Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben Dönerin yeryüzündeki fahri temsilcisi olarak belirliyorumYa kebap olunca sos oluyor da döner olunca mı sos olmuyor.Hayır bunun sınırını belirleyen kim?
![]()
Aman iyi olun, eli lezzetli gibi duruyor ama sos sevdası beni biraz endişendiriyorHenüz zehirlenmedik arkadaşlar sağlık durumumuz iyi![]()
Yarın @bartu abim Ankara'da güzel bir dönerciye gidelim dedi. Göreceğiz.Ben Dönerin yeryüzündeki fahri temsilcisi olarak belirliyorumBaşka bir icat yapılmış ama asla damak tadımıza uymuyor. Yayılmasının sebebi tamamen ekonomik, bas çorbayı, bas yeşilliği, bas patatesi çift lavaşa dür, dışını çıtırdat bitti gitti,içinde araki bulasın et parçaları
![]()
Tantunide çok güzel Göksel, Yaprak ve Mamoş’ta yedim. Sanırım Mamoş(Memoş belkide) daha güzeldi. Cin biber ve şalgamla offf. Bir tek lavaşlısını sevemedim somunla daha güzel oluyor bence.Döner meselesi çok uzamış. En iyisi siz bu döner işinden vazgeçin. Buyurun gelin Mersin'e, hepinize güzel bir tantuni yedireyim, konu kapansın.![]()
Orayı bilmiyorum lakin illaki güzeldirYarın @bartu abim Ankara'da güzel bir dönerciye gidelim dedi. Göreceğiz.![]()
Göksel konusuna girmesek de olur bence.Tantunide çok güzel Göksel, Yaprak ve Mamoş’ta yedim. Sanırım Mamoş(Memoş belkide) daha güzeldi. Cin biber ve şalgamla offf. Bir tek lavaşlısını sevemedim somunla daha güzel oluyor bence.
Merkezde yedim diye hatırlıyorum ama yine yolum düşerse denerim. Aman sahip çıkın bu güzel lezzete, yarın birgün soslu tantuni diye çift lavaşa sosla patatesle yapıp adınada “ … Usulü Soslu Tantuni” diyen çıkabilirGöksel konusuna girmesek de olur bence.İçlerinden en iyisi, açık ara Memoş Tantuni. Fiyatları bir tık tuzlu ve porsiyonu küçüktür ama. Bir de merkez şubesinde yemeniz lazım. Şu anda benim favorim Yasin Usta. Sadece et tantuni yapıyorlar. Sütlü ekmek seçeneği de mevcut. Gözü kapalı önerebilirim.
Birilerine taş geldi galiba. Kim ola ki?Merkezde yedim diye hatırlıyorum ama yine yolum düşerse denerim. Aman sahip çıkın bu güzel lezzete, yarın birgün soslu tantuni diye çift lavaşa sosla patatesle yapıp adınada “ … Usulü Soslu Tantuni” diyen çıkabilir![]()
Ne demiş Dilber Hala; “ben lafı ortaya godum, beğenen alır geder, beğenmeyen çeker gider”Birilerine taş geldi galiba. Kim ola ki?![]()
Onu da yaparız beya.Döner meselesi çok uzamış. En iyisi siz bu döner işinden vazgeçin. Buyurun gelin Mersin'e, hepinize güzel bir tantuni yedireyim, konu kapansın.![]()
Burayı bir deneyelim, senin dediğin yere de mutlaka gideceğim ama.Orayı bilmiyorum lakin illaki güzeldirSen yinede dediğim yerede bir uğra
![]()
AhahahahahahaMerkezde yedim diye hatırlıyorum ama yine yolum düşerse denerim. Aman sahip çıkın bu güzel lezzete, yarın birgün soslu tantuni diye çift lavaşa sosla patatesle yapıp adınada “ … Usulü Soslu Tantuni” diyen çıkabilir![]()
Şimdiden afiyet şeker olsunOnu da yaparız beya.
Burayı bir deneyelim, senin dediğin yere de mutlaka gideceğim ama.
Ahahahahahaha![]()
Konunun başında teklifi yaptım hocam. Gelince haber edin, kralını yaparız.Onu da yaparız beya.![]()
Çok teşekkür ediyoruz efenim.Şimdiden afiyet şeker olsun![]()
Biliyorum elbette, cansın.Konunun başında teklifi yaptım hocam. Gelince haber edin, kralını yaparız.![]()
Ahahahaha, tamam mutlaka yeriz gelirsem.@İlteriş Yılmaz yolun buraya düşerse kardeşim “Chicken Tikka Masala, Chicken Briyani, Butter Chicken” yedirip senin sos sevgini törpüleyeceğin![]()
Dönerimizi yedik, yorumlarımı müsait olur olmaz yapacağım.Günaydın haber bekliyorum![]()
Tavuk Dönerde somun arası soğanla offfSevgili @bartu abim ile çok keyifli bir gün oldu.
Döneri de denedim. @Puzik Et döner tarafı için sossuz daha iyi olabilir. Tavuk döner tarafında deneme yapmadım henüz. Ona da denk gelirse bakarız.
Ekli dosyayı görüntüle 25613Ekli dosyayı görüntüle 25614
Teşekkür ederim, bu sefer olmadı. Başka sefere Özlem'i de deneriz.Tavuk Dönerde somun arası soğanla offfAfiyet olsun Özlem Döneri unutma
Tavuk Döner nerede yenir bir bilgim yok![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.