İlla bir masraf diyorsun yani@Adem Helvacı Wifi si güçlü yeni modem çanları çalmaya başlamış hocam. Bahar fırsatları da varken almak gerek![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlla bir masraf diyorsun yani@Adem Helvacı Wifi si güçlü yeni modem çanları çalmaya başlamış hocam. Bahar fırsatları da varken almak gerek![]()
İyi olmasına iyi bak ona lafım yok, geçiş süreci kolay oldu, sıkmadılar, üzmediler, işi hızlı hallettiler vs. Umuyorum ki devamlılık olur da yıllar içerisinde daha büyük bir aile kurmayı başarırlarBende çok uzun zaman önce TTNET’in taahhüt dayatması ve fiyatlarından sıkılıp Netspeed’i keşfederek geçmiştim.
Şimdi tüm ailem Netspeed’li![]()
Hayırlı olsun abi. Memleketimin firması. Ben de kısa süreli İnternet Kutusu macerasından sonra geri döndüm Netspeede.
Türk Telekom altyapısında hizmet veren ISS'lerin arızalarına da Türk Telekom bakıyor şuanda. Ama Türk Telekom kendi müşterisi diye pek sallamayabiliyor başka firmalardan hizmet alan müşterileri.Ben Türk Telekom dışında diğer firmalara servis konusunda güvenemiyorum.
Binbir zorlukla bağlattığım SüperOnline 2. Gününde çalışmamaya başladı. Servis yazdırdık 2 gün sonra geldiler.
Türk Telekom anında çözüyor.
Burada Telekom mükemmel demiyorum çünkü diğer evime 3 yıldır kutu takmadılar.
Diğer firmaları bilmiyorum Türk Telekom'da telefon ile çözülemeyecek bir şey varsa elit servis olayı var anında geliyor.
Ben Türk Telekom dışında diğer firmalara servis konusunda güvenemiyorum.
Binbir zorlukla bağlattığım SüperOnline 2. Gününde çalışmamaya başladı. Servis yazdırdık 2 gün sonra geldiler.
Türk Telekom anında çözüyor.
Burada Telekom mükemmel demiyorum çünkü diğer evime 3 yıldır kutu takmadılar.
Diğer firmaları bilmiyorum Türk Telekom'da telefon ile çözülemeyecek bir şey varsa elit servis olayı var anında geliyor.
Bu durum sanırım Netspeed firmasının sürdürülebilirlik başarısına bağlıBenimde mayısta bitiyor sözleşme.Bakalım bizde netspeed kervanına katılacakmıyız.
Fikom tüketici dostlara da belirttiğim üzere sadece şikayet değil memnuniyetleri de yazmak lazım ki işini iyi yapan firmaların da adı geçsin sektörde.hayırlısı olsun abi umarım memnunsunuz![]()
Hocam aynımantıkla geçiş yaptım.Üstad hayırlı olsun.Ben 3 yıl netspeed kullandım,gayet memnundum ama geçen sene 3 ayda 2 kere üst üste zam yaptılar.Bunun üzerine aynı şartlarda daha düşük fiyata internet kutusu adlı firmaya geçiş yaptım.Şu an memnunum,eğer bir sorun olursa başka firmaya geçerim.Nasıl olsa taahhüt yok.![]()
Küçük yerlerde bizim avatnajımız şu oluyor, saha ekipleri aynı olduğu için genelde hep ya direkt olarak ya bir aracı vesilesi ile birbirini tanıyor insanlar.Türk Telekom altyapısında hizmet veren ISS'lerin arızalarına da Türk Telekom bakıyor şuanda. Ama Türk Telekom kendi müşterisi diye pek sallamayabiliyor başka firmalardan hizmet alan müşterileri.
Turkneti dialup zamanında da kullandım, son 11-12 senedir aralıksız da kullandım. Bir kere kavga dövüş girişince güzel hizmet alınıyor ama yoğunluk arttıkça hız ufak ufak azalıyor. Bir bakmışsın hız yarıya inmişAbi Türkneti 5 sene kadar önce kullandım ben, inanbanaonlar azken de dertliydi.
Aynen bu iyi avantajKüçük yerlerde bizim avatnajımız şu oluyor, saha ekipleri aynı olduğu için genelde hep ya direkt olarak ya bir aracı vesilesi ile birbirini tanıyor insanlar.
''La Rüstem, şu Sarıların Sülo TT de deelmiydi? Numarasını versee baaa'' şeklinde ilerliyor burada işler biraz![]()
Sallamıyor zaten.Türk Telekom altyapısında hizmet veren ISS'lerin arızalarına da Türk Telekom bakıyor şuanda. Ama Türk Telekom kendi müşterisi diye pek sallamayabiliyor başka firmalardan hizmet alan müşterileri.
Dostum internet çok fazla gidip gelmeye başladı. Ping sorunu da vardı. League of Legends oynanmıyordu bazı akşamlar. Ben de kızıp gece yarısı Netspeede başvuru yaptım. İşin enterasan yanı ücretsiz 2 ay kullandım hiç sorun yaşamadım. Ücretliye başlayınca sorun oldu. Sen benim kodu ne zaman kullandın bana yansıtmadılar ?Tugi kardeş merhaba.Ben senin ve başka bir arkadaşın indirim koduyla internet kutusu adlı firmaya geçiş yapmıştım,bu firmayla ne gibi bir macera yaşadın da netspeed'e geri dönüş yaptın?Eğer sakıncası yoksa yazarsan sevinirim.
Dostum internet çok fazla gidip gelmeye başladı. Ping sorunu da vardı. League of Legends oynanmıyordu bazı akşamlar. Ben de kızıp gece yarısı Netspeede başvuru yaptım. İşin enterasan yanı ücretsiz 2 ay kullandım hiç sorun yaşamadım. Ücretliye başlayınca sorun oldu. Sen benim kodu ne zaman kullandın bana yansıtmadılar ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.