- Bütçe
- 20000
- Marka Model Bilgisi
- Onvo OV65350,Onvo OV65351,Onvo OV65500,Grundig 65 GHU 7000 B 65,Vestel 65U9630 65',Vestel 65UA9631 65"
Merhabalar,
Temel ihtiyaçlarımı sıralayacağım.
Öncelik netflix, blutv, prime, disney+ gibi plartformlardan film dizi izlemek.
Telefondan cihaza ekran paylaşımı yapabilmek istiyorum.
Pc bağlayıp oyun oynamak istiyorum burada ki kriter mükemmel görüntü değil. Monitörde oyun oynayan bir insanım ama çoklu oyunları eşimle tv üzerinden birlikte oynamak istiyorum. Ve elbette pc yi tv ye bağlayıp film ve dizi de izlemek isterim .
Ses sistemi varsayılan da güzel olsa memnun olurum fakat önceliğim sesten ziyade görüntünün iyi olması gerekirse bir soundbar alabilirim.
Bir kaç adet buldum fakat her türlü tavsiye ve öneriye açığım. ips panel görüş açısından en öncelikli olabilir.
Temel ihtiyaçlarımı sıralayacağım.
Öncelik netflix, blutv, prime, disney+ gibi plartformlardan film dizi izlemek.
Telefondan cihaza ekran paylaşımı yapabilmek istiyorum.
Pc bağlayıp oyun oynamak istiyorum burada ki kriter mükemmel görüntü değil. Monitörde oyun oynayan bir insanım ama çoklu oyunları eşimle tv üzerinden birlikte oynamak istiyorum. Ve elbette pc yi tv ye bağlayıp film ve dizi de izlemek isterim .
Ses sistemi varsayılan da güzel olsa memnun olurum fakat önceliğim sesten ziyade görüntünün iyi olması gerekirse bir soundbar alabilirim.
Bir kaç adet buldum fakat her türlü tavsiye ve öneriye açığım. ips panel görüş açısından en öncelikli olabilir.
Son düzenleme: