Elimde 32LL3B63DT model bir smart TV var Şu an için TV değiştirecek bir bütçem yok, bu yüzden alternatif olarak bir TV box almayı düşünüyorum. Amacım İnat TV ve benzeri uygulamaları çalıştırmak; ayrıca film/dizi izlemek için de kullanmak istiyorum. İncelediğim ve almak istediğim model Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil) — bu fiyata başka bir alternatifin olmadığını düşünüyorum.
Kullanıcı deneyimi ve performans açısından bu modeli alan veya kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Cihazın uygulama uyumluluğu, akış (streaming) kalitesi, arayüz hızı, güncelleme desteği ve genel stabilitesi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Ayrıca benzer fiyat aralığında önerebileceğiniz başka tv box modelleri varsa onları da duymak isterim.
Teşekkürler — deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız karar vermemde yardımcı olur.
@Murat ALA
Kullanıcı deneyimi ve performans açısından bu modeli alan veya kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Cihazın uygulama uyumluluğu, akış (streaming) kalitesi, arayüz hızı, güncelleme desteği ve genel stabilitesi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Ayrıca benzer fiyat aralığında önerebileceğiniz başka tv box modelleri varsa onları da duymak isterim.
Teşekkürler — deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız karar vermemde yardımcı olur.
@Murat ALA
Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil) : Amazon.com.tr: Elektronik
Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil) : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu