bağlı haldeyken :)

Ekli dosyayı görüntüle 2272

Bu arada modemin 5ghz desteği de varmış, TT abonesiyken bunun kapalı olup da Netspeed ile açılması mümkün değil. Demek ben görmemişim daha önce.
Bende netspeed e geçiş yapsam indirim kodu geçerli mi hâlâ abi ?

GSM Dünyasında yaşadığımız ''Mevcut aboneye pahalı, dışarıdan gelene ucuz'' saçma mantığı Türk Telekom internet aboneliğimizde de karşımıza çıkınca ''Hade len, sizinle mi uğraşacağız'' dedik ve biraz araştırınca birçok servis sağlayıcısı içerisinde Netspeed ile irtibat sağladık.

TT de 50mbps 132tl olan hattımıza 100mbps için ilk 6 ay bla bla son 18 ay bla bla yani aylık ortalaması 250tl den taahhütlü BİZE ÖZEL tekliflerini sundular. Sonra sitelerine baktık ki zaten yoldan geçen herkese aynı fiyatı veriyorlarmış.

Bir de bu kendisini çok zeki zanneden Türk Telekomun inanılmaz akıllı çalışanları kendilerine dayatılan söylemler kapsamında cümleye şöyle başlıyorlar

Yahu kardeşim yoldan geçene 200 250tl ye 100mbps veriyorsunuz zaten, bu neyin tatavası ''Aslında 500 de saaaa 250 olur'' havaları.?

Neyse bunlarla uğraşmaya gerek görmedik, 159tl 100mbps sınırsız internet üstüne bir de @Vesteloji kardeşimizin indirim kodunu verdik fatura 149TL ye indi, taahhütsüz aylık 149tl den 100mbps internet sahibi olduk.

Doldurduk

Modem değişikliği olmadı, TT nin verdiği ZTE modem üzerinden Netspeed kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girerek işlemleri bitirdim.

İlk yaptığım testlerde 20 30mbps sonuçlarını almışken ''bekleyelim bakalım'' dedim. Bu akşam da deneyip ''artık konu açayım'' dedim ve baktım aşağıdaki sonuçları aldım hem de modeme menzil genişletici ile bağlıyken ve modemde toplamda 2 telefon, 2 klima 3 Televizyon ve 2 stick bağlı haldeyken :)

Bu arada modemin 5ghz desteği de varmış, TT abonesiyken bunun kapalı olup da Netspeed ile açılması mümkün değil. Demek ben görmemişim daha önce.

Bizde yaklaşık 10 PC full çalışma üstelik NAS üzeri sürekli veri aktarımı olmasına rağmen Superonline tarafından memnunum 1000 Mbps istedik şu an veremediler boş port yok diye ama olursa kesin geçerim.
Ama memnunum diyebilirim fiyat da 260 TL

Ekli dosyalar

• Hıztesti.png
    Hıztesti.png
    49.5 KB · Görüntüleme: 3

Doldurduk

Hayırlı olsun Adem bey, Ben de daha önce bir arkadaşıma uygun fiyatlı oluşundan ve memnun müşteri yorumlarını dikkate alarak tavsiye etmiştim. Denizli merkezli güzel bir firma umarım sorun yaşamadan uygun fiyatla kullanmaya devam edersiniz.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri