Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Türkiye'de Yenilebilecek En Güzel Yemekler, En Güzel Yerel Lezzetler

İlteriş Yılmaz

İstek varsa yol vardır.
Yönetici
Admin
Türkiye'nin en güzel rotaları ile ilgili bir başlık açınca sevgili @Beril Gastronomi olmazsa olmaz dedi. Böylece yerel lezzetler ile ilgili de bir başlık açmış olduk. :hihi

Şu yemek en iyi şurada yenir, şu ilin-ilçenin şu yemeği-tatlısı başka hiçbir yerde bu kadar güzel yapılamıyor, şunu tatmadan ölmeyin şeklindeki bütün önerilerinizi bu başlığın altında belirtirseniz harika bir rehber çıkarmış oluruz. Bu rehberi de bir süre sonra siteye bir blog yazısı girerek taçlandırabiliriz. :love::clap2

Haydi atış serbest modu açılsın. :hihi

Afiyet olsun iyi geziler
Bursada iskender burada yenir tavsiye ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Gezilecek yerler

Son düzenleme:
Hayalim Adanadan girip şu güzergahta yiye içe gezmek :) Vaktimiz olunca umuyorum sağlığımız yerinde olur.

Adana
Hatay
Gaziantep
Şanlıurfa
Kahramanmaraş
Adıyaman
Malatya
Elazığ (hiç özel güzel bir lezzeti yok ama ana ocağı 😂)

Hayalim Adanadan girip şu güzergahta yiye içe gezmek :) Vaktimiz olunca umuyorum sağlığımız yerinde olur.

Adana
Hatay
Gaziantep
Şanlıurfa
Kahramanmaraş
Adıyaman
Malatya
Saydığın şehirler güzel fakat maalesef eski hatay maraş yok kalmadı. Dümdüz şehir düşün genel de ayda 1 giderim adana-antep-maraş-urfa ya. Maalesef eski tadı yok deprem yıktı şehri

Kanka Kahramanmaraş Kapalı Çarşısında fırıncıların olduğu yerde fıstıklı kayık börek yemeden, Cumhuriyet çorbacısında EŞKİLİ (ekşili) Çorba içmeden, Antepte Ciğerci Mustafa'ya gitmeden de ölme :D
Gaziantep - Karşıyaka - Muzo Kebap - Zırh Kebabı :D :deli1
Güzel öneriler bunlar. Antep'te İmam Çağdaş'tan şöyle Maraş dondurmalı bir havuç dilimi yemeyek mi? Akşam da güzel bir bol fıstıklı katmer. 😋

Afiyet olsun iyi geziler
Emmim Bursa'dayız artık biliyorsun. Ama bunların çoğuna henüz gitmedim. Önerilerini dikkate alacağız. @Ahmet Kaya planlayalım kardeşim. 😄

Adana
Hatay
Gaziantep
Şanlıurfa
Kahramanmaraş
Adıyaman
Malatya
Hadi inşallah, buna vaktin olursa haber et. :hihi

Geleceksen yazalım boşa yorma beni :haha
Yaz tabi, bana söylenebilecek en son sözler bunlar. :hihi

Adanada Şırdancı Cumali 😅
Şırdan en favori yemeklerimden. Bedo'ya giderim bazen ama çoğunlukla Ziya Paşa'da sokakta satan bir dayı var, oradayım. 😄

Saydığın şehirler güzel fakat maalesef eski hatay maraş yok kalmadı. Dümdüz şehir düşün genel de ayda 1 giderim adana-antep-maraş-urfa ya. Maalesef eski tadı yok deprem yıktı şehri
Toparlanıyoruz şükür, şehirler yıkılsa da yemeklerimiz, tatlılarımız eskisi kadar güzel hala. ☺️

Samsun Çakallı'da menemen, Samsun Terme'de pide, Ordu'da pide, Trabzon'da Köfteci Nihat Usta'da Akçaabat Köfte, (Trabzon'da bir esnaf daha var oranın köftesi de çok güzel adını unuttum) Rize'de Liman ve Huzur Lokantalarında kavurma. Huzur'un et yemekleri güzeldir genelde. Rize Çayeli'nde Hüsrev'de Kuru fasülye. Daha uzatmaya gerek duymadım :D

Emmim Bursa'dayız artık biliyorsun. Ama bunların çoğuna henüz gitmedim. Önerilerini dikkate alacağız. @Ahmet Kaya planlayalım kardeşim. 😄

Hadi inşallah, buna vaktin olursa haber et. :hihi

Yaz tabi, bana söylenebilecek en son sözler bunlar. :hihi

Şırdan en favori yemeklerimden. Bedo'ya giderim bazen ama çoğunlukla Ziya Paşa'da sokakta satan bir dayı var, oradayım. 😄

Toparlanıyoruz şükür, şehirler yıkılsa da yemeklerimiz, tatlılarımız eskisi kadar güzel hala. ☺️
Son kullandığım emojiler başta oluyordu neden şimdi yok :ranting

Samsun Çakallı'da menemen, Samsun Terme'de pide, Ordu'da pide, Trabzon'da Köfteci Nihat Usta'da Akçaabat Köfte, (Trabzon'da bir esnaf daha var oranın köftesi de çok güzel adını unuttum) Rize'de Liman ve Huzur Lokantalarında kavurma. Huzur'un et yemekleri güzeldir genelde. Rize Çayeli'nde Hüsrev'de Kuru fasülye. Daha uzatmaya gerek duymadım :D
Uzat kardeşim, uzat. Ne tecrüben varsa paylaş. 😄

Son kullandığım emojiler başta oluyordu neden şimdi yok :ranting
Değişen bir şey yok. Gelmesi gerekiyor. 😄

Afiyet olsun iyi geziler

Genişletmek için tıkla ...

İlterişim ne zaman bursaya gittiniz ben oraları kaçırmışım keza bir süredir bu mendebur hastalıkla,da savaşıyoruz eskisi gibi forumlara giremedim hayırlısı olsun memleketim diye demiyorum ama ben öyleki seneden,seneye zor gittiğim halde gerçekten gidilecek görülecek ve yenecek çok güzel yerler ve yemekler var burada paylaştığım belgesel dışında paylaşmadığım iznik var tarihi eserler bakımından oldukça güzel orhangazi içinde pek birşey bulamassınız ama iznik gölü her iki yakasında da bulunan restoranlar var bu restoranlarda yayın balığı yapılmaktadır ve oldukça,da kaliteli ve güzeldir taze ve sıcak olarak isteğe göre servis yapılmaktadır bilginize bence fiatları,da oldukça uygun extra bir şey yiyip içmedikçe güzel bir akşam veya öğle yemeği mükemmeldir biz ablam,la ağbim,le her gittiğimizde mutlaka burdaki restoranlar,a gider yeriz oldukça,da doyurucudur ek bilgi olarak bulunsun sevgi ve selamlarımla.(y)👋

Beyoğlu Asmalı Mescit'de Chocolate J'adore. Sıcak çikolatası iyidir. Benim tavsiyem acılı olan. Verdiğim paranın 1 kuruşuna bile acımadım desem yeridir.

Rejans Restaurant ya da diğer adıyla 1924 İstanbul. Güzel mekandır. Yemek kalitesi iyidir. Kendi yapımları olan vodka infüzyonlarını tavsiye ederim. Kokteylleri de gerçekten iyidir.

ŞEHİRİLÇE&LOKASYONMARKAÜRÜN
İZMİRALSANCAKÇELEBİBOMBA
''BAYRAKLICİĞERCİ APOCİĞER ŞİŞ VE TANTUNİ
'' BAYRAKLIŞANLIURFA SOFRASIBEYTİ KEBAP
''BORNOVAAYNALI BÜFEDUBLE KARIŞIK SANDVİÇ
''ÜÇYOLARZU PİDEKİREMİTTE KÖFTE VE PİDELER
''KEMERALTIMEŞHUR HİSARÖNÜ SÖĞÜŞÇÜSÜSÖĞÜŞ
''KEMERALTIHİSARÖNÜKAZANDİBİ
''KEMERALTIKIZLARAĞASI KAHVECİOĞLUTÜRK KAHVESİ
''KEMERALTIMEŞHUR HİSARÖNÜ ŞAMBALİCİSİKAYMAKLI KESİN DENEYİN
YEMEK ÜZERİNDEN İLERLEDİM. İLGİSİNİ ÇEKEN VARSA YERLER VEYA DİĞER GİDİLMESİ GEREKEN MEKANLAR KONUSUNDA DA DEVAMINI GETİRİRİM.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri